Sari la conținut

barbaro

Members
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

barbaro a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 7 2018

barbaro a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Fields

  • Oras
    Piatra Neamt

Vizitatori Recenți Profil

1583 vizualizari profil

barbaro's Achievements

Membru

Membru (1/6)

10

Reputație Comunitate

  1. Super ! As vrea sa-l copii ,ca pare tare simplu ,si daca dumneavoastra santeti multumit de cum a iesit ,sigur eu voi fi incantat . Astept detalii ,poate si alti useri . Felicitari !
  2. Stimati domni buna seara . Am lucrat ,electrician timp de 17 ani in nord Italia cu lucrari de interventii si instalatii in foarte multe orase ,si nu am vazut niciodata ,da niciodata ,legata tensiunea de alimentare la iesirea intrerupatoarelor bipolare sau tripolare sigurantelor automate ,diferentiale ,chiar si pe contactori se respecta asezarea , sa nu vorbim cum se lucreaza la firmele care fac tablouri de comanda si distributie , totul certificat testat pe bune , inclusiv si instalatiile civile . Culori conductori si cablu : galben-verde # exclusiv pentru impamintare albastru # exclusiv neutru in tablouri si instalatii mono/trifazate negru # exclusiv faza in tablouri industriale de joasa tensiune dar deja va plictisesc pe unii dintre dumneavoastradestul
  3. Puteti incerca pe la radioamatori , sant amabili si au solutii , gasesti unele chestii de te minunezi si nu numai la cei de pe acest forum .
  4. Ma bucur foarte mult de decizia dumneavoastra . Faptul ca nu vreti sa sariti unele etape inseamna ca spiritul dyi este foarte viu ,mai ales la dumneavoastra . Va urez sincer succes la tot ce intreprindeti . Cu stima
  5. O solutie pe care am luat-o in considerare ar fi cumpararea unui kit de pe net ( in Ro exista ceva pe o××) si optimizare pe placere . Va fi destul de lucru la mecanica si aspect final in carcasa .
  6. Miezul e de vina . Fisura in miez e un "intrefier" acum si va da peste cap functionarea sa .
  7. Perfect de acord cu ce spune domnul , "cristi_74" , este si punctul meu de vedere ,uneori ma simt jignit , numai citind ce vorbe arunca unii , pacat
  8. Va salut ! Am un amic la serviciu care in timpul liber se ocupa de vanzarea acestui tip de aparate . Din spusele lui firmele consacrate in productia VCR a oprit productia de vreo trei sau patru ani ,deci singura optiune ramane sh .Cica versiunea care foloseste casete tip super-VHS ar avea calitati comparabile cu dvd ,si atentie si casetele sant mai scumpe .Cele cu sunet HI-FI inregistreaza sunetul cu capete paralele cu cele video . Iesirile sant totdeauna scart ,si tip rca video si audio cum va spunea in celalalt topic userul gsabac . Tinand cont ca foarte multa lume renunta la acest tip de aparate ,cu un pic de rabdare gasiti ceva potrivit cu o suma modica . Recomanda pentru cei exigenti aparate fabricate dupa 2010 ,made in japan cu fel de fel de functii utile ,departeaza banda de capete la derulare ,sare portiuni de banda 'defecte' , citeste numai sunet fara imagine , etc . Important ,sa fie functional cand cumparati ,cereti proba de functionare in direct pe whatsapp.
  9. Buna ziua ! As dori trei cablaje de amp. mk II si doua de fan controller .va rog detalii pe mp.
  10. Va salut ! Felicitari pentru realizari . As vrea sa urmez calea dumneavoastra , i-mi cam lipseste timpul , si ceva mijloace  .In sfarsit ,va urez un an plin de realizari ,cei care mai construiesc cate ceva si mai ales sa-si expuna realizarile sant  tot mai putini in Ro. Cu stima.

    1. RockDok

      RockDok

      Multumesc mult, s-auzim de bine!

  11. Salut . Ar fi util o astfel de bobinare daca aveti grija la conectare sa aveti mereu legat neutrul la capatul exterior ,astfel aveti o 'ecranare' mai inedita a bobinajului.
  12. Salut ! Totul depinde de alegerea dvr. Acesta inregistreaza in loop de : 24; 48; sau mai multe ore. Plecand de aici ,alegi capacitate hd. si complexitatea functiilor dorite , cam toate au posibilitatea conectarii la internet pentru vizionare in timp real .
  13. Exista contactori cu patru contacte de 16A sau 25 A cu 2 contacti NO si 2 contacti NC cu bobina de comanda la 230 V ,cu care rezolvi usor . Un kw pe iluminat e destul de mult chiar si la o casa cu etaj ,puteti folosi corpuri de iluminat pe led ,daca nu v-a deranjeaza parazitii care ar proveni din sursele de alimentare ' economice' . Pentru siguranta ,invertorul ce trimite energie din instalatia solara eu l-as dimensiona la minim 150% putere absorbita .In rest panourile incarca prin incarcatoare specifice bateriile pe care l-e dimensionezi functie de autonomia dorita si tensiunea primara specifica invertorului .
  14. Salut tuturor ! Marturisesc ,spre rusinea mea ,ca eu nu. De ce ? Sant sigur ca nimeni nu vrea sa stie.
  15. Buna ziua! marturisesc ca nu am mai avut de a face cu tuburile(lampile) de mai bine de 25de ani.Acum incerc sa termin un TA (toroid), si urmeaza OT pe E+I.Intre timp o sa adun si tuburile.atat despre mine.De la dumneavoastra astept sa impartasiti, ca intotdeauna ,concluziile dvs. si aici pe acest forum ,ca de , e mai usor sa urmezi calea batatorita de maestri.Multa stima dumneavoastra si toate cele bune tuturor.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock