Jump to content

leo_electro

Tehnium Azi
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

leo_electro last won the day on June 8 2018

leo_electro had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About leo_electro

 • Rank
  Members
 • Birthday 09/22/1988

Profile Fields

 • City
  Olanda

Recent Profile Visitors

6,854 profile views
 1. leo_electro

  CASCOMP AUDIO AMPLIFIER

  A testat cineva acest prototip de ampliicator ? Functioneaza ?
 2. leo_electro

  Technics SU-V4X

  Cauta pe ebay ca sunt o gramada de SVI2004C de vanzare (noi si SH). Nu are rost sa-ti bati capul sa reconstruiesti finalul, mai bine faci un amplificator audio de la zero in carcasa Tehnics.
 3. leo_electro

  Detector de metale

  Detector de metale Vezi Fișier Un detector de metale pe care l-am vazut in revista Nuts and Volts si care are in componenta doar 4 tranzistoare 2N3904. Schema se remarca prin simplitate si printr-o eficienta destul de buna. Cititi documentatia atasata pentru ca daca va intereseaza sa construiti un detector de metale simplu, iata un articol care va poate ajuta sa faceti asta. Spor! Autor leo_electro Trimis 08.12.2018 Categorie Articole extrase  
 4. leo_electro

  Detector de metale

  Version 1.0.0

  5 downloads

  Un detector de metale pe care l-am vazut in revista Nuts and Volts si care are in componenta doar 4 tranzistoare 2N3904. Schema se remarca prin simplitate si printr-o eficienta destul de buna. Cititi documentatia atasata pentru ca daca va intereseaza sa construiti un detector de metale simplu, iata un articol care va poate ajuta sa faceti asta. Spor!
 5. Domnilor, chiar imi place sa vad acest proiect. Multumesc de pe acum utilizatorilor implicati, in special lui viobio si donpetru. Cheers!
 6. Hai ca nu e rau cablajul chiar daca silkscreen-ul nu a iesit ca lumea dar merge. Eu ti-as recomanda sa folosesti un stabilizator +/-15Vdc iar ca sa faci asta iti trebuie un transformator cu doua infasurari de min.2x15V, sa zic un maxim 2x17,5V, curent cca. 100mA.
 7. Imi place proiectul, e super fain, dar si schema amplificatorului nu e rea deloc !!! Gresesc eu sau schema amp-ului e o clasa G ? Daca se ajunge la cablaje de fabrica treceti-ma pe lista. Si poate va ganditi sa faceti o clona si din etajul de amplificare! Succese maxime!
 8. leo_electro

  UPGRADE WEBSITE catre IPB4

  Chiar ca arata splendid, mai ales ca bara de meniu ramane fixa pe masura ce navighezi in josul paginii. Totusi parca "deconectare" ar suna mai bine decat "delogare", nu!
 9. leo_electro

  Sistem audio 2.1 Philips + DVD Player

  Posteaza si tu niste imagini cu placile sistemului. Ai umblat la cablurile de alimentare care vin de la transformator pe placi ?
 10. leo_electro

  Proiectul nr 60

  Uau... Foarte frumos lucrat. Se vede cate pasiune ai pentru montajele cu tuburi. Tine-o tot asa! P.S. De abia astept sa vad schema.
 11. leo_electro

  LM3886 vs. TDA7294

  Interesanta comparatie intre circuite integrate. Kitul cu LM3886 pare luat de pe ebay! Destul de nasol oscileaza LMul in overload. Per total: 1 - 0 pentru TDA.
 12. leo_electro

  Depanare NewJomo PW-20Ai

  La pocnitori de astea chinezesti cred ca nici chinezi nu s-au straduit sa faca un manual de service, asa ca, parerea mea e sa treci cu pixul pe hartie schema sau sa platesti pe cineva sa o faca! Nu o fi nimica ars, dar ai verificat daca ai tensiuni de alimentare !!! Sigurante ok !!! Niste poze cu chinazaria asta nu strica !!!
 13. leo_electro

  Sursa PC pentru amplificator audio

  Putem vedea si noi, utilizatorii, modulul asta de amplificator audio TOP SECRET ? Este ceva construit de tine, daca da, cum ii spune, schema, montaj etc.
 14. leo_electro

  nmos200

  In afara de niste pareri clasice de punere in functiune a unui amplificator audio - care ar trebui sa le stii avand in vedere ca nu este primul amplificator construit de tine - ce as putea spune! Spor la treaba!
×

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.