Jump to content

donpetru

Root Admin
 • Content Count

  7,787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  344

donpetru last won the day on January 12

donpetru had the most liked content!

Community Reputation

808 Excellent

4 Followers

About donpetru

 • Rank
  Administrators
 • Birthday 01/04/1980

Contact information

 • Website URL
  http://www.tehnium-azi.ro www.donpetru.ro

Profile Fields

 • City
  Galati

Recent Profile Visitors

34,273 profile views
 1. Multumesc pt c-da. Coletul va pleca spre adresa dvs. astazi. Au mai ramas 3 seturi de PCB-uri. Cred ca unul din seturi, sa vad ce piese am, o sa-l vand la un alt pret promotional dar cu tot cu piese (fara transformator, fara cutie si fara aparate de masura), dar asta luna viitoare.
 2. In primul rand bine ati venit pe site-ul web TEHNIUM AZI. Se poate expedia in Germania atat cu DHL cat si cu Posta Romana. Observ ca ati deschis deja o conversatie privata. Discutia o vom continua acolo. Multumesc pt c-da.
 3. Multumesc pt. c-da. V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo.
 4. Mersi pt. c-da. Discutia va continua in mesageria privata.
 5. Au mai ramas cateva seturi de vanzare SA100, fiecare set continand patru PCB-uri, SA100A, B, C si D; la pretul de 100lei cu documentatie inclusa - transport gratuit cu Posta Romana sau +15lei curier rapid.
 6. Au mai ramas PCB-uri de vanzare. Transport gratuit cu Posta Romana. Documentatie inclusa gratuita in format PDF inclus cu schema electronica si lista de piese. Pretul unui pcb daca achizitionati: una sau doua bucati este 10lei/bucata --- > pret nou: 9 lei/bucata, intre 3 si 10 bucati este 9 lei/bucata --- > pret nou: 8 lei/bucata peste 10 bucati pretul per bucata este 8lei. --- > pret nou: 7 lei/bucata Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, livrare in urmatoarea zi lucratoare.
 7. Au mai ramas cablaje PCB de vanzare, inclusiv doua PCB asamblate. - daca achizitionati 1 sau 2 bucati = 9lei/bucata; ----> pret nou: 8lei/bucata; - daca achizitionati intre 3 si 10 bucati = 8lei/bucata; ----> pret nou: 7lei/bucata; - daca achizitionati mai mult de 10 bucati = 7lei/bucata ----> pret nou: 6 lei/bucata; Transport cu Posta Romana gratuit la peste 10 bucati cumparate sau +15lei transport prin curier rapid indiferent de cantitatea achizitionata. Conditii de livrare: plata in avans in cont bancar, livrare in urmatoarea zi lucratoare.
 8. Pana la sfarsitul acestei luni, orice comanda de cablaje DP0806 va beneficia de transport gratuit cu Posta Romana si reducere 50% la transport prin curier rapid pe teritoriul Romaniei.
 9. Pana la sfarsitul acestei luni, orice comanda de cablaje MX800 va beneficia de transport gratuit cu Posta Romana si reducere 50% la transport prin curier rapid pe teritoriul Romaniei. Pretul documentatie, in loc de 50lei.... 40lei.
 10. Va multumesc pentru interesul si increderea acordata portalului Tehnium Azi pe parcursul anului 2019. Va doresc, cu ocazia sarbatorilor de iarna, tot binele din lume, multa sanatate, ca fara ea nu se poate, bani multi, dorinte implinite, mese bogate, dragoste si iubire fata de cei dragi si apropiati, pace, prosperitate, intelepciune; un an mai inalt in aspiratii si plin de succese. LA MULTI ANI!
 11. Crăciunul este un moment unic în care toţi încearcăm să ne facem „curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Crăciunul ne face să fim mai altruişti, să oferim iubire şi mici surprize persoanelor care ne fac viaţa mai frumoasă. Ne simţim mai buni, mai liniştiţi, mai frumoşi pentru că primim şi dăruim iubire. TEHNIUM AZI, in prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doreste sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani! Si sa dea D-zeu ca in anul care vine, sa populam rubricile Tehnium Azi cu proiecte electronice utile cat mai multor electronisti amatori si nu numai. Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă şi în mijlocul celor dragi!
 12. Destul de activ acest topic - nu ca ar fi rau - dar intr-un site a TEHNIUM AZI e mult mai bine sa se discute despre subiecte tehnice corespunzatoare celorlalte arii din forum decat sa spunem bancuri in fiecare zi. Si ca sa nu transform aceasta postare a mea in una OFFTOPIC, iata mai jos un banc auzit recent: Un lup, o vulpe și un porc cad într-o groapă foarte adâncă. Din nefericire nu era nimeni prin preajmă să îi poată ajuta să iasă. Se gândește Lupul ce să facă: "Eu cred că două luni mă descurc dacă nu vine nimeni! Mănânc porcu, f*t vulpea, că doar nu ar fi prima oară, și după văd eu!" Se gândește și Vulpea ce să facă: "Lupul sigur mănâncă porcu și sigur îmi dă și mie, că are nevoie de mine, nu ar fi prima oară! După văd eu!" Porcul, simțindu-se încolțit: "Pe mine sigur mă mănâncă lupul, că de vulpe are nevoie, că i-am mai văzut eu prin tufișuri..." – Auzi măi, lupule?! Știu sigur că o să mă mănânci, dar am și eu o ultimă dorinţă! Dintotdeauna mi-am dorit să cânt, mă lași să fac și eu o cântare înainte de a mă mânca? – Da, măi porcule, zi! Începe porcul o grohăială asurzitoare și-l aude un vânător. Vine vânătorul și îi împușcă pe toți. Porcul și vulpea cad secerați, iar lupul în agonie zice: – Băi cum e viața asta?!! Aveam ce mânca, aveam ce f**e, ce dracu' mi-o fi trebuit mie lăutari?
 13. Daca folositi acele TTA/TTC (1943/5200) la +/-110Vcc, verificati caderea de tensiune in sarcina si daca tensiunea nu coboara sub +/-100Vcc, atunci folositi incinte de 8 Ohm. De fapt, din ultimele teste efectuate, depinde si radiatorul folosit (lungimea acestuia), e mult mai recomandat si sigur deopotriva sa mergem pe incinte de 8 Ohm mai ales cand avem 2SC5200/SA1943 din surse "neconsacrate". Pentru 4 Ohmi recomand acele MJL-uri, mai scumpe, dar mai "safe".
 14. Folositi acel PC817 cu incredere si da, tensiunea intre cursor si masa trebuie sa fie maxima intr-un prima faza. Acea tensiune stabileste pragul de actionare a protectiei termice, spre exemplu, 1V corespunde lui 100 grade Celsius.
 15. SR110 este aceeasi dioda cu SR1100, doar producatorul este diferit. SR1100 se gaseste in comert. https://www.tme.eu/Document/3b8e5a4e4d7d3e9d4d31dc5bd8dad878/sr150_1100.pdf EDITARE ULTERIOARA: Topicul il voi muta la sectiunea https://www.tehnium-azi.ro/forums/forum/126-componente-electrice-si-electronice-documentatie-si-scheme/
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.