Jump to content

donpetru

Root Admin
 • Content Count

  7,820
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  352

donpetru last won the day on March 25

donpetru had the most liked content!

Community Reputation

817 Excellent

4 Followers

About donpetru

 • Rank
  Administrators
 • Birthday 01/04/1980

Contact information

 • Website URL
  http://www.tehnium-azi.ro www.donpetru.ro

Profile Fields

 • City
  Galati

Recent Profile Visitors

34,754 profile views
 1. Au mai ramas doar 4 bucati PCB de vanzare la pretul de 20lei/bucata.
 2. In urma discutiei de pe facebook, ajunsesem undeva la calitatea pieselor folosite si dupa cum ati spus mai sus, asta a fost cauza principala a problemei. Ma bucur ca ati rezolvat si va rog sa postati cat de curand cateva imagini cu placile FET400mk2 in functiune.
 3. Buna ziua, stimate domn.

  Desi sunt nou pe aici, nu a fost nevoie de prea mult timp sa imi dau seama de profesionalismul si de seriozitatea pe care le promovati.

  Felicitari, pentru toata activitatea.

  Va rog sa ne spuneti, ce cablaje mai aveti disponibile pentru vanzare in acest moment si bineinteles  pretul pentru fiecare. Ma refer la toate produsele, nu doar la cel de aici.

  Cu respect,

  Stefan

   

  1. donpetru

   donpetru

   Buna ziua,

   Bine ati venit in site-ul TEHNIUM AZI

   In ceea ce priveste cablaje de vanzare, postez mai jos semnatura care o s-o regasiti in toate postarile mele din forumul Tehnium Azi, semnatura care contine pentru ce proiecte PCB mai sunt cablaje de vanzare:

   Cablaje imprimate de vanzare:

   DP0142 - MX800 - 800W/4Ohm PRO Audio Amplifier

   DP0810 - TEMP 12VDC FAN Controller 

   DP0260 - Audio Pre-Amplifier with phase sift converter for bridge mode

   SA100 - Sursa de alimentare performanta cu iesiri de tensiune fixe si simetrice reglabile

   DP0121 MKII - Kituri / cablaje cu 2xTDA7294

 4. Poze puteti adauga dar mai redimensionati-le. Daca nu aratati ce ati plantat pe cablaj si cum, o solutie nu exista la problema descrisa. Ca sa ajungeti in situatia descrisa foarte probabil unul sau mai multe tranzistoare le-ati montat gresit (ex. pe dos), dar postati niste imagini ca sa ne dumirim. Editare ulterioara: Conectorul SM de pe cablaj l-ati folosit la testarea modulelor FET400mk2 ?
 5. 1. Raportul dintre R6 si R7 modifica amplificarea (o creste sau o scade). La puteri mari, e de preferat un raport mai mic de 68 cat e acolo din considerente de stabilitate si de curba de distorsiuni armonice in functie de P (putere). Bineinteles ca merge si asa (presupun ca cine a proiectat schema a testat-o si s-ar putea sa fie stabila pe iesire si cu acest factor de amplificare!). 2. O metoda simpla sa folositi acolo MOSFET-uri (verticali tip IRFP240-9240) e sa modificati R17 si R18 de la 100 Ohm la o valoare mai mare astfel incat tensiunea pe aceste rezistoare cand amplificatorul functioneaza in gol fara incinta acustica conectata pe iesire dar cu intrarea la masa, sa fie cca 3...3,2Vdc iar prin MOSFET-uri sa aveti un curent de mers in gol de cca 10...20mA (per pereche de finali, cel putin).
 6. Prezentati niste imagini cu montajul ca sa vad nu numai eu ci si alti utilizatori ce ati facut. Daca la 100 de useri montajul merge si la unul nu, oare care o fi problema ?
 7. Mai sunt 7 bucati de PCB-uri pentru vanzare. V-am trimis un mesaj privat. Discutia o vom continua acolo. Mersi pt c-da.
 8. Am vazut documentarul acum vreo 2 ani in urma, era atunci pe o pagina facebook.
 9. Da, se pot folosi tranzistorii respectivi in locul lui Q4 si Q22.
 10. Rezistorul l-ati masurat cu difuzoarele deconectate de pe placa filtrului ?
 11. donpetru

  Tutoriale Electro

  Diverse imagini cu tutoriale din electronica, electricitate, electrotehnica s.a.m.d.
 12. @leo_electro, nu detin unealta pentru PIC-uri dar detin versiunea pentru MCU AVR si STM32. Se merita.
 13. De acord cu cele spuse mai sus. Am mentionat lucrul asta si in cateva din interventiile de pe facebook a Tehnium Azi. Mult continut pe facebook nu este indexat de google si mai trebuie sa ai si cont facebook ca sa-l accesezi. Plus ca e mai greu de cautat pe facebook la cate grupuri de utilizatori sunt deschise. Bineinteles, necesitatea existentei unui cont este si in cazul tehnium-azi.ro dar numai pentru a descarca atasamente. P.S. Am deschis acest topic folosind continutul offtopic care a luat nastere in topicul DP0806. Daca considerati ca titlul topicului nu este cel mai corect, trimiteti-mi un mesaj cu o sugestie de titlul mai corect si/sau mai potrivit.
 14. @ionut90, o sa iau in considerare cerinta dvs. si in functie de timpul liber disponibil pentru creerea unui articol, voi deschide si un articol pe tema mentionata de dvs. @vijelie02, va recomand sa parcurgeti urmatorul subiect deschis de mine aici inca de acum doi ani in urma: https://invisioncommunity.com/forums/topic/447615-the-future-of-forums-lets-talk/
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.