Jump to content

donpetru

Root Admin
 • Content Count

  7,801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  348

donpetru last won the day on February 17

donpetru had the most liked content!

Community Reputation

812 Excellent

4 Followers

About donpetru

 • Rank
  Administrators
 • Birthday 01/04/1980

Contact information

 • Website URL
  http://www.tehnium-azi.ro www.donpetru.ro

Profile Fields

 • City
  Galati

Recent Profile Visitors

34,528 profile views
 1. Au mai ramas doar 2 seturi de vanzare SA100, fiecare set continand patru PCB-uri, SA100A, B, C si D; la pretul de 100lei cu documentatie inclusa - transport gratuit cu Posta Romana sau +15lei curier rapid.
 2. Bine ati venit pe site-ul TEHNIUM AZI. Discutia cu privire la achizitionarea de PCB-uri SA100 o vom continua in conversatia privata pe care dvs. tocmai ati deschis-o. Numai bine
 3. V-am trimis un mesaj privat. Discutia va continua acolo. Multumesc pt. c-da.
 4. Pentru cine mai are casete VHS si vrea sa le transfere pe DVD si detine un LCD (LED) TV, recomand un aparat VHS/DVD Player cu iesire HDMI cum este urmatorul model de la Panasonic DMR-EZ47V: https://www.trustedreviews.com/reviews/panasonic-dmr-ez47v-dvd-recorder-vhs-combi Editare ulterioara 1: Nu cred ca se mai fabrica VHS-uri si nici solutii combi VHS / DVD cum este Panasonicul recomandat mai sus. Editare ulterioara 2: Dovada mai jos privind concluzia din editarea ulterioara 1 de mai sus (sursa wikipedia). VHS is a standard for consumer-level analog video recording on tape cassettes. Developed by Victor Company of Japan in the early 1970s, it was released in Japan on September 9, 1976, and in the United States on August 23, 1977. Released: September 9, 1976; 43 years ago (Japan); August 23, 1977; 42 years ago (United States) Discontinued: July 2016; 3 years ago (Japan); December 2008; 11 years ago (United States)
 5. In electronica cateodata (ca sa nu spun ca ar fi bine de fiecare data), trebuie sa te convingi, pentru ca de foarte multe ori asemenea constatari ca si a dvs., au o eroare: ori de masura, ori de interpretare, pentru ca asa cum ati spus, o camera care consuma 750mA nu are cum sa fie alimentata prin doua singurante serie de 500mA chiar daca ar fi sigurante f. lente, tot nu ar merge. Deci, undeva ceva va scapat, de asta va recomandam sa aratati practic... "problema".
 6. Doua sigurante de 500mA conectate in serie rezista la un consumator de maxim 500mA. Idem regimul de conectare in paralel a sigurantelor (daca v-ati gandit si la aceasta conexiune macar asa informativ fara a avea vreo legatura cu subiectul de fata). In ceea ce priveste problema semnalata, demonstrati practic ca consumul trece de 500mA asa cum ati sustinut mai sus ? Pentru ca, daca exista o siguranta de 500mA pe plus si una identica pe GND (sau minus), consumul nu are cum sa depaseasca 500mA. Deci, din ceea ce ati spus mai sus in atatea postari nu sustine practic ca camera respectiva ar consuma mai mult de 500mA (postati niste imagini sa demonstreze asta).
 7. Ati conectat consumatorul si ati masurat un consum mai mare de 500mA ? Daca da, postati o imagine cu modulul sau circuitul in cauza unde sa se vada pe ecranul aparatului de masura curentul consumat/masurat.
 8. Un mini-catalog util pentru cele mai uzuale echivalente de piese electronice: cross ref 2.pdf
 9. Am finalizat procesul de actualizare. Daca sunt probleme la accesare site-ului va rog sa le descrieti aici sau intr-un topic separat.
 10. ===== 28.01.2020...02.02.2020 ===== In zilele ce urmeaza am planificat sa fac o actualizare platformei software a site-ului TEHNIUM AZI. Cu acest prilej, intentionez sa remediez si o problema mai veche legata de gestionarea articolelor Tehnium Azi cat si alte aspecte importante functionarii cat mai corecte a site-ului. In perioada mai sus precizata vor fi momente cand site-ul Tehnium Azi va fi trecut in mod OFFLINE. In perioada cand Tehnium Azi va fi OFFLINE, comenzi de cablaje imprimate se pot face direct la adresa de e-mail: tehnium[punct]azi[arond]gmail[punct]com - am scris asa pentru a evita scanarea e-mail-ului de catre programe (software) dedicate.
 11. Multumesc pentru raspunsuri. Am ales sa-mi incerc norocul cu un compresor auto de genul celui recomandat de utilizatorul @elco dar achizitionat din alta parte, unde e mai ieftin (165lei). Mai mult de 200lei parca nu as da pe o asemenea unealta. Ma gandeam la un moment dat si la o pompa actionata la picior, ramane in calcul ca un un fel de back-up sa-i spun asa. Topicul va ramane deschis deoarece chiar si in aceasta situatie orice parere este binevenita chiar si pentru alti utilizatori interesati de acest subiect.
 12. De foarte mult timp ma bate gandul sa-mi achizitionez un compresor auto sau o pompa simpla (actionata manual), pentru umflat cauciucurile de la masina in diverse cazuri. Din experienta voastra, am citit (auzit) ca compresoarele se mai defecteaza si o pompa ar fi mult mai utila, pe de alta parte un compresor electric alimentat din bateria masinii e mult mai rapid si uzual s.a.m.d, deci acestea fiind spuse, ce recomandati ? Am facut un sondaj pe aceasta tema la care va rog sa raspundeti.
 13. Am vazut asa ceva pe aliexpress.com dar, vorba utilizatorului MCXC de mai sus, ar fi interesant de stiut ce praf de spalare foloseste si daca rugina o data intrata in material mai are vreo eficienta !!!
 14. Multumesc pt c-da. Coletul va pleca spre adresa dvs. astazi. Au mai ramas 3 seturi de PCB-uri. Cred ca unul din seturi, sa vad ce piese am, o sa-l vand la un alt pret promotional dar cu tot cu piese (fara transformator, fara cutie si fara aparate de masura), dar asta luna viitoare.
 15. In primul rand bine ati venit pe site-ul web TEHNIUM AZI. Se poate expedia in Germania atat cu DHL cat si cu Posta Romana. Observ ca ati deschis deja o conversatie privata. Discutia o vom continua acolo. Multumesc pt c-da.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.