Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

vijelie02 last won the day on July 14

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,586 profile views
 1. Ce importanta are cat costa atata timp cat e facut in regim diy. Ramai cu satisfactia ca e facut de tine. Stim cu totii ca orice montaj electronic realizat unicat in regim diy e mai scump decat unul facut in serie mare.
 2. Doar un pic de atentie, UF5402 produsa de Vishai are trr 50ns. In schimb UF5402G care este produsa de SMC are trr 35ns.
 3. UF5408 are trr 75ns iar UF5402G are 35ns, ar putea fi un motiv.
 4. Sa-nteleg ca aveti acest TV? Daca da, puneti osciloscopul pe pinul 14. Tare banui eu ca acolo are nevoie de semnal pwm nu de 3Vcc.
 5. Pentru inceput sa vedem ce gasim in poarta mosfetului.
 6. As mai pune pe rail-urile de alimentare 2 rezistente de 22-33R. Apoi l-as alimenta.
 7. In ce consta aceasta autocalibrare? Este doar software sau si hardware?
 8. Nici pe noi nu ne intereseaza. Doar pe tine te intereseaza pentru ca ai cerut ajutor. Incearca te rog sa abuzezi de semnele de punctuatie. Este foarte greu de urmarit ceea ce postezi.
 9. Pe noi nu ne-a lasat cu ochii in soare, s-a lasat pe el cu ochii in soare, dovada la ce a zis: Multumesc la toti pentru raspunsuri kitul l-am aruncat
 10. Puneti si o schema... altfel cum sa ajutam?
 11. Ironia continua... Domnule ionut cati utilizatori credeti ca au astfel de aparate de masura/analiza a semnalului? Cand lucrezi la un proiect nou se pleaca de la simulare apoi placa de test etc. Deci nu putem sa ignoram simularile. Acelasi respect pentru domnul Sabac.
 12. Stilul tau de abordare cu "matale" e putin jignitor. Pana una alta ar trebui sa ai respect, in primul rand pentru varsta domnului Sabac, apoi trebuie sa te hotarasti cum maresti amplificarea. Prima oara spui: Mai mult se obtine marind R6 sau micsorand R10, apoi dupa 3 randuri spui: mai micsorezi R6 sau maresti R10. In rest numai bine,
 13. Si pe langa Tr1 nu ne-ati spus nimic despre sursa de 12V de la intrare.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.