Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

vijelie02 last won the day on April 8

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,538 profile views
 1. In ce consta aceasta autocalibrare? Este doar software sau si hardware?
 2. Nici pe noi nu ne intereseaza. Doar pe tine te intereseaza pentru ca ai cerut ajutor. Incearca te rog sa abuzezi de semnele de punctuatie. Este foarte greu de urmarit ceea ce postezi.
 3. Pe noi nu ne-a lasat cu ochii in soare, s-a lasat pe el cu ochii in soare, dovada la ce a zis: Multumesc la toti pentru raspunsuri kitul l-am aruncat
 4. Puneti si o schema... altfel cum sa ajutam?
 5. Ironia continua... Domnule ionut cati utilizatori credeti ca au astfel de aparate de masura/analiza a semnalului? Cand lucrezi la un proiect nou se pleaca de la simulare apoi placa de test etc. Deci nu putem sa ignoram simularile. Acelasi respect pentru domnul Sabac.
 6. Stilul tau de abordare cu "matale" e putin jignitor. Pana una alta ar trebui sa ai respect, in primul rand pentru varsta domnului Sabac, apoi trebuie sa te hotarasti cum maresti amplificarea. Prima oara spui: Mai mult se obtine marind R6 sau micsorand R10, apoi dupa 3 randuri spui: mai micsorezi R6 sau maresti R10. In rest numai bine,
 7. Si pe langa Tr1 nu ne-ati spus nimic despre sursa de 12V de la intrare.
 8. Functionarea este una catse poate de corecta. Asa un calcul grosier: 3A*12V=36W, La iesire aveti 50V. Cu un randament de 100%(ceea ce nu exista) obtineti maxim 0.72A Care este problema semnalata de d-voastra?
 9. Indiferent ce varianta ar fi nu putem ajuta doar cu o poza a pcb-ului(doar partea top). Sau poate nu am eu pregatirea necesara. Trebuie ridicata o schema daca ea nu exista. Si asta doar IT poate sa faca.
 10. Fara o schema ar fi cam greu sa va ajutam. Ptr bias exista un semireglabil pentru a putea fi reglat. Biasul se regleaza fara niciun bec in primarul tranaformatorului, cu intrarea in scurt si fara sarcina. Asteptam o schema.
 11. Domnule @burn.out folositi colturi tesite la 45 grade la toate traseele. Nu mai insir problemele, le-am incercuit.
 12. Suportati ceva critici(constructive)? - Daca alegeti varianta "colturi tesite" - pai atunci faceti-le pe toate - Distanta intre zone de cupru paralele sa fie egala pe toata lungimea - Coliniaritatea traseelor - Dimensiunile diferite ale aceluiasi traseu care nu sunt centrate - Gaurile sa fie centrate pe mijlocul traseului
 13. @burn.out au mai ramas pini nefolositi pe pcb. mai trebuiesc "cizelate".
 14. FFT-ul ala nu spune nimic. Vroiam sa vad cateva armonici si amplitudinile lor.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.