Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

vijelie02 last won the day on September 5

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,622 profile views
 1. Bine ca n-ai suntat siguranta cum ti s-a recomandat mai sus.
 2. Sincer nu va inteleg reactia d-voastra. Eu mi-am aratat interesul pentru un anumit tip de radiator iar d-voastra ce-mi raspundeti. Nu v-a cerut nimeni sa construiti nimic in jurul acelui radiator. Un alt aspect care nu mi-a placut: sa prezinte proiecte "industriale" free. Sa inteleg ca interziceti oricarui utilizator sa-si prezinte cap-coada un proiect care este catalogat "industrial" ? Acum depinde ce intelegeti prin industrial. Spor la noi materiale.
 3. Radiatorul este produs de catre MK Industries, Delhi, India. Pe site-ul alibaba trebuie cumparate minim 500buc. In schimb prin indiamart.com se pot achizitiona un minim de 20 buc. Link-ul este acesta: https://www.indiamart.com/proddetail/amplifier-heatsink-4931738188.html Avand in vedere greutatea(cam mare) posibil ca transportul sa fie enorm de mult. 7kg/m Exista mai multe variante constructive, atasez 2 poze cu ele. Aceste informatii le am de la fabrica producatoare. Pretul per bucata este incredibil de mic, aproximativ 11 Euro. Nicaieri nu se spune nimic de lungime, 250mm, 300mm? Bine ar fi sa fie de 300mm. Daca ar fi de 300mm eu vreau 8 bucati. Spor la negociere(inclusiv transport) ! Sa ne tineti la curent cu vesti bune.
 4. Am gasit asa ceva la indieni, dar imi este teama sa plasez o comanda.
 5. donpetru, de unde ati cumparat acel radiator? Caut de foarte mult timp si nu gasesc nicaieri. Multumesc,
 6. Prima este o sursa liniara iar a doua este o statie de lipit. Cu siguranta nu mai este de actualitate sursa liniara avand in vedere data postarii 01/2018
 7. @Dan57 n-are nicio legatura ce spuneti d-voastra pentru ca sunt subiecte diferite sau scheme diferite. ­čśü
 8. Ce importanta are cat costa atata timp cat e facut in regim diy. Ramai cu satisfactia ca e facut de tine. Stim cu totii ca orice montaj electronic realizat unicat in regim diy e mai scump decat unul facut in serie mare.
 9. Doar un pic de atentie, UF5402 produsa de Vishai are trr 50ns. In schimb UF5402G care este produsa de SMC are trr 35ns.
 10. UF5408 are trr 75ns iar UF5402G are 35ns, ar putea fi un motiv.
 11. Sa-nteleg ca aveti acest TV? Daca da, puneti osciloscopul pe pinul 14. Tare banui eu ca acolo are nevoie de semnal pwm nu de 3Vcc.
 12. Pentru inceput sa vedem ce gasim in poarta mosfetului.
 13. As mai pune pe rail-urile de alimentare 2 rezistente de 22-33R. Apoi l-as alimenta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.