Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

vijelie02 last won the day on June 15

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,983 profile views
 1. Schema desenata in multisim nu are toate legaturile(nodurile). Exemplu: R2-R19-CQ1
 2. Buhnici din treburi de genul asta traieste. Face prezentari(clipuri) pe bani. Si traieste BINE. Am spus tot.
 3. Care este concluzia d-voastra dupa cele relatate mai sus? Sau care este sfatul d-voastra?
 4. Input este corect, @donpetru si R40 probabil sa fie egala cu cea din reactie.
 5. Am impresia ca offtopicul trebuie sters si nu cred ca va priveste pe d-voastra domnule Olaru ce lectii mai trebuie sa invete unul si altul. Vedeti-va de lucrarile d-voastra, fiecare e liber la exprimare. Cred ca ati glumit cu postarea de mai sus. Daca nu, inseamna ca ar trebui sa intervina @donpetru.
 6. De foarte multe ori e mai bine sa ramai in anonimat. Totusi suntem intr-un mediu virtual si sunt foarte multi care au diferite afectiuni ... Urmarile le stim cu totii. +1 @roadrunner
 7. Pentru @cristi_74, n-am gasit de ciocolata. šŸ¤£ Edit: Ce vremuri... Bagam 2-3 pe zi de bune ce erau, in loc de bomboane.
 8. Finalul este doar acel SANYO STK433, restul pieselor din pozele tale nu au treaba cu amplificarea semnalului audio. Iti reccomand sa-l duci la un specialist(echipamentul).
 9. Cel mai important este sa nu renuntati indiferent de carcotelile unora, chiar daca vreti sa-l modificati si sa-i puneti coclender sau surub cu ata. !!!
 10. Domnule Mircea, nu va cunosc, la bere nu am iesit deci nu pot sa vorbesc altfel. Cate jonctiuni aveti de polarizat?
 11. Ridem, glumim, dar ati mai inseriat inca o dioda? šŸ¤£
 12. Tensiunea pe grupul de diode D1, D2 trebuie sa fie 0.6xnumar jonctiuni de polarizat. Ma bucur ca nu a ramas varianta mic si fierbinte asa cum sugera un respectabil domn.
 13. Doar atat pot spune la adresa d-voastra domnule @gsabac : de putina vreme ati devenit mult prea ursuz. Scot din definitie termenul necomunicativ. Asta se observa si pe forumul vecin. Incerc sa evit orice clinci, cu oricine, ma treceti la ignore la fel voi face si eu. Cum ati ajuns la concluzia asta? Si daca era trecuta print-un alt cap nu era o realizare exceptionala? Ma dezamagiti cu ironia d-voastra. In rest, multa sanatate.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.