Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

vijelie02 last won the day on January 24

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,856 profile views
 1. Nu m-am referit la distantele intre trasee ci la grosimea lor. Ex pinul 3 de la finali, ditamai insula legata de o alta insula printr-un traseu subtire. Acest lucru este valabil si la gnd in zonele marcate de mine. Apoi legat de componentele voluminoase, cum lipiti la un electrolitic pinii pe ambele fete ale cablajului. La unele componente merge acest artificiu sa faceti vias cu pinul piesei, dar la altele nu prea aveti cum.
 2. Buna ziua, Ar trebui ceva retusuri in zonele incercuite. Din greseala am inserat de doua ori imaginea si nu stiu cum pot sa sterg una. Rog adminul sa modifice postarea mea. Multumesc.
 3. @prog nu sunt de acord cu ceea ce spui fie el si prototip. Afisezi un pret apoi ceri de 4 ori mai mult.
 4. Se practica afisarea unui pret, dar dupa vizualizarea proiectului pretul este altul. M-am fript si eu odata cu pcb-uri facute de romani. Nici nu va pot spune cum aratau, execrabil de proaste. Dar banul l-a cerut inainte. N-am mai avut ce face. De atunci mi-am spus ca alta varianta nu exista, doar china. Nu vorbesc de IT pentru ca nu-l cunosc, e vorba de alta persoana care se "lauda" ca realizeaza pcb-uri.
 5. Absolut corect, dar nu putem sa comparam cele doua oferte(domnul de mai sus si china): 5 buc la domnul de mai sus costa 150 lei si dureaza 15 zile - fara silk, fara stanare, fara treceri metalizate 5 buc in china costa 28,56 USD (TVA inclus) cu DHL, dar exista si alte variante mai ieftine, EuroPacket 12USD transport in 10 zile, adica un total de 16,6USD(TVA inclus). Deci ce alegem?
 6. Putin cam mult. Si din china vin mai repede daca aleg un curier rapid. Se poate sterge offtopicul. Un exemplu: 5 buc 100x100 cu de toate bunataturile incluse(nu le enumar ca se stiu) costa 2USD(1 zi). Transport cu DHL(3-5 zile) costa 22USD. Total 6 zile si 24USD. ADMIN EDIT: Acest topic l-am creeat separat in urma discutiilor de aici:
 7. Prin ce metoda vreti sa realizati cablajul?
 8. @gsabac s-a strecurat o eroare la R73 a ramas de 1K.
 9. SR acestui amplificator e foarte slab datorita valorilor foarte mari ale capacitoarelor din compensare.
 10. Fara osciloscop greu spre imposibil de rezolvat amplificatorul, mai ales daca sunt oscilatii.
 11. Nu. Boxa defecta care strica amplificatorul inseamna scurt la iesirea amplificatorului. Aceasta protectie nu se poate pune extern intre amplificator si boxa. Sunt alte protectii care se pot pune extern intre cele doua, dar aceste protectii sunt pentru a proteja boxele.
 12. @cristi_74 mai avem si o alta problema legata de orgoliu. Nu stim sa primim sfaturi. Suntem cei mai destepti intre destepti. Sunt foarte multe cazuri de gen lasa ca merge si asa, de ce sa imbunatatesc sau sa fac montajul asa cum trebuie. Daca primesti ceva sfaturi sau chiar si critici(pana la urma sunt constructive) esti catalogat hater. Ar trebui sa facem curat in propria curte si apoi sa ne uitam peste gard.
 13. Nu folosesc facebook. Am avut cont si l-am sters(dezactivat) dupa cateva zile. Colegul @Nico a spus motivele principale.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.