Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

vijelie02 last won the day on January 24

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,779 profile views
 1. @gsabac s-a strecurat o eroare la R73 a ramas de 1K.
 2. SR acestui amplificator e foarte slab datorita valorilor foarte mari ale capacitoarelor din compensare.
 3. Fara osciloscop greu spre imposibil de rezolvat amplificatorul, mai ales daca sunt oscilatii.
 4. Nu. Boxa defecta care strica amplificatorul inseamna scurt la iesirea amplificatorului. Aceasta protectie nu se poate pune extern intre amplificator si boxa. Sunt alte protectii care se pot pune extern intre cele doua, dar aceste protectii sunt pentru a proteja boxele.
 5. @cristi_74 mai avem si o alta problema legata de orgoliu. Nu stim sa primim sfaturi. Suntem cei mai destepti intre destepti. Sunt foarte multe cazuri de gen lasa ca merge si asa, de ce sa imbunatatesc sau sa fac montajul asa cum trebuie. Daca primesti ceva sfaturi sau chiar si critici(pana la urma sunt constructive) esti catalogat hater. Ar trebui sa facem curat in propria curte si apoi sa ne uitam peste gard.
 6. Nu folosesc facebook. Am avut cont si l-am sters(dezactivat) dupa cateva zile. Colegul @Nico a spus motivele principale.
 7. Multumesc @donpetru, dar prefer sa ma abtin de la comentarii in ceea ce priveste facebook-ul.
 8. De ce va faceti griji pentru cei care nu au inteles? Daca exista astfel de persoane care nu au inteles, sigur vor posta aici ca au brum/fas in difuzoare. Mai bine va faceti griji pentru letargia in care se afla acest forum. Tehnic vorbind.
 9. Trebuie sa fie o sursa ATX care sa contina integratul TL494 sau KA7500. Cu alte cuvinte sa fie semipunte.
 10. E adevarat ce spuneti. Dar si mai adevarat este ca atunci cand utilizezi o astfel de "scula" nu asculti radio sau alte chestiuni sensibile. Si apoi cat timp o folosesti? Daca esti mester constructor si folosesti o scula de genul asta 8 ore pe zi atunci te duci si cumperi una noua si de calitate si nu faci astfel de "artificii". Adaptarea asta e valabila pentru o scula folosita ocazional acasa.
 11. Nu orice sursa ATX are traful compatibil cu aceasta schema. !!! Deci mare atentie. Edit: La schema asta trebuie evitat un scurt la iesire. Face poc. Nu stiu cat vor rezista silicoanele la supracurent, de ex: mandrina blocata. Daca nu au racire corespunzatoare IRF-urile, ies din SOA si iara face poc.
 12. Am comandat eu si sunt foarte ok. Pana in 300 lei platesti transport national. Peste 300 lei transport gratuit. Pretul de 300 lei este fara tva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.