Jump to content

vijelie02

Tehnium Azi
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

vijelie02 last won the day on January 3

vijelie02 had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About vijelie02

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 03/15/1976

Profile Fields

 • City
  brasov

Recent Profile Visitors

1,700 profile views
 1. @ionut90 1. cand spui flyback spui intrefier. Intotdeauna! 2. Tny la 30W, crapa. 3. gasesti trafuri ptr tny gata facute(bobinate cu diverse secundare) intre 5 si 10 lei.
 2. Eu cumpar de la miva doar plastice, aluminiu, mufaraie, diverse scule ajutatoare. Exclus componente electronice, mai ales silicoane. Da, cam mult pragul de 300. Ultima comanda a fost acum o saptamana in valoare de 130 Lei. Pana la 300 nu aveam ce sa mai comand. Ne reorientam spre alte magazine similare ca mai sunt slava domnului.
 3. Exista un standard(sau normativa) care impune producatorilor de echipamentele WIFI sa aiba o anumita putere maxima in antena, parca 22db(nu sunt sigur dar cam pe acolo). Firmele serioase respecte aceste normative, altele nu. Am gasit echipamente cu 30db in antena. Deci indiferent ca am un router de 500 lei sau unul de 2500 lei, acoperirea wifi e aceeasi. Beneficiem doar de functionalitati extra ale acelui echipament. Revenind la routere ASUS, firmware-ul default e cam slabut/limitat/instabil. Firmware-ul facut de merlin aduce foarte multe imbunatatiri, repara gaurile de securitate si multe lucruri noi. @prog asa am si eu: Router DIGI configurat in bridge apoi am routerul meu ASUS-RT68U. Trebuie sa am control asupra tuturor setarilor. Cei de la digi nu iti dau voie sa te conectezi la interfata de management al router-ului. Router-ul de la DIGI e pozitionat chiar langa intrarea in apartament. De la el am tras un cablu UTP pana la sufragerie in spatele TV-ului loc in care se afla routerul ASUS. Nu stau sa insir avantajele firmware-ului merlin se pot gasi usor pe site-ul lor. Spor.
 4. Si daca-i mai pui firmware merlin e o bijuterie acest router. Singura conditie este sa fie RT-AC66U_B1. Pentru modelul simplu RT-AC66U nu se mai poate instala ultima versiune de firmware merlin.
 5. Ma gandeam eu ... ar fi fost prea frumos sa aiba si acumulator intern.
 6. Cat de lung este cablul usb ? Incercati sa-l inlocuiti cu unul nou cat mai scurt posibil si cat mai gros.
 7. In cazul in care TL494 a scapat si are pe iesiri semnal corect pentru o semipunte, in urma celor 10 secunde de functionare tind sa cred ca sunt probleme ori in secundar ori in partea de amplificare. Cu alte cuvinte o dioda sarma sau un tranzistor sarma din finalul audio. Aceasta sursa nu are protectie la scurt sau suprasarcina. Cel putin in schema nu regasesc asta.
 8. Diodele din secundar le-ati verificat? Componentele s-au masurat in circuit ?
 9. Cand ati pornit sursa ati decuplat partea de amplificare? S-au verificat Q170, Q171, Q172 si Q173 sau omologii lor de pe celalalt canal Q370->Q373 ? TL494 a fost inlocuit?
 10. Verificati RT601, D605, R626, R628. Ce nu regasesc eu in schema si mi se pare destul de ciudat - circuitul de protectie la supracurent sau scurtcircuit. Editare ulterioara: Daca au crapat IGBT-urie 100% e defect si driverul FAN.
 11. https://ro.mouser.com/Texas-Instruments/Semiconductors/Amplifier-ICs/Current-Sense-Amplifiers/INA190-Series/_/N-6o48g?P=1y8v6w7Z1z0zls6
 12. Bine ca n-ai suntat siguranta cum ti s-a recomandat mai sus.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.