Jump to content

RockDok

Tehnium Azi
 • Content Count

  519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

RockDok last won the day on May 26

RockDok had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About RockDok

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 06/13/1961

Profile Fields

 • City
  Oradea
 1. Un program interesant pe care l-am folosit mai demult. https://www.adobe.com/products/audition/free-trial-download.html
 2. Cum si modulul uC se leaga la SMPS poate este mai bine daca-l atasez.
 3. Pentru testari cablajul ramine asta. Cind o sa cresc mare o sa ma joc mai mult cu Altium-ul si o sa fac niste cablaje... Am atasat si captura unui inceput a programul de monitorizare.
 4. Sa zicem ca ai nevoie de 6 matrice de 8x8, daca da atunci ar trebui sa folosesti un Arduino Nano , 6 MAX7219 si evident 6 matrice de 8x8 cu catod comun. O sa-mi fac un pic de timp si am sa-ti desenez o schema. Poate spui si la ce vrei sa-l folosesti dar oricum prin USB se poate comanda oricind ce sa afiseze.
 5. Dead time-ul SG asigura timpul necesar Turn-off delay time de 200ns si Turn-on delay time?
 6. Poate ar trebui o rezistenta in paralel cu C21. Amplificarea U2A imi pare foarte mare. Nu vad sensul optocuplorului iar U2A se gaseste chiar in interiorul SG-ului. Cu alte cuvinte as revizui bucla de reactie.
 7. Eu asta folosesc si sint multumit, pe site au si o colectie mare de virfuri. Mai ai nevoie de flux sau iti faci singur dizolvind saciz in alcool izopropilic, bilutze de cositor si fludor cu diametrul cel mai mic. https://www.tehnoelectric.ro/produse/ap_7030_statie_de_lipit_termocompensata_gordak_936_a
 8. M-am prins, sa nu fie unghiuri de 90 pe marginile traseelor. O sa vad ce fac la versiunea finala cu smd-uri. Multumesc pentru sugestie.
 9. OK, dar la ce va ginditi cind spuneti asta, sa nu mai folosesc "L"-uri? , sa fie ceva de genul "\_"?
 10. Cablajul de la schema de mai sus, unele mici modificari dar nu semnificative.
 11. Modulul SMPS care va asigura tensiunile pentru monitorizare/control amplif audio.
 12. Poate ar fi interesant sa atasez si schema unde am nevoie de un Ub controlat de uC. In acest caz Uh 280V iar Ub 20-250V.
 13. Electroliticul din dreapta sus de 220u/200V este usor bombat, ar putea fi cauza defectului, eu i-as schimba pe amindoi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.