Jump to content

RockDok

Tehnium Azi
 • Content Count

  531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

RockDok last won the day on August 14

RockDok had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About RockDok

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 06/13/1961

Profile Fields

 • City
  Oradea
 1. Mda, 6, cam atit am avut la "arimetica". Versiunea cu trasee corecte in lucru.
 2. Traseul pe Uf la iesirea din SMPS este de 3mm cu consum estimat 4x900mA( 6P3C-E) + 2x800mA ( 6N6P) + 2x400mA ( 6N2P) , total 5.6A. Lungimea traseului (-) de la iesirea din traf pina la cond. de unde se ramifica ( C700) este de 60mm. Da, un pic subtire. Macar voi vedea efectele pe placa de test care, din pacate, am dat-o deja in lucru. Desigur voi cositori traseul, ceva ceva tot va ajuta.
 3. Multumesc pentru sugestii, nu pot decit sa va dau dreptate. Inca nu am dat cablajul in lucru asa ca voi revizui distantele. Oricum este un cablaj de test, daca merge asa cum ma gindesc voi imbunatati cablajul. Ar mai fi ceva in ceea ce priveste izolatia dintre trasee, in afara de fante decupate in cablaj, anume stratul de lac ce acopera la final cablajul. Asta in tehnica foto unde avem o masca ce lasa libeere doar insulele de cositorire. Cit despre traseele filamentelor nu sint convis ca ar dauna sa fie pe cablaj, mai ales in curent continuu si bine filtrat.
 4. Cablajul, linia punctata este ecranul dintre SMPS si audio. Am atasat si carcasa privita de sus. Zona mai intunecata este compartimentul unde vin trafurile de iesire. O cutie separata deasupa celei cu electronica. Am adaugat si o protectie ca Ub si Ug2 sa nu porneasca daca nu este -Ug1.
 5. Amplif-ul controlat cu Arduino este in teste, mai am de lucru la program si design. La cel cu 6P3C-E am in lucru cablajul.
 6. Din fericire nu am nici un fel de zgomot, oricum partea de alimentare va fi ecranata.
 7. Pai concluzia este cu patru postari inainte. Separat Uf si -Ug1 apoi intirziat Ug2 si Ub. Am mai pus pe aici poze cum am bobinat trafuri, nu fac decit sa respect normele, fiecare strat separat spira linga spira si gap-uri.
 8. Corect, asta este schema. Tensiunea anodica la 6P3C-E este de 320V. 250V pe ecran ar trebui sa fie OK. Am supradimensionat TOP-urile dar asa ma simt eu mai bine. S-ar putea folosi minim TOP224 din familia TOPSwitch-II sau TOP245 din TOPSwitch-GX. Prima data porneste SMPS-ul pentru Uf si negativare. Dupa vre-un minut ( 555) porneste partea de Ub si Ug2 La un calcul brut Uf ar trebui sa asigure cam 40W ( sa nu uitam ca sint doua etaje audio). Pe Ub+Ug2 ar fi cam 80W static si salturi de consum care ar putea ajunge la limita asigurata de TOP227/TOP250. Sa vad cum se comporta iar daca nu-mi place voi face un half-bridge cu IR2161.
 9. Eu de aici as incepe: https://www.google.com/search?newwindow=1&client=firefox-b-d&q=how+to+install+pickit+3+software&sa=X&ved=2ahUKEwilsZadi6LjAhXs-SoKHVPUDlcQ1QIoBHoECAoQBQ&biw=1238&bih=699
 10. Un program interesant pe care l-am folosit mai demult. https://www.adobe.com/products/audition/free-trial-download.html
 11. Cum si modulul uC se leaga la SMPS poate este mai bine daca-l atasez.
 12. Pentru testari cablajul ramine asta. Cind o sa cresc mare o sa ma joc mai mult cu Altium-ul si o sa fac niste cablaje... Am atasat si captura unui inceput a programul de monitorizare.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.