Jump to content

RockDok

Tehnium Azi
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

RockDok last won the day on August 29 2018

RockDok had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About RockDok

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 06/13/1961

Profile Fields

 • City
  Oradea
 1. RockDok

  LED MATRIX AFISAJ ?

  Sa zicem ca ai nevoie de 6 matrice de 8x8, daca da atunci ar trebui sa folosesti un Arduino Nano , 6 MAX7219 si evident 6 matrice de 8x8 cu catod comun. O sa-mi fac un pic de timp si am sa-ti desenez o schema. Poate spui si la ce vrei sa-l folosesti dar oricum prin USB se poate comanda oricind ce sa afiseze.
 2. Dead time-ul SG asigura timpul necesar Turn-off delay time de 200ns si Turn-on delay time?
 3. Poate ar trebui o rezistenta in paralel cu C21. Amplificarea U2A imi pare foarte mare. Nu vad sensul optocuplorului iar U2A se gaseste chiar in interiorul SG-ului. Cu alte cuvinte as revizui bucla de reactie.
 4. Eu asta folosesc si sint multumit, pe site au si o colectie mare de virfuri. Mai ai nevoie de flux sau iti faci singur dizolvind saciz in alcool izopropilic, bilutze de cositor si fludor cu diametrul cel mai mic. https://www.tehnoelectric.ro/produse/ap_7030_statie_de_lipit_termocompensata_gordak_936_a
 5. M-am prins, sa nu fie unghiuri de 90 pe marginile traseelor. O sa vad ce fac la versiunea finala cu smd-uri. Multumesc pentru sugestie.
 6. OK, dar la ce va ginditi cind spuneti asta, sa nu mai folosesc "L"-uri? , sa fie ceva de genul "\_"?
 7. Cablajul de la schema de mai sus, unele mici modificari dar nu semnificative.
 8. Modulul SMPS care va asigura tensiunile pentru monitorizare/control amplif audio.
 9. Poate ar fi interesant sa atasez si schema unde am nevoie de un Ub controlat de uC. In acest caz Uh 280V iar Ub 20-250V.
 10. Electroliticul din dreapta sus de 220u/200V este usor bombat, ar putea fi cauza defectului, eu i-as schimba pe amindoi.
 11. Eu as incerca IR2153. Nu inainte de a verifica fiecare componenta.
 12. Cablajul pentru schema de la #601, schema usor modificata, lipsesc L1, L3, C3, C5
 13. Multumesc, daca merge voi trece la varianta smd. Bobina desigur cu intrefier. DSC este open colector IR2111 are nevoie de excursie mare de semnal pe IN drept care o rezistenta aduce IN la (+) iar DSC trage IN la masa. IR2104 are IN compatibil TTL de unde si actionarea directa din Out al 555. Stabilizarea o asigura uC-ul , citeste Ux si modifica pozitia cursorului in MCP astfel incit sa se ajunga la tensiunea presetata pe Ub.
×

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.