Jump to content

Duddy

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Duddy

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. Salut, am si eu un TK35 ok din punct de vedere electronic dupa inlocuirea electroliticilor, dar sufera de lipsa curelei de antrenare a volantei. Stiti pe cineva care manufactureaza curele cu profil rotund sau aveti vreo idee de inlocuire?
 2. Inteleg.....imi puteti recomanda un model de osciloscop nu foarte complex?
 3. Ok, poate sunt elocvente pozele, lungimea tubului ar fi de cca 21cm.....
 4. Ecranul de protectie are diagonala de 9cm , ceea ce ar corespunde celor 31 de inch din denumirea tubului 150BNB31.....
 5. Tubul catodic este 150BNB31, remus68 mi-a transmis.....nu stiu daca este magnetic sau nu.
 6. Multumesc mult, am sa cau tub fiindca in rest arata ca nou.....
 7. Da, ma gandeam ca-l pot folosi pentru audio, cum am mai spus E-0104M nu mai afiseaza corect, fuge pe frecvente si arata valori diferite pentru semnal identic. I-am schimbat ceva electrolitici dar degeaba, si acesta este primit de la cineva acum cativa ani.... Am sa vad ce pot face din el sau il donez cuiva care chiar are nevoie. Imi puteti recomanda sa cumpar un osciloscop digitat sau o solutie pentru laptop? Cum am mai zis, imi trebuie numai pentru audio pe lampi, fac si desfac scheme diverse, imi mai omor timpul la pensie. Multumesc pentru timpul acordat.
 8. Multumesc mult! Aveti idee unde as putea gasi un asemenea tub?
 9. Buna ziua, am primit osciloscpul din titlu, V-059B fara tub catodic iar cine mi l-a facut cadou nu stie ce tub folosea. Nu am gasit nimic pe net despre el, doar despre fratii mai mari, de la V-104 in sus..... Ma poate ajuta cineva cu informatia asta? As vrea sa-l recuperez, osciloscopul meu este un E-0104M care mai mult ma chinuie decat sa ma ajute.
 10. Salutare tuturor, proiectul aceasta mai are un adept. Ca si experienta anterioara am mai construit un SE cu 6H2P+6P14P si altul cu 6H8S+6F6S, acum as vrea sa construiesc un PP. Din pacate nu am decat lampi rusesti si anume 6P3S-E, 6N2P-EV, 6N1P-EV, 6N3P-EV si alte tetrode/pentode pentru RF. Transformatoare de iesire am cumparat deja de la TME, 2xTTG EL34PP, dupa buget Coane Fanica. Stiu ca nu sunt chiar cea mai buna varianta dar as vrea sa le folosesc totusi in acest proiect. Stie cineva mai multe despre ele? Se poate obtine un sunet cat de cat rezonabil cu ele? Daca nu va este greu asi solicita putina orientare pe parcurs din partea colegilor mai experimentati si ceva sprijin in executie. Ma descurc cu executia de montaje, am experienta medie in electronica, experienta venind mai mult din pasiune decat din profesia avuta pana la pensionare. Transformatoare de retea am 2, unul de la TTG-TSTA 80/001 cu 275V/0,12A si 2x3,2V/7A si altul cu 350V/0,3A si 2x6,3V/3A, ambele toroidale, credeti ca pot folosi vreunul din ele? O zi buna tuturor!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.