Jump to content

ionut90

Tehnium Azi
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

ionut90 last won the day on November 9 2019

ionut90 had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About ionut90

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 07/16/1990

Profile Fields

 • City
  Focsani / New York

Recent Profile Visitors

6,023 profile views
 1. Foarte tare replica asta si cuvantul mai ales, subliniat cu culoare rosie in citatul de mai sus. Esti fenomenal. Cat adevar in spatele unui cuvant aparent minuscul. Nu sunt cine stie ce audiofil, am desfacut si eu cateva carcase de amplificatoare audio la viata mea, dar trebuie sa recunosc ca nu am vazut SMD-uri de 100nF pe alimentari etaj final !!! Aici, dupa un calop de teorie, cred ca leo_electro are partea sa de dreptate.
 2. dl.petru, am gasit la tehnoelectric un radiator pentru proiectul 0135 si nu stiu pentru un canal cam ce lungime sa tai din bara de 1metru ? Imi puteti da o recomandare, un 25cm sau 30cm, care cota e mai buna in cazul asta? https://www.tehnoelectric.ro/produse/04_446_radiator_aluminiu_1m_x_100_mm
 3. De abia astept sa vad acest proiect. Poate pe viitor nu ar fi rau sa extrageti numai partea de corector de ton !!! Spor.
 4. Am vazut in multe scheme de amplificatoare audio pe tuburi, pe partea de intrare, tuburi din seria: 12AX7, 12AT7, 12AU7. Care este diferenta functionala si din punct de vedere a sunetului dintre aceste tuburi ?
 5. Un PCB compact, simplu, nu stiu, stateam si ma gandeam daca nu ar fi fost rau o limitare de curent prin finali !!!
 6. Pare interesant proiectul, retro, dar merge, treceti-ma si pe mine pe lista cu un set de cablaje amplificator si unul corector de ton. Saptamana viitoare, dupa ce dati OKul, va trimit banutii. P.S. o sa adaptez gaurile de prindere ca BC178 din BIAS sa cada intre cele doua 2N-uri sau cum era in amplificatorul original AS2050 aceasta placuta mica de bias amplasata ?
 7. Ati testat practic schema de amplificator in clasa D ? Nu are foarte foarte multe piese electronice si pare interesant de reprodus practic.
 8. Foarte misto schema asta de amplificare. Mult mai buna decat vechiul AS2050. Am vazut si schemele de service noi, le-ati desenat super, se vede tot ce trebuie sa faci amplificatorului AS2050. Cablajul de BIAS are gaurile de prindere cumva puse la distanta gaurilor de prindere a capsulei TO-3 ? Nu am masurat dar parca...nu!
 9. Trebuie sa recunosc ca urmaresc cu interes rubrica asta iar dp0107 este un amplificator audio clasic ce imi aduce aminte de amplificatoarele audio romanesti, simple si robuste. Este un proiect bun de abordat de un incepator care vrea sa treaca de la TDA-uri la tranzistoare si are avantajul ca pe acelasi cablaj se gasesc toate etajele unei statii de amplificare ! Foarte frumos realizat. Ma uitam acum in topicul cu proiectele electronice ale dvs., si parca vad peste nu stiu cati ani studenti la electronica intrebandu-se: "tu ai construit DP0107 ? Eu am facut 0121 etc."
 10. A construit vreun utilizator acest kit de amplificator audio ? As vrea sa incerc sa-l fac pentru niste boxe vechi de magnetofon si as vrea ceva cu condensator pe iesire ca au un sunet, nu stiu, poate mi se pare, mai clar!
 11. Vroiam sa incerc o schema simpla cu integrat dedicat. Vazusem schema cu MC-ul, dar ai vreo schema cu 723 tot la fel de simpla ca cea cu MC de mai sus, arata-mi! De SA100 am auzit dar pt experienta mea mi se pare cam complicata.
 12. Cred ca am sa comand ! Pentru ca nu este o schema de sursa de alimentare cu integrat de actualitate, nu stiu ce sa zic, cred ca nu se merita construita. Mai bine ceva asemanator cu LM723! Poate are cineva o schema asemanatoare cu 723 ?
 13. Am gasit pe facebook schema de mai jos si ma gandeam daca e fezabila sa fie transformata intr-o sursa capabila de cel putin 10A si cum putem face asta? Eventual, as dori sa-l intreb pe dl.petru (admininistrator Tehnium Azi) daca ma poate ajuta cu un cablaj sau daca poate include schema de mai jos (actualizata) intr-un proiect TEHNIUM Azi? Eu cred ca va starni interesul si altor useri, ce spuneti, toata lumea ? Si unde putem gasi de cumparat acest MC1466L ca nu dau de el ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.