Jump to content

elco

Tehnium Azi
 • Content Count

  374
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

elco last won the day on February 21

elco had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

About elco

 • Rank
  Premium User
 • Birthday 05/19/1967

Profile Fields

 • City
  Langa Sibiu

Recent Profile Visitors

7,791 profile views
 1. Cred ca la tabelul si harta de aici te referi: https://covid19ro.org/?fbclid=IwAR0lSf_xSm31TT4UL2AKNG9CCW_mizR36Hv9RrxHlHU-mOLl1uYoRvRNCLk Circula pe facebook un interviu cu doctorul Sucharit Bhakdi din Germania care spune niste lucruri interesante inclusiv faptul ca infectie nu este egal intotdeauna cu imbolnavire, deci oameni care s-au infectat cu COVID-19 nu toti sunt bolnavi iar in Germania, cica, mor zilnic din cauza unor complicatii cauzate de coronavirus 22 de persoane dar decesul lor nu este alocat coronavirusurilor (sunt de mai multe tipuri, asta nr.19 face acum tam-tam) ci afectiunilor principale de care sufereau. Este vorba de clipul urmator, circula pe facebook subtitrat in romana:
 2. Chiar asta am facut. Primele 7 zile e gratis, timp in care poti sa vezi filmul. Mersi.
 3. Nu stiu daca ati vazut documentarul Chuck norris vs communism facut acum 5 ani in urma dar ma interesa un link unde as putea sa-l vad sau chiar sa-l descarc ? Am abonament Netflix Romania dar nu exista. Pe amazon prime, nu pot sa ma abonez ca cica nu e valabil pentru Romania. Alte optiuni stiti ?
 4. Un bărbat se întoarce acasă roşu la faţă şi transpirat. – Ai băut! zice soţia. – Nicio picătură! – Dar abia te ţii pe picioare! Spune sincer, cât ai băut? – Nu am băut. – Atunci repetă ce zic eu: un vultur stă pe pisc cu-n pix în plisc. – Am băut.
 5. Eu am impresia ca sursa, adica site-ul ala italian, e un fel jurnalparanormal.ro de Romania care umfla continutul articolelor dupa cum ii se nazare unui anume redactor de stiri, care seara mai trage pe nas niste marihuana. Spun asta deoarece despre acel exercitiu militar a fortelor aliate s-a pomenit pe diverse site-uri, inclusiv: https://shape.nato.int/defender-europe Restul e can-can.
 6. Am observat de ceva timp ca actualizari disponibile pentru vechiul si deja celebrul player audio Winamp nu mai sunt (pt sisteme de operare Win10), plus ca citisem pe undeva ca firma care asigura dezvoltarea produsului software il va lasa de izbeliste daca nu cumva la si lasat. In aceste conditii ce programare audio (playere audio) folositi ?
 7. După ce sar toţi paraşutiştii, mai rămîne Bulă şi cu căpitanul. – Dom’ căpitan, eu nu pot să sar, zice Bulă. – De ce, Bulă? – Am visat ieri că nu mi se deschide paraşuta. – Ia, mă, paraşuta mea, dă-mi paraşuta ta şi sări! Superstiţiosule! Sare Bulă, işi deschide paraşuta şi, la un moment dat, trece căpitanul in viteză pe langă el: – Băga-ţi-ai picioarele-n el de vis !!!
 8. - Domnule doctor, azi noapte am visat că eu, împreună cu niște canibali, am mâncat-o friptă pe nevastă-mea! - Fiți liniștit, omul poate să aibă noaptea tot felul de vise… - Bine, bine, şi atunci unde a dispărut nevastă-mea! ------------------------------------------------------------------------- La o conferință internațională pe tema comunicațiilor și a telecomunicațiilor sunt prezente toate statele lumii cu diverse cercetări în domeniu. Iau cuvântul americanii și spun: „Am efectuat cercetări și am găsit sârma de cupru veche de aproximativ 1000 de ani. Deci, am ajuns la concluzia că strămoșii noștri cunoșteau pe atunci telegraful”. Iau cuvântul și germanii care spun: „Am efectuat cercetări și am găsit sârmă de aluminiu veche de aproximativ 1500 de ani. Deci am ajuns la concluzia că strămoșii noștri cunoșteau pe atunci telefonia”. Într-un final, iau cuvântul și reprezentanții din R. Moldova care au spus: „Am efectuat cercetări asupra vremurilor de acum 2000 de ani și nu am găsit nimic. Deci am ajuns la concluzia că strămoșii noștri cunoșteau pe atunci telefonia mobilă”.
 9. gsabac, videoul are intrare si iesire de antena si spuneti sa ma folosesc de asa ceva ???? Dar iesirea Scart nu cumva da un semnal mai bun ?
 10. Intrarea de antena e ocupata de cablu TV de la Digi. Cred ca e cea mai buna solutie. Dar acum m-am uitat la TV si are intrare de tip composite, trei mufe RCA pentru Video si doua RCA Audio In. Gasesc un cablu Scart - Composite ?
 11. elco

  Valves (tuburi electronice)

  Un album dedicat tuburilor electronice cu informatii de catalog, scheme electronice si altele.
 12. update: nu are video cu iesiri RCA, l-am intrebat azi dimineata, scuze, eu asa aveam impresia ca vazusem. Deci, ramane sa cumpere un convertor SCART-HDMI, cred, nu?
 13. Are un amic un video-player cu iesiri Scart si RCA, Audio si Video, si ma gandeam care ar fi cea mai simpla si eficienta metoda sa-l conectez la un LCD TV care are intrari HDMI si niste RCA-uri ? Sa-i zic sa cumpere un convertor scart-hdmi ?
 14. Stie cineva daca exista vreun magazin prin Romania care vinde player-e DVD VHS noi ? Vazusem cu cativa ani buni in urma niste Panasonic-uri dar de atunci nimic. Mai am niste casete video si vreau sa le play-ez. Plus ca avand si DVD, mai bag si un DVD din cand in cand. Pentru transfer casete ocazional, aproape deloc. P.S. Ma uitasem pe ebay si pe la nemtii ar fi niste optiuni dar scumpe, sa dau 300Euro, mi se pare cam mult !!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.