Sari la conținut

Sorynake

Members
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Sorynake's Achievements

Membru

Membru (1/6)

0

Reputație Comunitate

  1. Miscarea electronilor in ,,siliciu si in tub" difera mult ,ea fiind cauza esentiala a realizarii aaf-urilor pe tuburi ; care doreste sa imvete adevatata electronica il invit la orice radioclub din tara unde este binevenit oricad ,intra intr-o comunitate f. mare de membri unde cu siguranta are fff. multe de imvatat , care doreste sa se imvete ,,in particular" pot trimite : carti, scheme , tutoriale :tuburi,bipolare,mos, si toata suita de ci. tuburi gasiti foarte usor in comunitatea radioamatorilor din romania. Scheme mai gasiti pe : http://www.cyberteam.ro/homemade/homemade.html . vezi toate partile.
  2. Pentru mai multe scheme pe tuburi vezi : http://www.cyberteam.ro/homemade/homemade.html
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock