Jump to content

pilica paul

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pilica paul

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti, Sector 6
 1. Bun? ziua, Doresc s? achizi?ionez ?i eu 3 exemplare. S? ?mi spune-?i, va rog frumos, cum se procedeaz? cu plata. Iar ?n ceea ce prive?te cablajele suplimentare, sunt interesat de cele pentru alimentare ?i DC protect &co. Multumesc!
 2. Ziua buna niksound, Te rog sa nu ma intelegi gresit. Nu am cautat sa aduc critici negative. Ci pur si simplu mi-am exprimat o dorinta personala. Am facut-o cu gandul ca poate mai exista si alte persoane care gandesc la fel. Carcasa la care m-am gandit atunci cand am pus intrebarea este in genul acesteie: sau asa: sau asa: Cu siguranta a-ti inteles ideea.
 3. Am o completare, una mica: singurul element care lispeste din acest lant, este carcasa. Kituri de amplificare avem, etaje de intrare avem, alimentare si filtrare la fel. Dar tot ce ne mai lispeste este carcasa. Oare exista sansa ca pe viitor sa putem beneficia si de asa ceva? Imi cer scuze daca am poluat topicul.
 4. Doresc sa construiesc un amplificator 2.1 Motiv pentru care v-am intrebat de doua versiuni asamblate. Va propun totusi sa mutam discutia pe privat, ca sa nu incarcam topicul. Ce ziceti?
 5. Buna ziua, Mai sunt disponibile versiuni asamblate? Sunt interesat de 2 kituri, momentan. Multumesc.
 6. Va pot spune ca sunt posesorul laptopului MSI prezentat in linkul postat de donpetru. Din prima zi, in care l-am luat, nu mi-a dat voie sa instalez XP-ul. Nu stiu de ce. 1) ca sa pot utiliza toti cei 4Gb RAM, an fost nevoit sa instalez Win7 x64. 2) eu, de obicei, joc cel mai des Counter Strike. Detin si un cont de admin. Am observat ca am un lag destul de mare si care ma tot incurca in timpul jocului. Chiar nu stiu cum sa scap de el. 3) tot in materie de jocuri mi-am mai instalat Assasins Creed (cred ca ultimul aparut :wallbash: ) si merge excelent, fara nici o problema. 4) daca doriti poze detaliate (fara sa umblu in el pentru ca este inca in garantie - l-am luat in luna mai 2011) sunt dispus sa le postez. Daca doriti si alte detalii, va stau la dspozitie.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.