Jump to content

niksound

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

niksound last won the day on October 6 2018

niksound had the most liked content!

Community Reputation

75 Excellent

About niksound

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 12/07/1969

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2,330 profile views
 1. Intru si eu la un set de finali pentru doua cablaje! 12+12 buc.Va multumesc!
 2. FELICITARI pentru noul proiect Donpetru,din cate se observa in teste este mai mult decat promitator.Trebuie placute de fabrica si sa-l auzim functionand. Eu ma inscriu pentru 4buc PCB-uri de fabrica. FELICITARI SI LA CAT MAI MULTE REALIZARI!
 3. Buna dimineata,cateva imagimi cu pozitia preului in carcasa.
 4. Seara buna,o sa postez cateva imagini asta seara sau maine daca nu va suparati!
 5. Ziua buna,conectorii XLR si Jack 6,3 daca sunt lipiti corect sunt toti la acelas nivel,cu conditia sa montati conectorii specificati in documentatie. Exceptie fac conectorii RCA care au pinii mai scurti si ar trebui montate prelungitoare.Odata lipiti conectorii XLR si JACK 6,3 acestia se prind de carcasa si fixeaza placa pcb foarte bine.
 6. Seara buna,va multumesc Donpetru pentru cizelarea si realizarea proiectului.In perioada urmatoare o sa postez un clip cu functionarea montajului DP0260. Ma inscriu si eu pentru cablaje de fabrica. 5buc
 7. Ba uite ca m-am inselat este tradusa aici: https://www.dropbox.com/s/wbe0fmrv7jkfa4q/Schema electronica Rostov 105 - limba romana.pdf?dl=0 Deschizi link-ul si in dreapta sus a imaginii ai optiunea Download,dai clic dreapta si selectezi descarcare Direct download pe desktop si se descarca.Ti-o trimiteam eu dar are 124Mb,destul de mare. Spor!
 8. Seara buna,nu cred ca au fost tiparite in limba romana!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.