Jump to content

niksound

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

niksound last won the day on October 6 2018

niksound had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About niksound

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2,264 profile views
 1. Buna dimineata,cateva imagimi cu pozitia preului in carcasa.
 2. Seara buna,o sa postez cateva imagini asta seara sau maine daca nu va suparati!
 3. Ziua buna,conectorii XLR si Jack 6,3 daca sunt lipiti corect sunt toti la acelas nivel,cu conditia sa montati conectorii specificati in documentatie. Exceptie fac conectorii RCA care au pinii mai scurti si ar trebui montate prelungitoare.Odata lipiti conectorii XLR si JACK 6,3 acestia se prind de carcasa si fixeaza placa pcb foarte bine.
 4. Seara buna,va multumesc Donpetru pentru cizelarea si realizarea proiectului.In perioada urmatoare o sa postez un clip cu functionarea montajului DP0260. Ma inscriu si eu pentru cablaje de fabrica. 5buc
 5. Ba uite ca m-am inselat este tradusa aici: https://www.dropbox.com/s/wbe0fmrv7jkfa4q/Schema electronica Rostov 105 - limba romana.pdf?dl=0 Deschizi link-ul si in dreapta sus a imaginii ai optiunea Download,dai clic dreapta si selectezi descarcare Direct download pe desktop si se descarca.Ti-o trimiteam eu dar are 124Mb,destul de mare. Spor!
 6. Seara buna,nu cred ca au fost tiparite in limba romana!
 7. Seara buna,o sa fac eu precizarile necesare,asupra tensiunilor,masurate din placa de alimentare. - +HV si -HV rezulta din+HVCC si -HVCC ca in schema de service. +/-HVCC=94,4V si dupa stabilizare +/-HV =87,5V. - +/-LVCC=47,6V - tensiunile secundare folosite sunt +/-15V pentru preu si 24V pentru ventilatoare.
 8. Craciun Fericit tuturor colegilor,sarbatori cu bine si cat mai multe realizari pe toate planurile La Multi Ani !
 9. Seara buna,va prezint cateva imagini cu realizarea pcb-ul nr.4 SA100D.Functioneaza excelent,mai trebuie doar implementat in sursa.
 10. Seara buna,eu am dat 4 gauri de 40mm si doua de 60mm si dantura este intacta.Am prins placa ce trebuia gaurita pe o boxa Unitra ce o folosesc ca si banc de lucru pentru diferite treburi de acest gen si am folosit bormasina cu acumulatori. Vezi la topicul sursei SA100 poze , doua gauri efectuate cu aceasta freza.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.