Sari la conținut

DP0802 - Circuit intarziere conectare si protectie incinte acustice

Postări Recomandate

In primul rand notatiile J6 si J7 se refera la prima versiune a proiectului DP0121 dar J6 = HD6, respectiv J7 = HD7, unde HD6 si HD7 sunt terminalele din proiectul DP0121MK2. Daca imi aduc bine aminte ati achizitionat cablaje pentru versiunea MK2. Deci, HD6 si HD7 reprezinta iesirile de la o placa cu 2 buc. TDA7294.

Proiectul din acest topic (DP0802) poate actiona iesirile de putere a doua placi, fiecare placa avand 2 buc. de TDA7294. Regula de conectare are doua conotatii:

1) daca aveti o singura placa cu 2xTDA7294 configurata in regim stereo si vreti sa o folositi numai pe asta, atunci iesirile HD6 si HD7 a acestei placi le conectati de conectorul HD2, placa DP0802, de cei doi pinii notati cu J6 sau numai de cei doi pinii notati cu J7. Sau, observati explicatiile HD2 de pe placa DP0802, acolo sunt doua randuri de J6 si J7, o partea in dreapta conectorului si o parte in stanga, separati de un pin OUT-L. O alta alternativa ar fi sa conectati iesirea HD6 a placi cu TDA-uri la un conector J6 din stanga si terminalul HD7 a aceleasi placi cu TDA-uri la conectorul J7 din partea dreapta a lui OUT-L, HD2. 

2) daca aveti doua placi cu 2XTDA7294 conectate ambele in regim stereo sau in punte, atunci iesirile HD6 si HD7 a primei placi vor trebui sa faca legatura cu notatiile J6 si J7 aferente HD2 de pe placa DP0802 (spre exemplu, J6, J7 din partea stanga a notatiei OUT-L, HD2). Dupa aceea, iesirile HD6 si HD7 a celei de a doua placi vor trebui sa faca legatura cu notatiile J6 si J7, HD2, dar din partea dreapta a notatiei OUT-L, HD2.

In ambele cazuri de mai sus, pinii OUT-L si OUT-R, conector HD2, proiect DP0802, vor trebui sa duca la plusul celor doua incinte acustice. Deci, aceste incinte acustice pot primi semnal audio de putere prin intermediul placi DP0802 de la o placa cu 2xTDA7294 configurata stereo sau de la doua placi 2xTDA7294 fiecare conectata in punte.

• Like 1

Am atasat in prima postare a topicului versiunea nr.2 a proiectului DP0802 unde se pot folosi relee de tipul acesta:

https://www.tme.eu/ro/en/details/40.61.9.024.400/miniature-electromagnetic-relays/finder/40-61-9-024-4000/

daca doriti sa folositi circuitul intr-un amplificator stereo - sau - se pot cauta in comert relee cu doua contacte separate (pentru 4 canale audio) in aceeasi capsula asa cum am dat exemplu in pagina cu lista de piese a proiectului.

P.S. O sa revin maine cu un mesaj privind costul unui cablaj de fabrica pentru versiunea DP0802 mk2.

• 3 years later...

Ca si in cazul DP0804, un utilizator al forumului a achitat cateva bucati PCB DP0802 in avans, asa ca am am dat comanda de mai multe PCB-uri de fabrica.

Daca sunt utilizatori care mai doresc asemenea PCB-uri - proiect DP0802mk2 - ii rog sa lase un mesaj aici - pretul unui PCB = 20lei - voi intra in posesia PCB-urilor (soldermask mov, silkscreen alb, doua layere) in prima jumatate a lunii mai a.c. Asa ca, daca doriti sa aveti bucatile voastre rezervate, se pot achita in avans pana voi intra in posesia lor.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Am inceput sa asamblez un PCB DP0802 - mai de amplasat releul sau releele, asta in functie de destinatie - totusi, daca sunt utilizatori care doresc acest kit electronic asa cum arata in imaginea de mai jos, ii rog sa ma contacteze prin mesageria privata:

DP0802mk2_photo1.jpg

• 5 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock