Sari la conținut

Modernizare Fantom CX900


donpetru

Postări Recomandate

Seara buna,trebuie sa tinem cont ca ati avut carcasa,radiatoarele,transformatorul,manerele,o mare economie,altfel pretul era mult mai mare!

A iesit o lucrare reusita si aratoasa,spor la vanzare sa aveti!

  • Thanks 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Lumea carcoteste pe net ca la cat scoate e prea scumpa dar cine cunoaste calitatea va da banutii. Eu vad acolo capacitoare si tranzistorii de cea mai buna calitate cu durata de viata imensa, cum pot sa compare unii asa ceva cu Beringer-uri sau alte pocnitori de 500 USD! Pai, oameni, ce a facut dl.petru acolo, aia e statie de colectie, avea el o vorba, "se bucura si nepotii de ea". Sunt chestii unicat.

Pai, la 40 de ore lucrate, voi cat ati cere in Romania? Eu, sincer, as cere cel putin 10EUro/ora, deci acolo manopera reala e cam 400 Euro nu 700lei cat a completat in deviz dl.petru (a completat o suma modica). Cum spunea si dl.petru, merge fara ventilatoare statia audio, pai ce mai vreti, asta nu te lasa la greu. 

Daca nu eram plecat prin tarii straine cu munca si as fi avut un bar/pub, as fi luat-o eu. Merg 4 boxe pe ea de 8 ohm, se pot pune serie-paralel si 8 boxe de putere mai mica. Iese ceva extraordinar! 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 months later...

UAU !!! Am ramas masca cum suna Fantom CX900mk2 !!! Fenomenal. Vorba dlui petru, citita mai demult prin forum, amplificatoarele cu finali TO-3 si cu o schema ca lumea, e alta viata, alt level, nu se compara !!! Felicitari pt. realizare.  :cheers2:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...
  • 1 year later...
La 06.06.2021 la 19:52, donpetru a spus:

20210606_200404.jpg

 

Astazi, am fost sesizat de un utilizator al forumului tehnium-azi.ro ca pe olx.ro este o statie de amplificare CX900 de vanzare care foloseste ca imagine la vanzare exact poza de mai sus (atasata de mine aici in topic acum 3 ani in urma). 

Vreau cu acest prilej sa mentionez ca nu eu sunt acela care a pus statia de amplificare la vanzare acolo pe olx.ro si mai ales la pretul acela. Da, mai e de vanzare, pentru cine il intereseaza dar fara 800 Euro nu o dau la cum merge. Acum trei ani in urma as fi fost dispus sa o dau si 600 Euro dar avand in vedere cat de mult s-au scumpit piesele electronice, de asta si pretul actual e de 800 Euro.

Anuntul pe olx fals este acesta:

https://www.olx.ro/d/oferta/statie-putere-fantom-cx900-IDi8YJ1.html

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:scratchchin:ce chestie ! Chiar nu ma gandeam ca este lume care se preteaza la asa ceva ! Sa foloseasca o imagine de pe forum ca sa vanda un produs pe olx.ro !

Ati incercat sa raportati anuntul la olx ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock