Jump to content

flomar60

Editors
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

flomar60 last won the day on November 14

flomar60 had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About flomar60

Profile Fields

 • City
  Segarcea

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. Ce se vede in poza au 17 si 18cm lungime... la cea mai lunga am prelucrat eu capatul ca sa se vada cuprul... pai, 12 lei transportul cu posta si 3lei materialul...
 2. Dispun de platbanda cupru ,recuperata, cu dimensiunea de 10x2mm.....este izolata cu fibra de sticla....presupun ca ar fi potrivita pentru ce doriti dvs iar grosimea de 2mm permite si executarea de filete pentru eventualele plecari de pe bara....
 3. D-le Olaru, ce să zic, felicitări si o pensie cat mai lungă! De asemenea sănătate fizică și mentală maximă!.... scuze de off-topic!
 4. Mai vreau eu 4 seturi pcb DP0135... transport cu posta romana..... rezulta o suma totala de 76lei?...confirmati va rog ca sa transfer banii... Multumesc!
 5. Mi-am adus aminte ca aveam pe undeva schema originala de la acest amplificator....pe schema mea scrie CX 1000...
 6. Gata,am pus in cont 80lei....probabil mâine se va vedea tranzactia... Multumesc! Toate cele bune!
 7. Vreau eu un set de cablaje exact cum a comandat colegul niksound....transport cu posta româna....suma totala cu transport va rog si nr de cont sa depun banii....multumesc!
 8. Eu am o mulțime de astfel de hotzșuruburi... recuperate din tv-uri si alte montaje.... inclusiv de pe radiatoarele de pe placile tv... daca aveti nevoie, va trimit 15-20 bucati....
 9. S-au cam incins spiritele! De la traful sursa, cu siguranta 110/20kv,proprietate ENEL- si pana la traful in cauza, 20/0,4kv-proprietar patronul respectiv, exista o linie de legatura de 20kv....functie de lungime aceasta linie are propriile pierderi definite printr-un coeficient fix acceptat de ENEL.... de asemenea traful patronului are un coeficient de pierderi cu valori fixe functie de puterea acestuia.... la 100kva o valoare, la 250kva alta valoare, etc.... trafurile de curent au, la randul lor, coeficientul propriu de pierderi.... abia acum intervine contorul de energie cu valoarea inregistrata.... in cazul unui post public de transformare, aceste pierderi sunt suportate de furnizor.... dar, in cazul postului trafo particular?... cine suporta aceste pierderi?.... doar proprietarul postului?... se impart cu furnizorul?.... pentru ca eu nu stiu sa existe o dispozitie legala care sa reglementeze situatia!.... dar asta nu inseamna ca nu exista!.... un expert in domeniu putea lamuri situatia si, asa cum spune donpetru, oferea o baza legala demersului de recuperare a banilor... in fine, cred ca s-a discutat suficient subiectul, niciunul dintre cei care am comentat nu suntem experti ANRE ca sa vorbim in cunostinta de cauza... Toate bune!
 10. Nu mă pot pronunța în cunoștință de cauză despre factorul k....nu am studiat problema dar....mi-ați dat o temă de studiu! Ce știu eu este faptul că există coeficienți de pierderi de valori fixe care se iau în calcul de către oricare proiectant de instalații electrice ,indiferent că sunt JT,MT,HT....posibil să se fi schimbat oarece lucruri și prin aceste dispoziții de când nu mai lucrez efectiv... Eu m-am referit direct la afirmația dvs apropo de monitorizarea pe MT....nu contest faptul că e posibil să existe acest procedeu undeva în țară dar...în 40 ani de meserie și cu lucrari executate pe aproape tot cuprinsul țării nu am întâlnit această soluție constructivă....
 11. Incercați să instalați acest program: ............. vă va ajuta să reduceți pozele de la Mb la Kb....eu numai cu el lucrez!....spor!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.