Jump to content

niksound

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by niksound

 1. Buna dimineata,cateva imagimi cu pozitia preului in carcasa.
 2. Seara buna,o sa postez cateva imagini asta seara sau maine daca nu va suparati!
 3. Ziua buna,conectorii XLR si Jack 6,3 daca sunt lipiti corect sunt toti la acelas nivel,cu conditia sa montati conectorii specificati in documentatie. Exceptie fac conectorii RCA care au pinii mai scurti si ar trebui montate prelungitoare.Odata lipiti conectorii XLR si JACK 6,3 acestia se prind de carcasa si fixeaza placa pcb foarte bine.
 4. Seara buna,va multumesc Donpetru pentru cizelarea si realizarea proiectului.In perioada urmatoare o sa postez un clip cu functionarea montajului DP0260. Ma inscriu si eu pentru cablaje de fabrica. 5buc
 5. Ba uite ca m-am inselat este tradusa aici: https://www.dropbox.com/s/wbe0fmrv7jkfa4q/Schema electronica Rostov 105 - limba romana.pdf?dl=0 Deschizi link-ul si in dreapta sus a imaginii ai optiunea Download,dai clic dreapta si selectezi descarcare Direct download pe desktop si se descarca.Ti-o trimiteam eu dar are 124Mb,destul de mare. Spor!
 6. Seara buna,nu cred ca au fost tiparite in limba romana!
 7. Seara buna,o sa fac eu precizarile necesare,asupra tensiunilor,masurate din placa de alimentare. - +HV si -HV rezulta din+HVCC si -HVCC ca in schema de service. +/-HVCC=94,4V si dupa stabilizare +/-HV =87,5V. - +/-LVCC=47,6V - tensiunile secundare folosite sunt +/-15V pentru preu si 24V pentru ventilatoare.
 8. Craciun Fericit tuturor colegilor,sarbatori cu bine si cat mai multe realizari pe toate planurile La Multi Ani !
 9. Seara buna,va prezint cateva imagini cu realizarea pcb-ul nr.4 SA100D.Functioneaza excelent,mai trebuie doar implementat in sursa.
 10. Seara buna,eu am dat 4 gauri de 40mm si doua de 60mm si dantura este intacta.Am prins placa ce trebuia gaurita pe o boxa Unitra ce o folosesc ca si banc de lucru pentru diferite treburi de acest gen si am folosit bormasina cu acumulatori. Vezi la topicul sursei SA100 poze , doua gauri efectuate cu aceasta freza.
 11. Seara buna,eu am folosit freza de rigips pentru doze.A mers excelent si nu au cedat dintii frezei.Am gaurit pe diametru de 40mm si 60mm in tabla de Al de 5mm fara probleme. Va recomand sa achizitionati cu incredere.
 12. Seara buna,va mai prezint cateva imagini cu SA100.Au sosit voltmetrele si ampermetrele,am separat gnd-urile de alimentare a aparatelor de masura si deocamdata acesta este rezultatul. Mai am ceva de reglat pentru eliminarea offset-ului de pe ampermetre.
 13. Seara buna,mai am de montat volt-ampermetrele si partea frontala . Am alimentat sursa si functioneaza impecabil,pe toate ramurile. Va mai prezint cateva imagini.
 14. Buna dimineata,a venit odata cu carcasa,distanta intre gauri este de 10mm,gauri filetate de 3mm.
 15. Seara buna,va mai prezint cateva imagini cu stadiul lucrarilor la sursa SA100.Am avut noroc sa gasesc o carcasa care se potriveste manusa pentru sursa. Astazi am comandat transformatorul si tranzistorii de putere,mai am de cumparat volt-ampermetrele si sper,cat de curand sa prezint sursa in stare de functionare. In acest post puteti vedea si proiectul partii frontale.
 16. Seara buna Donpetru,mai treceti si la mine inca 4 buc pcb-uri pentru FET400MK[[,va rog.In total 8 buc.Va multumesc!
 17. Felicitari Donpetru,un proiect reusit Una cablaj redus ca marime. Daca se realizeaza cablaje de fabrica eu ma abonez la 4 buc. Ar merge,in functie de timpul dvs,realizate protectii,alimentare si un corector de ton,Un amplificator realizat cap-coada. Spor la mai multe realizari! Toate cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.