Sari la conținut

DP0310 - 2-way Stereo Audio Ton Control Circuit with loudness

Postări Recomandate

Printre alte proiecte din colectia personala pe care le am in derulare, am gasit recent o fereastra de timp ca sa trec in format electronic un corector de ton audio pe 2 benzi (joase si inalte) care are si doua comutatoare: unul pentru ON-OFF corector de ton si un alt comutator pentru activarea functiei de LOUDNESS. Am tinut neaparat sa prezint acest proiect si din cauza ca poate simula functia LOUDNESS fara a fi nevoie de un potentiometru cu priza (mediana) pentru asa ceva. Performantele corectorului de ton sunt descrise in schema electronica a acestuia. Am folosit un amplificator operational tip MC33078, cu performante bune pentru domeniu audio. 

Proiectul il puteti descarca accesand link-ul de mai jos:

DP0310 - 2-way Stereo Audio Ton Control Circuit with loudness.pdf

Nu o sa intru in prea multe detalii, pentru ca as dori ca discutii pe marginea acestui proiect sa le facem pe masura ce se vor prezenta si imagini de catre utilizatorii site-ului cu constructia DP0310 de la inceput si pana la final.

Numai bine si spor la mesterit tuturor!

• Like 2
  • Thanks 5
Link spre comentariu
https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7524-dp0310-2-way-stereo-audio-ton-control-circuit-with-loudness/
Distribuie pe alte site-uri

• 2 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock