Sari la conținut

gabiz_ro

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Fields

  • Oras
    Comanesti

gabiz_ro's Achievements

Membru

Membru (1/6)

2

Reputație Comunitate

  1. Presupun ca s-a fisurat sau compromis cumva etanseitatea sanwichiului de sticla. Exista riscul de a-l strica mai tare sau de tot. In pozitia lui normala parea fi aparut asta in coltul stanga jos sau pe latura stanga. Daca apesi putin pe el (il strangi intre degete incepand din partea dreapta) se micsoreaza pata neagra? Acolo e aer nu mai e lichidul acela ce contine cristale. Daca pata se micsoreaza incerci sa o micsorezi cat mai mult,apasand pe o arie cat mai mare,foile de sticla se var apropia putin si cantitatea de lichid va umple golul de aer. Daca dispare apasarea pata revine la marimea initiala,acum vine partea grea,apesi si tii apasat pana elimini pata sau o faci cat mai mica,tinand apasat in continuare folosesti ceva cum ar fi superglue,gel preferabil sa nu se intinda peste tot si aplici cu atentie pe latura stanga si coltul stanga jos.astepti sa se solidifice superglue si apoi poti elibera displayul din apasare. Deci superglue aplici pe latura,pe grosime sau muchie sa-i spun asa. Daca etansarea s-a facut bine nu mai are cum sa intre aer inapoi si displayul ar trebui sa functioneze.
  2. Sunt oameni si oameni. Unii vad mai bine altii mai rau. Chiar se simte vizual acel asa numit flicker la multe,
  3. Posibil sa ai sanse sa fie totusi buna bateria,chiar dupa atat timp. Producatorii posibil sa fi luat ceva masuri de protectie pentru astfel de cazuri.Un laptop de la fabrica pana la cumparator poate ajunge dupa un timp variabil dar poate fi si un an sau doi chiar. Daca bateriile ar fi terminate ar trebui inlocuite pe garantie si le-ar genera costuri prea mari. La unele electronice (in special telefoane cu acumulator ce nu poate fi detasat) am vazut in datasheetul IC ce se ocupa cu incarcarea si (sau) alimentarea ca poate fi trecut in "shipping mode" adica decupleaza complet bateria pentru a nu se descarca. (se va descaraca ea prin autodescarcare,dar telefonul nu va consuma nimic din ea,in mod normal fara acest shipping mode unele etaje de alimentare ale telefonului vor fi active si chiar la un consum mic tot se va descarca bateria in timp ce telefonul este in cutie de fapt) Posibil,cred ca asa ceva este implementat si in bateriile de laptop,sunt complet izolate de circuit pana la prima conectare in laptop.
  4. Doar chineza din pacate. KT0936M_datasheet_V1.0_CN.pdf
  5. Libera traducere si incercare de interpretare. Protective circle packed,can avoid damage to device when you use bad quality power adapter or wrong adapter. Cercuri impachetate de protectie,pot evita deteriorarile aparatului cand folosesti alimentatoare de slaba calitate sau de alt fel. Probabil: Bobine simulate in cablaj pentru a atenua interferentele unei surse in comutatie de calitate proasta sau ce nu e facuta pentru acest aparat. Simulate in cablaj,la suprafata din reclama nu se prea vad.
  6. Dupa sarbatorile astea trimit banii pentru cele 5 cablaje. Astept mesaj cu detaliile de plata.
  7. Probabil te-ar ajuta windows hotfix downloader Informatii gasesti pe mydigitallife
  8. Eu nu inteleg cum ai incercat in safe mode daca de fapt nu vede HDD. Safe mode este o optiune de boot-are a sistemului de operare,care este accesibila doar dupa incarcarea unui bootloader de pe disk,insa tu spui ca asta nu se intampla cand spui ca apare "Reboot and select a proper Boot device or insert Boot media in selected Boot device and press a key" HDD e SATA sau ATA (IDE) ,daca e ATA e singur pe cablu? Daca e ATA si e pe acelasi cablu cu CD-DVD vezi sa fie pus corect jumperul la fiecare,HDD pe master si CD pe slave. Daca e ATA si e singur pe cablu vezi sa fie pe conectorul cu cel mai mic numar si pus jumperul pe single sau cable select,depinde de modele,master poate fi single,Cauta pe net cum se pune jumperul daca nu e desenat pe el. Daca e SATA nu ai nevoie de ce am spus anterior,in schimb poate fi din alta pagina a BIOS-ului unde se seteaza modul in care sa lucreze SATA Intra in BIOS,vezi unde ai pagina cu setarile pentru disk-uri,seteaza-le pe toate pe AUTO save and exit Intra iar in BIOS si vezi daca l-a detectat corect,daca pare OK pe acolo,exit fara save,eroarea ar trebui sa dispara si eventual cu F8 sa poti alege safe mode si poate porneste in safe mode windowsul,daca nu reinstalare de windows,insa vezi cum faci sa recuperezi inainte documentele e care ai nevoie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock