Sari la conținut

walter68

Members
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Fields

  • Oras
    galati

Vizitatori Recenți Profil

1278 vizualizari profil

walter68's Achievements

Membru

Membru (1/6)

1

Reputație Comunitate

  1. Am rezolvat pentru moment problema am schimbat driverul cu unl mai mare de 90mm in diametrul exterior ca mai mare nu e loc 100w 8 ohmi si un filtru pe 2 cai de la care am folosit iesirea pentru driver. Multumesc pentru ajutor toata stima.
  2. Multumesc pentru raspunsuri, da din placa amplificatorului ies fire separat pentru driver si separat pentru woofer, nu au nici un filtru nimic doar papucii de pe cablu sa nu fie ceva pe placa amplificatorului. Interesanta schema domnule Petrisor bobinele daca se gasesc de cumparat ar fi bine . O sa desfac boxa si o sa pun poze si cu amplificatorul sper sa am timp maine. O seara buna.
  3. E cu magnet neodim de 1,4 inci,iar amplificatorul e ceva compact cu smd-uri ,nu l-am desfacut încă.
  4. Va salut, am cumparat 2 pocnitori ca boxe e mai greu sa le zici alto ts312 si din noiembrie si pana in prezent am schimbat driverele de 2 ori are cineva vreo ideie daca pot sa mai fac ceva sa nu mai crape driverele ,ca cei de la flymusic zic ca nu fac obiectul garantiei, multumesc.Le folosesc in living mai fac cate un karaoke cu prietenii nu au fost forjate la maxim doar volum 50%,la ultima boxa cand a cedat am inchiso functionala si dupa o saptamana cand am pornit-o inalte zero.
  5. Arata superb abia astept o prima auditie. Felicitari donpetru pentru realizarea acestui proiect.
  6. Un articol interesant poate reusim sa dezvoltam mai mult iar cei cu experienta sa vina cu reusitele lor poate le impartasim si noi ceilalti ,e un subiect de viitor.
  7. Daca e de vanzare cel din clipul video,sunt interesat,poate fi fara tranzistorii finali si fara radiator,toata stima.ma abonez si eu cu un pcb .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock