Jump to content

tyeibo1988

Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About tyeibo1988

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  timisoara

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. salutare ma puteti ajuta cu un echivalent pentru tranzistorul 2sb1569 si 2sd2400 va multumesc
 2. Salutare Tuturor ma puteti ajuta cu un echivalent pentru circuitul integrat CD1517CS
 3. Salutare tuturor ma puteti ajuta cu un echivalent pentru OP2263AP
 4. salutare tuturor detin un lcd Metz37tr41 am probleme cu el nu mai reda imagine are sunet .ledurile de lumina merg doar ca nu reda imagine cand conectez scardul la tv se vede imaginea pentru 3 secunde dar pe culoare roz si ii fuge imagine si dupa ii dispare imaginea si mege dor sunetul ce poate fi problema T-CON sau placa de baza a uitasem sa specific ca e ciudat cu tot ca nu reda imagine dar in meniul tv pot intra alea se vede clar
 5. salutare tuturor detin un amplificator grundig v7200 am o mica problema pontentiometrul la acesta amplificator face figuri si asi vrea sa il inlocuies numa problema e ca pontentimetru e rotund cu 10 pini dela AMP, as vrea sa il inlocuiescc daca de poate cu unul stereo in 8 pini ma puteti ajuta in legatrura cum sa il inlocuiesc ca nustiu cum i vine legaturile la pini va multumesc
 6. ok o sa incerc si o sa revin cu noutati multumesc
 7. Problema e nu funcționează amplificatorul fara ele,asi putea înlocui cu altceva acele becuri???
 8. salutare ma poate ajuta cineva cuun echivalent pentru 2sc2564 si 2sa1094
 9. salutare tuturor am o problema la un amplificator BOA MF-5 misa ars un fel de rezistente mai mult par becuri de brad pe pcb unde au fost montate Scrie 12v15MA am cautat service manualu dar nu gasesc nicaieri, ce poate fi rezistenta sau beculet daca e beculet unde le pot gasi de comandat sau cu ce le pot inlocui
 10. la semi reglabilul dela tensiune nu am umblat si finali sunt inperechiat adica defat am pus aceasi finali njw0302 si njw0281 si o alta modalitate nu se poate fara osciloscop deoare ce nu detin unul ?????
 11. ok si in lagatura cu acest amplificator mai a o problema am inlocuit finali de 2 ori iam comandat de pe adelaida da problema e ca au mers cam vo 5 minute primi care iam schimbat si or puscat si a doua oara cand iam schimbat or mers cam 10 minute si atunci sau incins cam foarte tare desi amplificatorul il aveam la volum foarte mic poate fi problema dela partea de alimentare ???
 12. salutre tuturor am ointrebare se poate in locui pe amplificatorul t.amp ta1050 finali njw0302 si njw0281 cu 2sc5200 si 2sa1943 daca merge trebe sa inlocuiesc si prefinali???
 13. E vorba de aceste înalte. http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/tweeter-piezzo-f32-p-3606
 14. salutare tuturor detin niste inalte piezo problema mea e ca tipa prea tare, ce asi putea sale fac sa le reduc tipetul , cu un condensator sar putea ?????
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.