Sari la conținut

TA1000PSv2 - Sursa de alimentare cu softstart si protectii pentru amplificatoare audio


donpetru

Postări Recomandate

Teoretic vorbind capacitoarele respective se aleg in functie de puterea transformatorului pentru ca au si rolul de a da un curent cat mai sinusoidal primarului pe masura ce se atinge puterea nominala trafo. Daca am adopta valori prea mici, vom reduce eficienta montajului. Din testele facute am observat ca peste 2x6800uF chiar nu mai conteaza pentru puteri trafo pana in 2kVA (pentru transformatoare de puteri mai mari nu am testat). De fapt, asa cum am ales si in cazul softstatului SA100C, un 2x4700uF este foarte acoperitor in mai toate situatiile sau 4 x 2200uF cum este la TA1000PSv2, dar daca aveti transformator care este mai mare de 2kVA, nu este rau sa folositi un 4x6800uF la min.6,3V sau 10V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 5 years later...

Din pacate, formatele Gerber nu sunt disponibile.

Daca doriti cablaje "de fabrica", pot relansa o comanda de minim 5 bucati pe care sa le suportati dvs. (costul lor).  Pretul unui set PCB TA1000PSv2 format dintr-o bucata PCB principal si un PCB softstart costa: 70lei  (silkscreen = alb, soldermask = albastru). Termen de livrare: max. 30 zile. Plata in avans in cont bancar. Daca sunteti de acord cu aceste conditii, va rog sa-mi trimiteti un mesaj privat. Daca mai sunt si alti utilizatori care doresc acest set, il pot lua din surplusul comandat de dvs., sau separat (as fi si eu dispus sa mai suport pretul a inca 5 seturi). 

Deci, daca sunteti de acord cu aceste conditii, dati-mi un mesaj privat pe tehnium-azi.ro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Recent, la solicitarea unui utilizator al forumului, am dat comanda de mai multe bucati de PCB-uri TA1000PSv2 (PCB principal + PCB softstart = un set PCB). Au mai ramas de vanzare 2 seturi PCB la pretul unui set de 70 lei/setul. Daca doriti un asemenea set de PCB-uri, lasati un mesaj aici sau ma puteti contacta direct prin mesageria privata a forumului. Conditiile de livrare sunt cele binecunoscute: plata in avans in cont bancar, expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii. Iata mai jos o imagine cu un set de PCB-uri:

TA1000PSv2.jpg

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock