Sari la conținut

crys-audio

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crys-audio

  1. Ok, cand voi avea timp ma apuc de treaba si va tin la curent. Multumesc de raspuns
  2. Salut. Am un op tl061cn si as vrea sa fac un filtru de bass. Se poate folosi op pentru aceasta aplicatie sau trebuie tl072cp (am gasit pe net o schema cu asa ceva)? As dori sa stiu daca pot folosi acelasi cablaj aceleasi componente si dupa cum am mai precizat acelasi op. Va multumesc anticipat. :smartass: crosover_cu_tl082.doc
  3. Bun asta am inteles, leg ampermetrul in serie cu montajul cum e logic dar reglarea curentului se face din acel semireglabil? Pun intrarea de semnal in scurt? Ce valoare ar trebui sa indice ampermetrul? Cineva mi-a explicat alta metoda, sa masor nu stiu ce tensiune dupa o rezistenta si sa rotesc de semireglabil pana ajunge tensiunea pe acea rezistenta la o anumita valoare si de aici implicit curentul de mers in gol.
  4. In loc de stabilizatorul 7812 dvs folositi 7815 iar in loc de 7912 folositi 7915. Consultati catalogul acestor stabilizatoare ca sa vedeti configuratia terminalelor. Tensiunea din secundarul transformatorului dupa redresare si filtrare creste U=Usecundar*1,42. Stabilizatoarele puneti-le pe radiator. Numai bine.
  5. Nu inteleg la ce va referiti cu "alimentarea pozitiva a alimentatorului". Dispun de 2 aparate de masura identice. O schema daca se poate mi-ar fi de mare folos. Mentionez ca pana acum am facut numai amplificatoare cu integrate gen tda, stk dar vreau sa trec un pic mai departe, la tranzistori. Va multumesc anticipat. Numai bine.
  6. Vreau si eu dimensiunile cablajului imprimat si mai exact unde pun aparatul de masura pentru reglarea curentului de mers in gol. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock