Sari la conținut

pop

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Fields

  • Oras
    București

pop's Achievements

Membru

Membru (1/6)

0

Reputație Comunitate

  1. Caut o solutie de curatare butoane plastic negre dar matuite(albite) datorita solutiei de curatare, pentru masca frontala casetofon. Nu intentionez sa le vopsesc. Multumesc.
  2. Schema redresorului (2x60w) nu corespunde cu cea a amplificatorului 2x35w.
  3. Multumesc. Am gasit schema de 2x35w, dar pentru reparatie(preamplificator, corector si etaj final) as dori postare schema originala 2x40w. Are cineva schema aplificatorului 2x40w?
  4. OK. Ma intereseaza doar schema amplificatorului electronica industriala hi fi 2x40w. Transformatorul este ars. Multumesc.
  5. Dar tensiunile de alimentare si transformatorul este acelasi?
  6. Buna ziua, Rog postare schema amplificator romanesc 2x40w hi fi, electronica industriala in vederea executarii reparatiei , eventual schema transformatorului cu tensiuni de alimentare in curent alternativ. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock