Sari la conținut

Grup de cumparatori cablaje de fabrica pentru noul A350


donpetru

Postări Recomandate

@vasile cristian, bine ati venit in forum. Pot da comanda si de 5 bucati PCB. Retineti ca un set de PCB-uri costa 242lei iar proiectele care fac parte din acest set sunt prezentate mai jos.

La alegere se poate inlocui DP0127 cu DP0125, unde o bucata PCB DP0125 costa 25lei iar PCB Bias DP0125 - 7lei (e necesar pt un montaj stereo 2 bucati de bias).

Plata seturilor de PCB-uri trebuie facuta in avans din motive pe care cu siguranta le intuiti.

Deci, daca sunteti de acord cu aceste conditii va rog sa-mi dati un mesaj aici sau prin mesageria privata a forumului pentru a trece la pasii urmatori. Dureaza maxim 30 de zile pana se intra in posesia PCB-urilor dupa efectuarea platii in avans in cont bancar.

Trebuie comandate min. 5 seturi ca sa pot da comanda de cablaje imprimate. Deci suma de mai jos trebuie sa o inmultiti cu 5.

preturi PCB noul A350 - octombrie 2023.jpg

EDITARE ULTERIOARA: Preturile sunt pentru PCB-uri cu scris alb si soldermask verde. Daca doriti cu soldermask albastru, creste valoarea de cca 4 ori mai mult a PCB-urilor DP0816 (nu ma intrebati de ce, asa vrea producatorul PCB-urilor).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspuns. Este in regula..Va rog sa-mi transmiteti prin mesageria privata a forumului detaliile ca sa pot face plata prin Revolut..Si bineinteles o sa va rog sa ma ajutati cu un microcontroler programat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@vasile cristian, un microcontroler disponibil pentru programare nu stiu daca mai am. S-au cam dat toate la ultima comanda de atunci. Dar o sa verific. Retineti ca valoarea microcontrolerului programat va face obiectul altei sume de bani. Discutia va continua in privat.

 

PENTRU CEILALTI UTILIZATORII A FORUMULUI > Daca mai sunt utilizatori care doresc un set de PCB-uri cu modernizarea noului A350, acum e un moment prielnic sa dau comanda de mai mult de 5 seturi PCB-uri cu conditia ca comenzile suplimentare care vin sa fie un multiplu de 5. Spre exemplu, daca mai sunt 4 utilizatori care vor 4 seturi, se vor aduna o comanda de 9, un set il mai suport eu si facem 10 seturi s.a.m.d.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 8 ore, vasile cristian a spus:

Va rog sa luati in calcul ca eu voi comanda 4 seturi in plus de care nu am nevoie. Asa ca daca este cineva interesat nu ezitati sa va exprimati dorinta.Multumesc

Ok. Totusi, cele 5 seturi vor ajunge in posesia dvs. Puteti oricand sa le revindeti la pretul pe care il doriti. Daca sunt utilizatori care vor un set, pot negocia direct cu dvs. dupa ce intrati in posesia PCB-urilor.

 

Editare ulterioara: P.S. Avand in vedere ca ati efectuat deja plata PCB-uri in avans, ca sa nu intarzii prea mult, o sa dau comanda la fabrica de PCB-uri in seara asta.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Au sosit seturile de PCB-uri mentionate in ultima imagine de mai sus (5 seturi). Nu le-am mai desfacut din pachete, va face lucrul asta: @vasile cristian care a platit aceste seturi de PCB-uri. Dupa aceea se pot face niste poze mai bune dar ramane la alegerea utilizatorului care le-a achizitionat sa faca asta, daca va intentiona sa vanda unele seturi.

Asadar, va prezint mai jos doua imagini cu PCB-urile:

PCB_NEW_A350_Projects_01.jpg

PCB_NEW_A350_Projects_02.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock