Sari la conținut

Grup de cumparatori cablaje de fabrica pentru noul A350

donpetru

Postări Recomandate

Buna seara. Bine ati venit in forum. 

Nu, pe youtube nu l-am incarcat. Il puteti viziona doar in pagina de facebook Tehnium Azi.

Pe youtube ma batea gandul sa fac si o prezentare a noului A350 dar la treaba asta mai ma gandesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare donpetru,  mai exact ce diferente sunt intre DP0514 rev.3 si rev.2, eu avand deja un cabaj de la rev.2 ,  banuiesc ca cablajul amplificatorului este acelasi, corectorul observ ca are aceeasi revizie ca, preamplificatorul a ramas acelasi.

Multumesc anticipat,

Florin

Link spre comentariu

Pe placa cu switch-uri DP0514 rev.3 are modificate valorile rezistoarelor fata de rev.2 iar pe placa principala (cu MCU) a DP0514, in rev.3 am modificat intr-o masura destul de semnificativa circuitul care face conversia Uca-Ucc. Spre exemplu, modificarea asta eu am facut in aer pe cablajul rev.2 cu MCU si il voi lasa asa ca nu are rost sa mai scot iar atatea piese si sa le mut pe o alta placa 0514 rev.3. Totusi, am considerat ca forma finala a PCB-urilor sa contina si aceste modificari dar se pot folosi si cablajele de la rev.2 numai ca trebuie mai multa atentie la ansamblarea lor.

Celelalte proiecte in afara de DP0514 nu au avut nevoie de revizii cu o singura observatie/exceptie: cablajul corectorului de ton a avut nevoie de micul update prezentat in topicul lui despre DP0330.

Link spre comentariu

Salut donpetru, am citit descrierea data de dvoastra cat si ce mai era in topicul proiectului, e bine ca nu am apucat sa asamblez placa in acest caz, am cautat si ceva relee si observ ca ce e mentionat in documentatie cat si ce folosise nicksound nu mai e in stoc din pacate, din curiozitate mai aveti pereche de conectori idc 2x12 pini? Eu am luau un tip dar se pare ca e ceva mai mic decat cel care il accepta conectorul cablului.

Ce se mai aude cu cablajele?  
Multumesc,

Florin

Link spre comentariu

Acum 10 ore, outtek a spus:

Ce se mai aude cu cablajele?  

Salut. Astazi am primit mesaj de la URGENT CARGUS ca o sa livreze coletul cu cablaje.

Diseara cand ajung acasa o sa verific sa vad daca mai am conectori IDC12pini. S-ar putea sa mai am un set mama-tata!

Link spre comentariu

Intre timp am intrat in posesia cablajelor imprimate si dupa ce le-am impartit la utilizatorii care s-au abonat si le-au achitat in avans, au mai ramas de vanzare doua seturi de PCB-uri DP0125 (clona dupa etajele de amplificare vechi A350):

1. Un set de PCB DP0125 este rezervat utilizatorului @niksound

2. Al doilea set, prezentat in imaginea de mai jos, este de vanzare la pretul initial de 50lei + transport (+14lei Posta Romana sau +28lei curier rapid).

cablaje clona amplificator A350 - DP0125.png

Conditii de cumparare: achitare in avans in cont bancar sau paypal sau revolut (la paypal se mai adauga 5%) si expediere in urmatoarea zi lucratoare dupa confirmarea platii. Bineinteles, pretul transportului este valabil pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi trimiteti-mi un mesaj privat sau un mesaj prin formularul de contact a site-ului TEHNIUM AZI.

Link spre comentariu

• 1 year later...

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez  1 set de cablaje pt noul A350 (proiectele de la nr. crt. 2, 3, 4, 5 si 6 din ultimul tabel )

Cum procedez ?

Va multumesc.

Link spre comentariu

@gabibal, buna ziua si bine ati venit pe site-ul TEHNIUM AZI. 

Mai am doar un PCB DP0514 rev.2 Motherboard si un PCB DP0514 Led & Switch sau, altfel spus, daca ne raportam la tabelul la care ati facut referire, doar PCB-urile de la nr. crt. 5 - ambele PCB-uri costa: 70lei.

Daca sunt utilizatori dispusi sa achite in avans cel putin 5 bucati PCB sau mai multe, oricand pot relansa o noua comanda de fabrica, de data asta cu actualizarile mentionate in rev.3 a proiectului.

Link spre comentariu

Acum 5 ore, donpetru a spus:

Daca sunt utilizatori dispusi sa achite in avans cel putin 5 bucati PCB sau mai multe, oricand pot relansa o noua comanda de fabrica, de data asta cu actualizarile mentionate in rev.3 a proiectului.

Ma bag si eu in seama in acest topic, ma scuzati ca intreb, dar rev.3 a carui proiect ? dp0514 ?

Editat de ionut90
Link spre comentariu

Mersi. Deci, daca s-ar aduna suficienti doritori de PCB-uri care ar achitat minim 5 bucati de PCB de fiecare proiect in avans, ati da comanda de tot setul de PCB-uri pentru noul A350 dar cu rev.3 DP0514 ? Am inteles bine!?

Link spre comentariu

• 4 months later...

Buna dimineata! Din pacate pentru mine v-am descoperit prea tarziu..Varianta de modernizare pt A 350 a lui donpetru este absolut minunata..Daca comanda minima pentru comanda este de 5 seturi si numai exista doritori am sa fac un efort si am sa comand eu toate cele 5 seturi complete, desi nu am decat un amplificator A350...Bineinteles daca se mai poate. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock