Sari la conținut

Grup de cumparatori cablaje de fabrica pentru noul A350

donpetru

Postări Recomandate

Acum 20 ore, electricianu2010 a spus:

Un sfat: cred ca lumea ar fi mult mai interesata sa cumpere numai anumite cablaje de proiecte nu tot setul !!! 

Scuze de interventie.

Daca majoritatea utilizatorilor cer lucrul asta, nu am nimic impotriva. Adica pot creea preturi si pe fiecare proiect dar foarte probabil ca pretul per set sa fie mult mai avantajos! Pana in prezent, sunteti sigurul utilizator care si-a exprimat opinia asta.

In ceea ce priveste faptul ca lumea nu se inghesuie sa abordeze modernizarea A350 este si din cauza ca e un proiect costisitor si destul de complex care nu prea se pliaza pe bugetul si experienta practica a oricarui electronist.

Asa cum spuneam, voi lasa inscriererile la seturi de PCB-uri deschise pana duminica seara si atunci voi lua o decizie. Eventual, pana atunci, voi incerc sa fac si un pret per cablaj proiect, urmand sa mai las deschis si saptamana viitoare inscrieriile la PCB-uri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cauza ca pana in acest moment nu s-au inregistrat numarul dorit de seturi de PCB-uri pentru a putea lansa o comanda de fabrica, am creeat mai jos o lista cu preturi pe fiecare cablaj/proiect, inclusiv ultimul proiect prezentat ieri: DP0706. 

Preturi PCB.png

Asadar, pentru utilizatorii care si-au manifestat dorinta in acest topic de a cumpara set-uri de cablaje pentru noul A350, ii rog sa mentioneze inca o data daca ramane valabila comanda initiala mentionand pe baza listei atasate mai sus cablajele imprimate pe care le doresc (spre exemplu, pentru noul A350 vor trebui comandate proiectele de la nr. crt. 2, 3 ,4, 5, 6).

Proiectul de la nr. crt. 1 este proiectul DP0125, o clona dupa cablajul original de amplificare din vechiul A350. Am adaugat si acest proiect pentru cazul in care vor fi doritorii de asemenea cablaje.

Deci o data cu prezentarea listei de mai sus nu mai exista conditionarea spusa initiala de set-uri pentru noul A350, deci e suficient sa alegeti cablajul pe care il doriti cu cantitatea dorita. Pentru a putea lansa comanda de fabrica e important sa se adune minim 5 cablaje comandate per proiect, de unul sau mai multi utilizatori.

As vrea ca pana vineri sa lansez comanda de PCB-uri si tot pana vineri sa strangem banutii pentru aceasta comanda. Deci relansez prin aceasta postare abonarea la cablaje de fabrica.

Cablajul DP0125 (amp + bias) va avea silkscreen alb, pe soldermask verde, cablajul DP0706 va avea soldermask mov iar celelalte proiecte soldermask albastru, pe silkscreen alb.

In ceea ce priveste microcontrolere Atmega16, tocmai am analizat stocul de la mouser.com

https://ro.mouser.com/c/semiconductors/embedded-processors-controllers/microcontrollers-mcu/8-bit-microcontrollers-mcu/?q=Atmega16&mounting style=Through Hole&package %2F case=PDIP-40&series=ATmega16

--- nu tin neaparat sa cumpar de la mouser, dar daca stiti si alte surse va rog sa le mentionati  --- si versiunea ATMEGA16-16PU nu mai este in stoc. Am putea cumpara versiunea ATMEGA16L-8PU conceputa sa functioneze in max.8Mhz dar ma gandesc ca e cam la limita cu cei 8 MHz ceruti si parca nu as risca sa cumpar versiunea asta, desi, repet, mai mult ca sigur o sa mearga --- ma gandesc sa o lasam ca alternativa daca nu gasim in alta parte ATMEGA16-16PU !!! In acest sens, astept din partea celor care doresc in mod special MCU-uri programate o sursa de unde sa luam ATMEGA16-16PU, capsula DIP40. Dupa ce stabilim de unde le cumparam, inmultiti pretul cu 2 si apoi aflati valoarea unui MCU programat.

Pentru alte nelamuriri, le discutam in acest topic.

• Like 1
Link spre comentariu

Seara  buna,in acest caz eu as dori urmatoarele cablaje:

-2 set complet A350=280lei -1buc pentru mine,1 buc pentru @Ilie501

-1 set DP0125=50lei

-4 buc DP0706=116lei -2 buc pentru mine,2 buc pentru @Ilie501

Referitor la Atmega 16,mai bine asteptam sa luam ce trebuie sau gasim alt furnizor!

• Like 1
Link spre comentariu

Ramane valabil pretul per set PCB de 140lei spus anterior pentru setul de cablaje a noului A350, numai pentru utilizatorii care au cumparat cablajele anterioare cand am comandat initial doar 5 bucati de fiecare si doar pentru un set.

De asemenea, la cererea unor utilizatori am actualizat lista de preturi PCB cu inca doua proiecte binecunoscute --- nr.8 si 9 -- vedeti preturile mai jos:

Preturi PCB 2.png

Editare ulterioara: Ca sa putem face anumite cablaje de fabrica pentru un anume proiect, retineti ca trebuie sa se adune minim 5 bucati PCB comandate per proiect.

Deci pana in acest moment situatia comenzilor se prezinta astfel:

@niksound: 1 set complet pt. noul A350, 2 bucati PCB DP0125, 2 bucati DP0706;

@ilie5011 set complet pt. noul A350, 2 bucati DP0706;

Microcontrolere Atmega 16 putem luam de la FARNELL daca doriti.

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 7 ore, niksound a spus:

Buna dimineata,daca sunt Atmega 16 la farnell i dam comanda eu doresc 3 buc pentru mine si 1 buc pentru @ilie501!

De acord. Astept sa-mi trimiteti banutii de microcontrolere ca sa lansez comanda la farnell.

• Like 1
Link spre comentariu

Din cauza ca aveam nevoie urgent de proiectul DP0706, am lansat comanda de PCB-uri, mai exact proiectele de la nr. crt. 1....7 din ultima lista de mai sus, cate e 5 pcb-uri de fiecare proiect, mai putin DP0125 unde am facut 10 bucati PCB.

Asadar, au rezultat 5 seturi pentru noul A350. Din cele 5 seturi, 2 sunt pentru utilizatorii @niksound si @ilie501, un set o sa-l pastrez eu si au mai ramas 2 seturi de vanzare. Cele 5 bucati PCB DP0706 au fost cumparate in totalitate de catre subsemnatul si cei doi utilizatori mentionati anterior.

De asemenea, in acest moment, din aceasta comanda, pe langa cele 2 seturi A350 care mai sunt disponibile pt vanzare au mai ramas si 8 seturi de PCB (amp+bias), cod proiect DP0125, clona dupa schema de amplificare a vechiului A350. Preturile sunt redate in ultima lista de mai sus.

Daca mai apar intre timp, saptamaniile viitoare, alte solicitari de PCB-uri, acestea vor face obiectul altei comenzi.

Numai bine

P.S. Dupa un calcul sumar, cel mai probabil voi intra in posesia cablajelor in prima saptamana a lunii februarie sau prima jumatate a lunii februarie. Va tin la curent.

• Like 1
Link spre comentariu

Salut @gadrianno. Am notat: +1 buc. DP0706. Ramane si setul de A350 la 140lei (pret promo pt. utilizatori care au cumparat initial cablajele folosite la dezvoltarea noului A350) ? MCU-ul programat este 60lei.

In acest moment au mai ramas de vanzare urmatoare cantitati de PCB-uri:

- 3 bucati DP0706 (pana la urma am optat pentru soldermask rosu, silkscreen alb numai la acest proiect);

- 2 seturi de cablaje pt noul A350 (proiectele de la nr. crt. 2, 3, 4, 5 si 6 din ultimul tabel de mai sus) - silkscreen alb, soldermask albastru

- 8 buc. PCB DP0125 --- sunt clona dupa cablajele originale A350 cu observatia ca am prevazut la prefinali amprente de radiatoare mai noi - silkscreen alb, soldermask verde.

Link spre comentariu

Salut, @outtek,

O plata alternativa ar fi "REVOLUT" sau "PAYPAL".

Daca aveti aplicatia REVOLUT instalata pe telefon, detaliem prin mesageria privata celelalte detalii.

In ceea ce priveste setul de cablaje, presupun A350, au mai ramas 2 seturi. Cum ati fost un utilizator care ati participat la comanda de cablaje de fabrica pentru dezvoltarea proiectului, setul de PCB-uri pt. noul A350 va costa la fel ca si in cazul celorlalti utilizatori aflati in aceeasi situatie, adica 140lei.

In ceea ce priveste microcontrolere Atmega16, eu am comandat un MCU in plus, vi-l pot oferi pe acesta programat pt. 60lei. Daca doriti mai multe microcontrolere, asta la urmatoarea comanda cand se vor mai aduna comenzi de acest fel.

Transportul ramane sa-l achitati la curier cand primiti coletul - lucrul valabil si in cazul celorlalti utilizatori.

Link spre comentariu

@gadrianno, DP0330 se vinde doar la set de PCB-uri - noul A350, nu separat, din pacate!

2 buc PCB DP0125 au fost solicitate si de utilizatorul @tity67a

O sa deschid o conversatie privata cu toti utilizatori abonati deoarece aceasta sectiune de forum se acceseaza de utilizatorii care au cel putin 3 postari in forum. In conversatia privata o sa recapitulez statusul fiecarei comenzi.

In acest moment au mai ramas disponibile:

- 3 bucati DP0706 (pana la urma am optat pentru soldermask rosu, silkscreen alb numai la acest proiect);

- 2 seturi de cablaje pt noul A350 (proiectele de la nr. crt. 2, 3, 4, 5 si 6 din ultimul tabel de mai sus) - silkscreen alb, soldermask albastru

- 6 buc. PCB DP0125 --- sunt clona dupa cablajele originale A350 cu observatia ca am prevazut la prefinali amprente de radiatoare mai noi - silkscreen alb, soldermask verde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock