Sari la conținut

Grup de cumparatori cablaje de fabrica pentru noul A350

donpetru

Postări Recomandate

Cablajele sunt in drum spre Romania. Cum intru in posesia lor, o sa postez aici niste imagini cu aceste PCB-uri.

E posibil ca unul din cele doua seturi pe care le-am luat eu, sa-l pun spre vanzare, dar voi anunta acest lucru cand vor ajunge cablajele.

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au sosit cablajele. Am facut niste poze cu telefonul.

EDITARE ULTERIOARA: Au aparut PCB-uri la vers.nr.2 DP0330 !!!

Cablaje Noul A350_1.jpg

Cablaje Noul A350_2.jpg

Cablaje Noul A350_3.jpg

Cablaje Noul A350_4.jpg

Cablaje Noul A350_5.jpg

Cablaje Noul A350_6.jpg

Cablaje Noul A350_7.jpg

Cablaje Noul A350_8.jpg

Cablaje Noul A350_9.jpg

Cablaje Noul A350_10.jpg

Cablaje Noul A350_11.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Salutare donpetru, o intrebre in legatura cu tranzistorul BC171B, dupa cum probabil stiti nu se gaseste ( cel putin la tme, este afisat in locul lui un NTE123AP ce-i drept) ,  ce recomandati sa folosim in locul lui fara a afecta functionarea corecta a montajului, e cam uzual si ar merge inlocuit cu destule tipuri dar ce sugerati d-voastra?

Multumesc,

Florin

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

@donpetru

Vreau si eu un set de cablaje pentru A350.

Am ajuns la spartul targului, stiu.

Multumesc

Editat de pelikanu
Link spre comentariu

Acum 9 ore, pelikanu a spus:

@donpetru

Vreau si eu un set de cablaje pentru A350.

Am ajuns la spartul targului, stiu.

Multumesc

La 21.05.2021 la 16:36, donpetru a spus:

E posibil ca unul din cele doua seturi pe care le-am luat eu, sa-l pun spre vanzare, dar voi anunta acest lucru cand vor ajunge cablajele.

Momentan nu m-am gandit sa vand unul din cele doua seturi de PCB-uri pe care le-am luat eu. De abia dupa validarea cablajelor voi face asta. Deci, urmariti acest topic.

Bineinteles, ca dupa validarea cablajelor si asamblarea amplificatorului A350, cine mai doreste si plateste cablajele in avans, dupa aceea pot da comanda de PCB-uri suplimentare comenzilor actuale. 

• Thanks 1
Link spre comentariu

Acum 8 ore, outtek a spus:

Salutare donpetru, am observat ca ati spus ceva de validarea cablajelor, sa inteleg ca e posibil sa asamblam si sa nu mearga? Sau sa avem ceva probleme sau sa modificam ceva?

Ma refeream in mod special la proiectul DP0514 care il voi valida dupa ce voi testa soft-ul si voi vedea la momentul respectiv ca totul e ok.

La celelalte proiecte nu ar trebui sa fie probleme deoarece noua placa redresor (DP0816) am testat-o si e ok; noul corector de ton respecta schema originala, deci nu ar trebui sa fie probleme iar noul amplificator DP0127, l-am testat individual si merge ok, protectiile sunt clasice cu relee pe iesirile audio a amplificatorului, iar nu ar trebui sa fie probleme la aceste proiecte. Repet, ramane un mic semn de intrebare: DP0514.

Dar, ca la orice proiect nou, pana la validarea practica totala, exista o mica mica incertitudine, sa zicem sub forma de 0,001% ca ceva sa nu functioneze conform asteptarilor (mai ales dupa interconectarea placilor etc.). Din acest motiv am limitat intr-o prima faza numarul de cablaje comandate. Bineinteles, ca dupa validarea proiectului, cine va mai dori cablaje pe o noua comanda la fabrica va trebui sa suporte preturi putin mai mari (ma refer la utilizatorii care nu au comandat PCB-uri in prima transa), asta ca sa vin oarecum in sprijinul celor care au riscat alaturi de mine prima versiune a proiectului, care poate fi, dupa validare, ramane de vazut, versiunea finala. In acest sens, astept din partea tuturor celor care au achizitionat cablaje in prima transa, sa-i zic asa, constatarile lor. Pe parcursul ansamblarii PCB-urilor mele si testarii lor, le voi prezenta si eu, iar la final, dupa ce fiecare va asculta cum suna amplificatorul, putem aduce imbunatiri daca va fi cazul.

Asa se dezvolta un proiect de o asemenea anvergura. Nimeni nu detine solutia exacta numai din pix, daca ma intelegeti!

Link spre comentariu

Salutare donpetru, absolut de acord cu ce spuneti, am intrebat in ideea sa nu fie ceva de genul sa iasa fum :)), exagerez binenteles,  intre timp asamblam ce se poate si vedem finalizarea cu softul la sfarsit si sa speram ca e totul perfect.

Numai bine,

Florin

• Thanks 1
Link spre comentariu

• 6 months later...

Asa cum ati aflat din topicul dedicat noului A350, modernizarea amplificatorului audio romanesc A350 a ajuns la final si cu acest prilej se pot lansa versiunile finale de PCB-uri pentru cine doreste. Ca sa pot lansa comanda este nevoie sa fie platite in avans un numar de 10 seturi de PCB-uri, un set de PCB-uri constand din urmatoarele:

- 1 buc. PCB DP0127 si 2 buc. PCB BIAS DP0127;
- 1 buc. PCB DP0330 rev.2 (corector de ton);
- 1 buc. PCB DP0816 (noua "placa redresor")
- 1 buc. PCB DP0514 rev.3 (motherboard) + 1 buc. PCB DP0514 rev.3 (Switch) 
- 1 buc. PCB DP0218 

Asadar, toate cablajele enumerate anterior fac parte dintr-un set de cablaje imprimate care se poate folosi la constructia unui amplificator audio respectand dispunerea cablajelor din carcasa vechiului A350 sau se pot folosi la modernizarea vechiului A350.

Pretul unui asemenea set de PCB-uri este urmatorul:

1. pentru utilizatorii care s-au implicat in achizitionarea primelor 5 seturi de PCB-uri pretul primului set comandat este cel vechi de 140lei, urmand ca celelalte seturi suplimentare pe care le doriti sa fie taxate cu 190lei/setul.

2. pentru utilizatorii care nu au cumparat primele 5 seturi (folosite la dezvoltarea sA350) pretul un set de PCB-uri va fi de 190lei.

Pe langa pretul mentionat anterior se va adauga transport: +25lei (curier rapid) sau +12lei (Posta Romana) - preturi valabile pe teritoriul Romaniei si acolo unde nu sunt km suplimentari in cazul optarii prin curier rapid.

De asemenea, daca doriti microcontrolere Atmega16 gata programate, eu le pot achizitiona de la mouser.com, mai exact de aici:

https://ro.mouser.com/ProductDetail/Microchip-Technology-Atmel/ATMEGA16L-8PU?qs=aqrrBurbvGfzSW2h8UXBhA%3D%3D

cu conditia platii in avans a acestor microcontrolere, urmand ca pretul de vanzare a unui MCU programat sa fie dublul celui afisat pe mouser.com (nu omiteti TVA-ul care nu e mentionat pe site-ul mouser !!!).

Daca sunt neclaritati/intrebari, le discutam aici.

• Thanks 1
Link spre comentariu

Mai adaug si eu un set pentru mine. Cine stie, poate mai gasesc un A350 pe comanda. Sa fie acolo pt. orice eventualitate.

Pana in acest moment sunt 4 seturi PCB comandate + 4 bucati Atmega 16 programate.

Daca nu se aduna suficiente seturi, mai putem da comanda, ca si data trecuta, doar de 5 seturi.

Las deschis comanda de seturi de PCB-uri finale pana cel tarziu duminica, ora 20:00, saptamana asta. Dupa aceea o sa deschid o conversatie privata ca sa adun suma necesarii comandarii cablajelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock