Sari la conținut

Grup de cumparatori cablaje de fabrica pentru noul A350

donpetru

Postări Recomandate

Asa cum mentionam aseara, ca sa pot definitiva programul care se va scrie in procesorul Atmega8515, voi fi nevoit sa fac comanda de minim 5 bucati de fiecare cablaj a proiectului DP0514 prezentat aici. Si ca sa completez partea asta voi da comanda si de 5 PCB-uri de preamplificator de doza de pick-up (e vorba de proiectul DP0218 prezentat aici).

Deci, intr-o prima faza voi comanda aceste PCB-uri. Sunt necesare in aceasta faza pentru a definitiva prototipul DP0514. Costul unui set de cablaje DP0514 (1 buc. PCB principal + 1 buc. PCB secundar) si un PCB DP0218 = costa 55lei. Cum un set il voi folosi eu, mai raman 4 seturi de vanzare la pretul de 55lei / setul.

Cine achizitioneaza un asemenea set de cablaje, va avea o reducere de 15% la achizitionarea viitoarelor PCB-uri necesare in modernizarea A350, e vorba de proiectele: DP0330 (corector de ton), DP0127 (noul cablaj de amplificare pt. A350) si DP0816 (noua placa redresor). Proiectele mentionate anterior le-am prezentat in rubrica binecunoscuta care se poate accesa aici.

Deci, daca sunteti interesati sa achizitionati un set de cablaje DP0514 si un cablaj DP0218, plata o puteti face in avans in contul binecunoscut, urmand ca livrarea PCB-urilor sa fie facuta, dupa un calcul simplu, in maxim 30zile (+/-5zile). Cablajele vor fi cu soldermask albastru si silkscreen alb. Detalii conexe, cum ar fi adresa de livrare, nr cont etc., le discutam in mesageria privata a site-ului.

Pretul celorlalte PCB-uri (DP0330, DP0127 si DP0816) le voi comunica intr-un mesaj ulterior dupa ce voi definitiva aceste PCB-uri la versiunea in doua straturi. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tuturor.

Intre timp am dat comanda de cele 5 seturi de cablaje. Astept ca in cursul zilei de maine sa se inregistreze plata voastra si pe parcursul evolutiei cablajelor spre mine va voi tine la curent cu statusul lor aici.

Acuma, in zilele care vor urma, imi voi indrepta atentia spre conectarea placilor DP0127, DP0330 si DP0816. Precum spuneam mai sus o sa prelucrez la varianta de doua straturi aceste PCB-uri. O sa analizam inclusiv puterea disipata de acel BDX de pe placa 0816 si mai multe lucruri, inainte de a ajunge sa dau comanda de al doilea calop de PCB-uri enumerate anterior. Oricum, luna asta as vrea sa trasam varianta finala a acestui proiect de modernizare A350. Tot luna asta o sa prezint si un excel cu toate piesele necesare in constructia acestui proiect "noul A350" - poate facem un grup de cumparatori special de piese electronice luate de la mouser.com. Vom vedea la momentul respectiv.

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 17 ore, outtek a spus:

Salutare donpetru, ma inscriu si eu la un set.

Mersi,

Florin

Din pacate, din cele 5 seturi comandate in partea 1 nu a mai ramas nici un set disponibil de vanzare. Cand voi anunta comanda de celelalte seturi (partea 2), in functie de interesul utilizatorilor, voi mai da comanda atunci si de cateva cablaje din partea 1. Retineti ca, momentan am ales doar 5 seturi pentru a valida prototipul placii principale DP0514. E posibil ca dupa realizarea programului care va trebui scris in microcontrolerul ATMEGA8515 sa fiu nevoit sa mai ajustez PCB-ul principal DP0514 sau nu, depinde de caz. Asa la o prima analiza as zice ca nu vor fi probleme dar pana nu testez practic DP0514 nu pot fi 100% sigur.

Celelalte PCB-uri, din partea 2 (amplificator DP0127, corector de ton DP0330 si noua placa redresor DP0816), nu vor avea nevoie de validari deoarece partea de amplificare am testat-o pe cablaj test, am sa  o reverific a treia oara si cum toate cablajele pe care le fac sunt creeate pe netlist-uri, sansa unei conexiuni gresite este egala cu zero. In cazul cablajelor din partea 1 (selector intrari - DP0514 si preu PU MAG - DP0218), am fost nevoit sa creez un set de 5 PCB-uri pentru a valida programul, pentru ca e posibil ca anumiti pinii de iesire sa nu se pupe cu programul etc. Slabe sanse sa existe probleme de acest fel, dar e mai bine sa fiu preventiv.

Acum 4 ore, gadrianno a spus:

Bună ziua Donpetru. Am efectuat plata a 55 lei pentru un set de cablaje. 

Multumesc. Confirm plata ta. Si a utilizatorilor @niksound si @ilie501. 

Asa cum va spuneam, pe masura ce cablajele inainteaza spre mine, o sa postez aici mesaje privind statusul lor.

• Like 1
Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Astazi au sosit cablajele (foto mai jos - cred ca o sa trebuiasca sa apelez la vechiul aparat foto ca telefonul nu mai face poze ca lumea!). Urmeaza sa deschid in seara asta, cel mai probabil, un grup de cumparatori piese electronice a noului A350. In acest sens o sa fac un fisier excel care va contine toate listele de piese implicate in modernizarea A350. Eu am sa notez pe o coloana cam ce as avea nevoie, urmand ca fiecare sa completeze coloanele lor cu ceea are nevoie. Poate facem un grup de cumparatori piese tme si mouser! Asa cred ca obtinem un pret mai bun!

DP0514 & DP0218 PCBs_1.jpg

DP0514 & DP0218 PCBs_2.jpg

Ramane sa-mi transmiteti aici daca doriti sa va trimit cablajele acum, urmand sa achitati transportul la sosirea coletului sau le pastrez ca sa vi le trimit si cu celelalte cablaje / piese electronice ??? Adresa de livrare va rog sa o transmiteti prin mesageria privata.

• Like 1
Link spre comentariu

Precum va spuneam in topicul dedicat modernizarii A350, am finalizat de prelucrat in versiunea de 2 straturi PCB proiectele: DP0127, DP0330 si DP0816. Acest al doilea calop de PCB-uri au suprafata mai mare cu aproximativ 53% decat calopul de PCB-uri comandat anterior si prezentat in imaginile de mai sus. Din acest motiv, pretul:

- a unui PCB DP0127 si a doua PCB BIAS DP0127;

- a unui PCB DP0330 (corector de ton);

- si a unui PCB DP0816 (noua "placa redresor")

este de 85 lei.

Acest ultim calop de PCB-uri incheie lista de PCB-uri necesare pentru modernizarea A350. As dori sa strangem banutii pana vinerea viitoare ca sa dau comanda de acestea pana atunci.

Deci, va rog sa mentionati in acest topic numarul de seturi dorit. Pentru cei care nu cunosc contul unde sa efectueze plata ii rog sa-mi trimita un mesaj privat.

Primul calop de PCB-uri prezentat in imaginile anterioare, in functie de interesul utilizatorilor, voi mai da comanda de aceste PCB-uri, dupa ce voi valida programul care se va scrie in microcontrolerul Atmega 8515. Momentan as dori sa comandam al doilea calop de cablaje imprimate.

• Like 1
Link spre comentariu

Ziua buna,au iesit super noile cablaje!!! Au sosit mult mai rapid !

Pentru noua comanda ma inscriu cu 4 set-uri cablaje,3 pentru mine si unul pentru @Ilie501.

Va multumesc frumos!

• Like 1
Link spre comentariu

Mersi, am notat.

Lista de comenzi ramane deschisa pana saptamana viitoare, pe joi inclusiv. Deci pana atunci va puteti abona mentionand numarul de PCB-uri dorit si bineinteles, tot pana atunci va trebuie efectuata plata. Puteti adauga si transport (+25lei curier rapid pe teritoriul Romaniei) sau transportul il veti achita cand veti primi coletul.

EDITARE ULTERIOARA: Daca vinerea viitoare cel tarziu lansez comanda de PCB-uri, ar trebui sa soseasca ca si cele din primul calop, in 2...3 saptamani.

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc pentru comenzi.

Pana in acest moment situatia se prezinta astfel:

4 seturi - niksound + ilie501

2 seturi - gadrianno

2 seturi - outtek

+ 2 seturi eu

TOTAL 10 seturi.

Deci pana acum ne incadram la o comanda de 10.

Daca mai sunt utilizatori care doresc acest al doilea calop de PCB-uri mentionat mai sus ii rog sa mentioneze lucrul asta in zilele urmatoare, pana joia viitoare inclusiv. Deci, lista de comenzi ramane deschisa. Daca nu vor mai fi utilizatori, va ramane dupa confirmarea platilor sa fac comanda de 10 seturi.

@outtek, referitor la cerinta de seturi de PCB de microcontroler (DP0514 M+S) si PCB preu PU MAG (DP0218), eu o sa mai lansez initiativa asta tot in acest topic, de un alt set de PCB-uri de acest fel, dar dupa ce finalizez programul microcontroler, ca sa validez layout-ul actual. Cat va dura pana voi lansa aceasta comanda imi este greu sa estimez acum. Urmariti acest topic.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock