Sari la conținut

gadrianno

Members
 • Număr conținut

  104
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

gadrianno a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 25 2020

gadrianno a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

15 Good

Despre gadrianno

 • Rang
  Utilizator Tehnician
 • Dată Naștere 06.03.1969

Profile Fields

 • Oras
  bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.375 vizualizari profil
 1. Bună seara. Ma înscriu și eu pt 2 seturi cablaje. Plata celor 170 lei o sa o fac săptămâna viitoare, pana vineri. Mulțumesc.
 2. Bună ziua Donpetru. Am efectuat plata a 55 lei pentru un set de cablaje.
 3. ECC 88 nu este echivalent direct 6N1P! Este destul de asemănător, dar nu identic. ECC88 se simte bine la 150 V tensiune anodica, 6N1P lucrează bine la Ua 250_300V.
 4. Elektroharmonix, Svetlana și cele vechi, NOS nu mai tinere de 1980. Voskhod, parca?
 5. Bună ziua. Am efectuat plata. Ma cuplez la transport cu colegul Nicksound. Mulțumesc.
 6. Bună ziua. Ma înscriu și eu la un set cablaje. Mulțumesc. O sa efectuez plata în 1-2 zile.
 7. Rectific: 4 cablaje corector și 4 soft start/protecție. Livrare curier rapid. Total de plata 152 lei.
 8. Bună ziua. Ma înscriu și eu pt cablaje: 2 seturi As2050 propriu-zis, 2 cablaje corector, 2 soft-start și 2 cablaje condensator filtraj. Plata o efectuez vineri. Mulțumesc.
 9. Diferența e în primul rand la factorul de amplificare al tuburilor, așa-numitul miu. Ele sunt echivalente seriei ECC81, 82,83. Au soclu no al și filament dublu, configurabil 6,3 v la 0,6 amperi (paralel) sau 12 v la 0,3 amperi (serie). Mulți audiofili le reproșează sunetul. Conform acestora, strămoșii cu soclu octal SL, SN ar suna mult mai bine, având și disipatie anodica mai mare, liniaritare miu si panta mult mai bune și chiar longevitate mai mare. După unele opinii, AT, AX, Au de producție actuala JJ sau China sunt de evitat, având un sunet neplăcut și necesitând un timp mare de
 10. Cristi, nu e nevoie de precizie cosmica la bobina din puntea care reduce distorsiunile. Walker specifica toleranta de 10%, deci o bobina de 3 micro poate avea în realitate între 2.7 și 3.3 micro. În practica are30 spire pe dorm de 10 mm, cupru emailat de 1mm. Deosebit de importanta este stabilitatea dimensionala. Bobina este parcursa de curentul de ieșire și acționează ca un resort, adică va vibra, se va încălzi, se va alungi puțin. De aceea e bine sa bobine i cu 1.5 mm diametru. Apoi umpli bobina cu plastic lipit iar spirele la exterior le lipești cu superglue. Am măsurat bobina și cu miez re
 11. Am încercat cascoda dar nu am avut rezultate bune, în sensul ca auto oscila destul de urat. Trebuie și o compensare Miller pe cascoda. Bănuiesc ca e foarte important și cablaj ul!
 12. A folosit componente normale. Nimic exotic. Dar calitativ beton! Tocmai asta a fost genialitatea. Sa facă un amplif simplu, reproductibil, cu THD 0.00...% cu componente obișnuite. Fără ulei de șarpe. Înainte făcuse Quad303 un Amp tranzistorizat de 30w, cred, cu ieșire prin condensator. Urat la exterior, gen aparat de măsură de laborator. Adoptat imediat, masiv, de BBC! Înaintea lui, Quad făcuse ampul pe lămpi Quad II. Un etalon în domeniu și azi, la peste 60 de ani de la lansare. Revenim la Quad 405. A fost inventat de dnii Walker și Albinson. Walker, deși patron al firmei, nu era un pro
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.