Jump to content

gadrianno

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gadrianno last won the day on January 19 2017

gadrianno had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About gadrianno

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/06/1969

Profile Fields

 • City
  bucuresti

Recent Profile Visitors

1,072 profile views
 1. Ca de obicei: minunate. Sa le plantam si sa trecem la audiții. Mulțumiri pentru un proiect deosebit.
 2. Doar o intrebare pentru Donpetru. Acest VU metru se poate folosi si la alte amplificatoare, gen: GX400, AV400 v2 & v3, FET400 mk2 etc. Cum se leagă, ce modificări trebuie făcute in funcție de tensiunea de alimentare șamd?
 3. Buna seara. As dori sa cumpar 10 bucăți cablaj pentru acest kit.
 4. Buna seara. Un proiect deosebit, bine pus la punct si super-testat. Ma înscriu la 4 cablaje de fabrica.
 5. Va propun o schema interesanta publicata de Generoso Cozza in prestigioasa publicatie audiofila AudioXpress. Are de toate si este foarte simpla. in plus, are reactie negativa, generator de curent constant pentru etajul de intrare diferential, oglinda curent si etajul final de iesire cu MOSFET complementari foarte ieftini si uzuali de tip IR 9540/540. 20160723194907_Figure2HybridAmp.webp
 6. Scuze pentru dublul post. Încă un preamplificator foarte performant, marca Loesch. Și sursa de alimentare hi-end.
 7. Cu plăcere. Cu ce am început eu studiul tuburilor.
 8. Negativarea fixa se folosește la tuburile finale în amplificatoare, făcând grila cu x volți mai negativa decât catodul, aflat de obicei la potențial nul sau de câțiva volti. Se realizează cu o sursa separata negativa fata de masa. La tetrode sau pentode de putere tensiunea de Negativarea este de zeci volți, fapt care determina un curent anodic de zeci de miliamperi prin fecare tub final. Se mai folosește negativare fixa, cu baterii sau miniacumulatori la unele preamplificatoare mai exotice. De exemplu preamplificator foarte elaborat al lui Toersten Loesch denumit Toccatta sau preamplificatoare RIAA propuse de Robert Bob Danielak. Negativarea automata este larg răspândită la etajele de preamplificatoare. Este ușor de aplicat și răspunde foarte bine cerințelor etajelor respective.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.