Sari la conținut

Problema vizualizare videoclipuri online


dragos1294

Postări Recomandate

Buna ziua, am intampinat o problema de ceva timp la browser-ul de internet Firefox si mai nou si la IE. Intru pe un anumit site(youtube, vimeo) pt a vizualiza un videoclip, videoclipul ruleaza, cu sunet, dar fara imagine, asta doar la unele site-uri. Flash player, driver-ul video sunt actualizate la zi. Am reinstalat Firefox dar niciun rezultat, problema fiind ca nu stiu cum sa revin la "factory settings" pt ca dupa ce il reinstalez imi pastreaza setarile. Rulez Win 8.1. Am atasat si un screenshot cum arata. Multumesc anticipat.

post-11747-0-97898200-1432660541_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am incercat si optiunea aceea dar nimic, nu se restaureaza ca la prima instalare, doar cateva optiuni se modifica, Am incercat Restart cu Add-on-urile oprite si functioneaza, problema este ca am oprit add-on-urile manual dar asa nu functioneaza, doar atunci cand navighez in Safe mode( Restart with Add-on off) pot vizualiza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 Am reinstalat Firefox dar niciun rezultat, problema fiind ca nu stiu cum sa revin la "factory settings" pt ca dupa ce il reinstalez imi pastreaza setarile.

 

Din ce imi mai aduc eu aminte , dupa dezinstalarea mozila, trebuie sa intri in : aplication data - fisierul roaming - fisier mozila click pe el - control/shift -delete-enter , dupa acea reinstalezi din nou mozila .

 

Daca nu faci manevra asta iti ramane fisierul profiles de sub mozila, si o iei iarasi de la capat cu necazurile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 months later...

Am zis sa nu mai deschid alt topic daca tot a fost deschis acesta pe tema videoclipurilor.Si la mine de la o vreme incoace videoclipurile de pe youtube ruleaza cu intreruperi foarte dese.Ca si sistem de operare folosesc Windows 7 iar ca si browser Google Chrome.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Daca ati putea fi mai explicit v-asi multumi.Deci ruleaza bine un videoclip doua sau chiar mai multe uneori dar dupa scurt timp incepe festivalul,adica intreruperi tot odata la cateva secunde.

Editat de Ciprian 81
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 @Ciprian 81, eu cred ca este vorba despre viteza de "downoload" furnizata de server la unele videoclipuri.

 La altele este posibila o supra-aglomerare  de utilizatori pe acelas videoclip.

 

Incercati sa mergeti cu laptop-ul si la alte locatii. Daca aveti un modem wireless s-ar putea ca el sa fie cu probleme.

 

 

@gsabac

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@gsabac Am si laptop dar il folosesc numai cand sunt plecat de acasa.Deci acasa folosesc  desktop fara modem wireless.Problema este ca patesc respectiva problema cu orice videoclip de pe youtube iar asta ma face sa exclud problema cu supraaglomerarea de vizionari simultan.

@flomar Pe  desktop am Windows 7 si 2GB RAM dar dupa cum am precizat deja am si laptop cu Windows 8 si 8 GB de RAM iar pe acesta n-am probleme cu rularea videoclipurilor numai ca si la mine  internetul este tot wireless(pe laptop) si cu trafic limitat asa ca prefer sa-l folosesc numai cand sunt plecat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock