Sari la conținut

miron1947

Tehnium Azi
 • Număr conținut

  10976
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  93

Orice postat de miron1947

 1. https://www.digikey.com/catalog/en/partgroup/ac-series/22929?mpart=AC240&vendor=18
 2. Aici,https://www.aliexpress.com/item/Portabl-RJ11-Network-Phone-Telephone-Cable-Tester-Toner-Wire-Tracker-Tracer-Diagnose-Tone-Line-Finder-Detector/32677383188.html?spm=2114.search0204.0.0.9b1976bdsw1OYq dar ajunge in cca. 2 luni. Parerea mea este ca rezolvati mai ieftin si mai rapid cu 4001 si RIC, sau similar https://www.okazii.ro/radio-sports-92-gen-ric-functioneaza-a129653887.
 3. 1)Din poze nu prea arata a biserica ci a sala de spectacol. 2)Cum ati masurat nivelul de ati ajuns la aceste procente? Nu este necesara bara de distributie din schita mea, acum am citit ca tot asa sunt conectate si in prezent ,,Both jacks are balanced and connected internally in parallel, therefore making it possible to use these inputs to patch the incoming signal out to more power amps". deci toate intrarile sunt conectate in paralel la iesirea mixerului.
 4. Schema cu 4001 este simpla, iar detectia se poate face asa cum scrie acolo cu un radio cu domeniul MA(cel mai comod ar fi RIChttps://www.miciielectronisti.com/single-post/2016/10/07/Restaurare-Radio-RIC-2). O oferta(mai sunt si altele ex. la aliexpress)http://www.romind.ro/produs/485/Detector-cabluri-ingropate-LineSpotter
 5. Eu cred ca este suficienta o bara la care sa fie conectate toate amplificatoarele ,,Input impedance: 20 kOhms balanced, 10 kOhms unbalanced"
 6. http://pencho.my.contact.bg/start/comp/rectras/wire-tracer-trasmitter.htm http://www.freeinfosociety.com/electronics/schemview.php?id=1955 Din aceste scheme rezulta ca nu este necesara o tensiune mare, firul verificat avand rol de antena emitatoare a montajului, la fel ca in aplicatia la care v-am trimis in comentariul http://www.tehnium-azi.ro/topic/6729-experiment/?do=findComment&comment=73960
 7. Dar daca in loc de reactia pozitiva(de la transformator), comandati BD-ul cu impulsuri inguste de la un 555? P.S. In loc de trei baterii de 1,5V, puteti utiliza 4, pentru a nu fi la limita alimentarii 555.
 8. Aici se poate vedea ca nu este nevoie de semnal de inalta tensiune pentru detectia firelor https://www.elforum.info/topic/65529-instalatie-electrica-la-bloc/page-2?do=findComment&comment=686278
 9. Nu mi-ati raspuns daca sunt amplasate ca un turn, adica in alcelasi loc unul peste celalalt sau plasate in locuri diferite? Amplasarea lor trebuie s-o cunoasteti daca ati reusit sa faceti acele poze. P.S. Daca si acum ignorati ce v-am intrebat(de 3 ori), eu abandonez discutia, este frustrant sa obti informatii minimale dupa 29 de comentarii.
 10. Dar o poza cu panoul frontal? Acum am inteles, nu exista iesire de linie, dar exista doua intrari cu jack si doua XLR legate in paralel. N-ati scris nimic de amplasare, exista un turn cu cele 4 sau sunt distribuite prin incapere? Nu gasesc schema, dar daca cele doua tipuri de mufe sunt legate in interior direct intre ele, fara rezistente de adaptare ca aici eventual, toate intrarile amplificatoarelor sunt conectate in paralel.
 11. Se pare ca nu, acesta este VX 1200, scrie in prima pagina. cel al dl-ui cred ca este harman-kardon_hk-1200_1400_sm acesta, se gaseste la electrotanya. https://elektrotanya.com/harman-kardon_hk-1200_1400_sm.pdf/download.html
 12. Eu am inteles din ce scrie dl. alinuts, ca semnalul este distribuit in cascada ,,dni mixer in primul amplificator,din primul amp in al doilea ,din al doilea in al treilea si din al treilea in al patrulea " Ceva nu se potriveste, par aparate diferite, in manualul de service apare comutatorul de monitor, o rampa de RCA si in schema iesirea de monitor. harman-kardon_hk-1200_1400.pdf Cel mai bine ar fi sa ne lamureasca dl.alinuts.
 13. Asa am vazut si eu, din acesta cauza intrebam de unde preia semnalul pentru urmatorul din cascada de amplificatoare, acesta este motivul pentru care doream sa vad fata si spatele aparatului. P.S. Pentru dl.alinuts, cum sunt dispuse amplificatoarele, aveti 4 asezate turn intr-un loc, sau dipersate in apropierea incintelor?
 14. In manual scrie ca atunci cand este utilizat in regim mono sau punte cele doua intrari sunt legate in paralel, dar semnalul pentru urmatorul de unde il colectati, ca n-am vazut unde este iesirea de linie? Poze cu fata si spatele aparatului?
 15. Deci sa intelegem ca toate amplificatoarele sunt acelasi model, nu?
 16. Corect, dar sunt recomandate pentru mobilier usor, eu pentru PAL le-am pozat pe podea, ca astfel greutatea sa fi sustinuta de aceasta si menghinele pe partea superioara pentru a le mentine echilibrul in pozitie. Adica asa
 17. harman-kardon_hk-1200_1400_sm 01pdf.pdf Sa ne scrie dl. daca acesta este. harman-kardon_hk-1200_1400_sm 01pdf.pdf
 18. hk 1200w cu acest indicativ eu am gasit doar incinte active, asa este?
 19. Nu stiu cum sa-l etalonati, dar nu cred ca puteti sa-l construiti dvs. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/ZirconiaSensor.svg
 20. Eu cred ca mai util ar fi o astfel de schita, daca sunt toate amplificatoarele de acelasi tip si care este acela, sau numele fiecaruia daca sunt de tipuri diferite, pentru cauta caracteristicile lor.
 21. Wolfcraft, nu este o marca ieftina, dar eu am de la ei cateva accesorii foarte utile si pana acum s-au dovedit fiabile.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.