Sari la conținut

george48

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de george48

  1. Conexiunile pt 100A le am depistat si cred ca si ampermetru,dar tot ramin multe conexiuni.
  2. Aveti dreptate.Instalatia a cumparato un amic,adica baile de spalare ,degresare,nichelare .Aceasta instalatie facea cablaje la o fabrica din Timisoara.Nu stiu prin ce surse a cumparato dar toata instalatia a fost gramada.Lipsesc multe componente de la ea ,dar care se pot face.Are 10astfel de surse pe care vreau sa le folosesc pt baile de nichelare si degresare.Am mai trimes astazi un mail la firma producatore dar cred ca nu vor sa raspunda.Inginerul chimist care se ocupa de punere ei in functiune{peste 60 ani!!}mia spus ca doar curentul se modifica cu ajutorul unui potentiometru.Tot el mia spus ca ceva asemanator a vazut la o fabrica {1988}puct de lucru ca sa zi asa apartinid de Dacia Colibasi udeva pe la Costesti Arges.
  3. Multumesc pt raspuns.Sursa este facuta cu ciSG3526j si trIRF450.Transformator pe ferita.Problema este ca nu stiu sa o conectez.Nu scrie decit unde se leaga altrenativ 22ov. alte poze Nu stiu sa leg ampermetru si voltmetru.Nu stiu cum se face comanda.Ampermetru cred ca se leaga la9-10 in paralel pe sunt.Iar restul ???? Producator KRAFTELEKTRONIK AB SURTE SWEDEN
  4. Buna seara.A reparat cineva de pe forum aceasta sursa?Este o sursa de 6 volti cu 100amperi.Instalatia a fost luata de la fier vechi si nu am nici o documentatie referitor la aceasta sursa .
  5. Multumesc mult.Chiar aveam nevoie de aceasta sursa pt o masina de taiat teava plumb prin soc termic.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock