Sari la conținut

Gialdi77

Members
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gialdi77

  1. Am rezolvat problema . Am facut o schema cu 6 relee si functioneaza foarte bine
  2. Nu neaparat cu pic si cu relee daca se poate
  3. Nu functioneza sau cel putin este ceva gresit , Porneste led dar daca tii mai mult contact se aprind toate
  4. ://imageshack.us/photo/my-images/703/d27v.jpg/
  5. Daca nimeni nu se descurca cu motorase poate este mai simplu cu LED-uri .B1 aprinde led B2 stinge led la fiecare actionare b1 aprinde alt led si nu poate fi actionat daca nu este apasat b2 la fel si cu b2 daca nu este apasat b1. ://imageshack.us/photo/my-images/703/d27v.jpg/
  6. Exista posibilitatea sa le fi prajit daca le-am pus fara pini 7 si 14?
  7. Am facut aceasta schema si nu functioneaza . Se incing integratele . Pini de alimentare de ce nu sunt folositi?
  8. Am luat azi din Vitan un PLC, GE Fanuc Series 90 Micro. Stie cineva cum se programeaza, sau daca imi trebuie ceva interfata pentru programare? http://www.ebay.com/itm/GE-Fanuc-90-Micro-PLCs-Logic-Controller-IC693UDR005AP1-/180989552954 Asa arata .
  9. Tin sa va multumesc la toti, ca va bateti capul sa ma ajutati. Si imi cer scuze daca uneori nu stiu cum sa ma fac inteles. Va rog sa fiti mai ingaduitori ca sunt la inceput si nu stiu de multe ori cum sa ma exprim in termenii dumneavoastra.
  10. 1) Frecventa este de 60 actionari pe minut(pe viitor poate o sa fie dublu , dar momentan atat) 2)Senzorul pe care vreau sa-l utilizez este unul optic 3)Deplasarea inertiala nu ar trebui sa fie asa mare tinand cont ca nu are decat 2 rotatii pe secunda
  11. Pe fiecare volanta o sa pun cate un senzor .
  12. Nu stiu ce sa mai zic .Acum ma-ti bagat de tot in ceata , vorbiti in niste termeni pe care nu-i inteleg inca .Varianta cu CD o inteleg, dar cu programarea nu prea .Roadrunner care ar fi pretul la cipul asta al tau?
  13. Nu stiu ce nu se intelege ? Am 3 motorase si vreau sa porneasca pe rand cate unul, actionate de acelasi limitator .Primul impuls limitator porneste motor nr1, face o rotatie se opreste, al doilea impuls limitator porneste motor 2 face o rotatie si se opreste, al treilea impuls limitator porneste motor 3 face o rotatie si se opreste,al 4 impuls limitator o ia de la inceput.
  14. Problema nu este cum sa opresc sau cum sa pornesc . Problema este cum sa fac sa lucreze pe rand, primul moator primeste impuls de la un limitator porneste deschide si inchide clapeta se opreste ,de la acelasi limitator primeste impuls motor 2 si la fel si motor 3 dupa care sa o ia de la capat, in 60 de secunde 20 cicluri .
  15. Nu am nici o poza momentan. Dar este volanta actionata de motoras, o tija care duce la clapeta si la jumatate din cursa clapeta este deschisa la maxim.
  16. Acesta este motorasul .Nu este de la stergator. http://www.ebay.com/itm/120907935732?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  17. Motorasele sunt cu reductor si au 120RPM .De fapt ma intereseaza sa faca o turatie si sa se opreasca.
  18. Nu neaparat MCU . Pe mine ma intereseaza o schema sa faca lucrul asta .
  19. Salut! Ma ajutati si pe mine sa fac 3 motorase sa functioneze ciclic adica sa primeasca un impuls si sa functioneze motorul nr 1 o secunda la urmatorul impuls sa porneasca motorul nr 2 tot pentru o secunda la fel si cu motorul 3 si dupa aceea sa o ia de la capat. Am facut comand la urmatorul programator http://www.ebay.com/itm/310619490311?ss ... 1423.l2649 si pana imi vine vreau sa adun informatii cum si in ce fel sa programez . Mentionez ca nu stiu sa programez si nu stiu ce limbaj de programare sa incep sa invat, am observat ca pareri sunt foarte multe unii zic ca ASM altii C si alte limbaje . Voi ce ma invatati sa fac sa incep sa invat limbajul C sau ceva mai simplu ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock