Sari la conținut

automatizare poartai culisanta


ady88reli

Postări Recomandate

Nu am nici un tranzistor, probabil este din cauza placii de test ( am o placuta breadboard), poate nu face contact bine si de aceea se mainfesta asa. Spuneti-mi si mie va rog, in ce a-ti facut simularea? Acum incep sa-i fac un PCB in Eagle si o sa va tin la curent cu ce se intampla. Va multumesc ca sunteti atat de prompt si ca va pierdeti timpul ajutandu-ma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 97
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Pe ultima schema (cea cu puntile ) am uitat sa desenez cei doi condensatori pe intrarea si iesirea lui LM7809 ca in fing de mai jos. Credeti ca trebuie un condensator polarizat de capacitate mai mare pe intrarea stabilizatorului?

post-11699-0-63991000-1332157452_thumb.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gata domnule miron1947, am adaugat un condensator de 2200 uF ( pe asta il aveam la indemana) si functioneaza exact cum vroiam eu.Va multumesc din suflet domnule, sunteti bestial. O intrebare mai am la dumneavoastra: stiti cumva niste integrate care le pot folosi in locul lui MC145026 si MC145028, pentru ca acestea nu se prea gasesc si unde se gasesc sunt cam scumpe. Sunt codificator respectiv decodificator si imi trebuie sa fac un modul wireless cu telecomanda. Am gasit o schema cu aceste circuite in revista conex din iunie 2004.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da stiam ca cei de la adelaida au dar sunt cam scumpe , avand in vedere ca imi trebuie un MC145026 si doua MC145028. Ma gandeam ca poate stiti dvs cumva alte astfel de circuite. Asa am gasit pe adeelectrocom la 4 lei dar cred ca nu au stocul actualizat ca am facut o comanda de mai multe piese printre care si aceste circuite si mi-a venit comanda dar fara ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru sfaturi si schema. Cand o sa termin o sa va prezint montajul final. O schema pentru telecomanda si receptor wireless as mai avea nevoie daca ma puteti ajuta cu un ar fi super. Am gasit niste scheme in revistele conex dar au circuite codificatoare si decodificatoare care sunt cam scumpe dupa cum v-am scris si mai sus. Multumesc mult inca o data!

Editat de ady88reli
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock