Jump to content

mmarius

Members
 • Content Count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

mmarius last won the day on December 3 2018

mmarius had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About mmarius

 • Rank
  Utilizator Tehnician

Profile Fields

 • City
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Este un releu electronic cu controler care se setează pe mai multe postări erioade de timp și are ieșirea pe un releu de 7-10 A. Am lucrat cu el și este sigur , am să caut și pun o poza. Curentul de comanda a releului de putere e mic și condiția să lucreze doar pe contact ar trebui asimilată cu condiția de lucru cu motorul pornit. Parbrizul costa aproape dublu dar chestia e super , dezgheață , deszăpezește , usucă , in 2 minute poți porni ștergătoarele și poți pleca. Am avut la un Focus din 2002. Butonul de pornire este fara menținere , inițiază anclanșarea releului și pornirea tonerului.
 2. salut,din cat stiu pana in 10A , comanda directa este pe rel. de 50A.
 3. Salutări , am o Skoda Octavia 3 din 2015 la care parbrizul normal s-au crăpat din cauza unei pietre. Am găsit parbriz încălzit și mă gândesc să adapteze un dispozitiv fara să afecteze prea mult schema electrica a mașinii care e destul de complicata. Am schițat o schema care va sta într-o cutie de plastic și nu va afecta montajul mașinii . Voi alimenta cu 12V la 100mA pentru comanda , 12V direct din baterie pentru arbriz și voi folosi 2 relee , unul de timp pe 120 secunde și unul de comanda la 50 A .postez și schiță.
 4. Salutari, mai nou au aparut module cu microfon wireless miniatura , am sa incerc sa fac probe si cu acest model , ar trebui sa gasesc si un receptor miniatura , emitatorul ar putea fi prins portabil de gulerul vorbitorului , ar fi foarte util , sa vad calitatea..
 5. Salutări , am primit receptorul , permite conectarea a doua surse bluetooth , este portabil , stereo , caut 2 emițătoare pentru a conecta microfoanele , nu crează bruiaje , nu sunt interconectări și am văzut că poate fi folosit pentru telefonul mobil in mașina dacă avem un radio cu intrare aux.
 6. Aici este microfonul,care are ceva deosebit:https://www.optimusdigital.ro/ro/altele/1194-microfon-electret-cu-amplificator-max9814-cu-auto-gain-control.html?search_query=amplificator+microfon&results=9.E vorba de varianta cu MAX 9814.
 7. Da, vreau sa imperechez un emitator pe un microfon si un receptor.Pentru proba am receptorul si un bloc microfon cu electret si preul adaptat cumparat facut.Mai caut emitatorul de cumparat si pot folosi niste baterii de telefon pentru alimentare.Credeam ca a mai incercat cineva si ma ajuta.Vorbim despre rezultate in curand.
 8. Salut,am sa primesc receptorul saptamana viitoare ,am vazut cum arata si l-am comandat.Are acumulator si se incarca deci e portabil si intra in mixer sau amplif pe o intrare de linie.Pot sa ma conectez cu el cu telefonul si as dori sa cumpar un dispozitiv la care sa conectez iesirea din preul unui microfon sau un instrument care sa fie emitatorul pentru receptorul BT.,am inteles ca semnalul audio este codat,transmis catre receptor si decodat la iesire.Am gasit un modul cu preu de microfon cu microfon cu electret pentru proba,pot sa conectez direct.Am gandit asa pentru ca am mixerul si ampliful si microfoanele standard dar daca as gasi dispozitivele pentru wi-fi ,pentru ca inca nu am luat decat un receptor atunci as putea schimba cu wi-fi.Aveti o recomandare ca produs sau magazin sau este ceva de stiut mai mult decat conectarea clasica a blocurilor?
 9. Salutari,am vazut ca se foloseste tot mai mult transmiterea semnalului audio din sursa la amplif prin bluetooth si as dori sa discutam un pic despre calitatea si posibilitatile realizarii unor astfel de cuplaje intre un microfon,un instrument muzical si mixer, am gasit pe piata receptor stereo (nu stiu calitatea dar pentru proba l-am cumparat ),nu stiu daca poate receptiona mai multe semnale simultan sau trebuies pentru fiecare aparat un receptor si daca se pot folosi mai multe in acelasi timp fara sa se influenteze,de unde gasesc un emitator si cat poate fi de calitativ ca si semal si ca distanta.In speranta ca nu sunt numai eu interesat si ca probabil sunt colegi care lucreaza cu sau la acest sistem, am indraznit sa cer ajutor!
 10. mmarius

  Navigatie auto

  Salutari , am aflat ca pentru a stabili comunicarea este nevoie de un model de card fabricat pana la sfarsitul anului 2015 , un model care permite o rescriere a unui cod de fabricatie si asa va fi identificat de softul din dispozitiv , ar fi modelul echivalent cu : 64GB MicroSDXC PRO with SD Adapter Class 10 U3 up to 90 MB's MB ... Poate fi si de 32Gb , as fi vrut sa stiu daca este un model mai special constructiv sau care este diferenta dintre acest model si unul normal fabricat in 2017-2018. Ca schema constructiva , fabricatie.
 11. Si bineinteles ca mai avem o mare cheltuiala , sursa , traful de minim 1000 W cred ca costa cel putin 300-400 lei , niste condensatori la 100 V si de 4700 , 8 bucati , diodele sau o punte mai mare(35-50 A) apropie de 600-700 lei per modul?
 12. Pentru ca despre cablaje este aproape incheiata discutia , as dori sa stiu daca a facut cineva o evaluare la un pret mediu si o calitate medie a pieselor , cam la ce pret ar fi componentele pentru un modul , probabil ca o sa fac o camanda Conex Bucuresti , as fi vrut sa stiu macar aproximativ.
 13. mmarius

  Navigatie auto

  Da,aveti dreptate,sigur e un soft de protocol intre card si navigatie iar un card original costa cat o navigatie ,atunci am sa incerc sa cumpar unul gen OLX , daca nu ma poate ajuta nimeni dintre cunoscuti,am inteles ca nu are o precizie prea mare pe Romania ca harta si daca gasesc sa prind undeva telefonul voi folosi Waze care se actualizeaza si da si alte informatii...Multumesc mult pentru ajutor!
 14. mmarius

  Navigatie auto

  Salutari, am de curand o Skoda Octavia 3 si nu are cardul de date pe navigatie , voiam sa stiu inainte de a ajunge la reprezentanta ce contine acest card dincolo de hartile pe europa destul de putin precise ,ma gandesc ca probabil are un soft de recunoastere comunicare cu blocul de navigatie , poate chiar identificare turism,poate fi creat sau numai cumparat, cateva date daca stie cineva,am gasit si vanzatori cu preturi intre 150 si 350 ron.Un sfat?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.