Sari la conținut

Despre regulament, banari, suspendari avertizari, versus pareri, opinii si polemici


ola_nicolas

Postări Recomandate

Pe data de 30.06.2023, am fost sanctionat de adminul acestui forum (@donpetru) cu o suspendare de 7 zile (o saptamana) de la discutiile de pe forumul TA. Acesta nu s-a mai obosit sa justifice aceasta masura administrativa si in cadrul acestei sectiuni a forumului, asa dupa cum a facut-o spre exemplu aici , pentru o alta suspendare - tot pentru 7 zile. Deoarece devenisem in constiinta lui @donpetru un fel de vinovat de serviciu (vezi toate cele 4 suspendari primite in intervalul 2021 ... 2023) am reactionat. I-am expediat un email in care l-am intrebat despre motivele suspendarii, intrucat ceea ce a subliniat dumnealui aici, nu se constituie intr-un motiv valabil in opinia mea. Mi-a raspuns ca regulamentul nu permite atacurile la persoana, citez din memorie: "... Nu atacati persoana, ci doar ideile acesteia .." Intrucat eu nu am atacat pe nimeni in cazul in speta, ci doar am raspuns unor provocari polemice, i-am solicitat lui @donpetru sa ridice sanctiunea. Nu a dat curs solicitarii mele, de aceea am hotarat sa nu mai vizitez forumul si / sau portalul niciodata. Intre timp, gandindu-ma mai bine, am realizat ca indignarea si retragerea in propria cochilie nu este o atitudine potrivita. Chiar daca acest portal / forum a fost initiat de @donpetru si este administrat de el pe un spatiu privat de pe internet, discutiile sunt o manifestare sociala de sorginte publica si mai ales de interes public. Ca atare, orice sanctiune asupra unui membru al forumului, trebuie sa aiba in vedere incalcarea unei norme social-disciplinara recunoscuta de societate in general. In cazul suspendarii despre care vorbesc, nu am reusit sa gasesc nici-o norma sociala aplicabila care sa o justifice.

 

Mai intai si mai intai, as vrea ca @donpetru sa-mi spuna unde se poate gasi (in vederea citirii) regulamentul de ordine interioara al forumului TA. L-am cautat inclusiv cu motorul de cautare al forumului in mod inutil.

 

In aceeasi ordine de idei, ii invit pe toti membrii acestui forum sa-si spuna parerile in legatura cu subiectele enumerate in titlul topicului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Regulamentul Tehnium Azi il puteti accesa dand clic pe "Regulament" in coltul stanga jos a oricarei pagini web a site-ului Tehnium Azi (vedeti imaginea de mai jos, am incercuit cu rosu textul care va deschide pagina regulamentului).

 

accesare regulament TEHNIUM AZI.jpg

 

In ceea ce priveste motivele suspendarii dvs. anul trecut pentru 7 zile, acestea vi le-am comunicat clar atunci.

 

Numai bine si.... sper sa nu gresesc dar prin acest topic pot sa va urez: bine ati revenit in forum!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock