Sari la conținut

Emitator pe banda de 2m (144MHz) cu radio digital realizat cu FPGA


roadrunner

Postări Recomandate

Am reusit sa un la cap la cap toate blocurile din video-urile precedente,  oscilatorul cu DDS (direct digital synthesis) filteuk CIC pentru microfonul digital si blocul care sciate componente de curent continuu care creaza probleme la intrarea in DDS (pentru ca muta frecventa purtatoarei) 

viso mai jos unde explic din ce e facut si fac un scurt demo.

RR

 

PS - am adaugat traducerea in limba Romana la subtitles.

 

 

Editat de roadrunner
  • Like 1
  • Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo RR!!! Esti printre putinii care mai introduc si alte teme inafara amplificatoarelor audio, pe acest forum. Nu am nimic cu tehnologia HiFi, dar este o pasiune de tinerete. Pe masura ce avansezi in varsta, ea devine din ce in ce mai neinteresanta. Pacat ca alte subiecte nu mai intereseaza, asa dupa cum interesau altadata. In acest sens, le-as recomanda celor care initiaza noi topicuri, ca in lipsa unor preocupari cotidiene concrete, sa mai discute pe forum si unele probleme teoretice, legate de varii aspecte ale electronicii, sau ale tehnologiei in general. Unul dintre cei mai importanti contributori la dezvoltarea tehnologica actuala James. C Maxwell a spus: "Nimic nu este mai practica, decat o teorie corecta". Asadar, in loc de a pierde timpul pe facebook in cercuri restranse de "prieteni", unde iti etalezi cunostintele si primesti drept feedback, multe laude (adica cam ceea ce ai vrea sa auzi) mai bine vii pe un forum si propui discutii pe marginea unei probleme teoretice care te intereseaza. Aici vei constata, de multe ori, ca ceea ce stiai este fie insuficient, fie (uneori) gresit.

Editat de ola_nicolas
  • Like 1
  • Thanks 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock