Sari la conținut

Cumpar aceste carti urgent, va rog politicos!


Vizitator Mima

Postări Recomandate

Vizitator Mima

Buna seara,

 

Va rog politicos daca detineti sau cunoasteti pe cineva care are urmatoarele titluri, caci doresc sa le cumpar.

Le caut de mai bine de un an, la anticariate din Bv, la librarii, pe forum-uri, si nu dau de ele. Le cumpar cat de curand, ofer seriozitate maxima. Singurele cerinte sunt sa fie cartile in format clasic, nu electronic sau xerox, nu conteaza daca sunt uzate, lucrate pe ele. Ofer pretul care mi se cere, va rog mult.

 

Cartile cautate sunt:

 

Dispozitive electronice - Thomas L. Floyd, Ed. Teora, 2003

 

Introducere in electronica - Ibrahim, Ed. Teora, 2001

 

Chiar nu mai stiu unde sa le caut, chiar si la anticariate din B a cautat pt mine un prieten sa mi le cumpere si nu le-a gasit. Daca se gaseste o persoana binevoitoare, ofer si pretul de achizitie al acestor carti.

 

In speranta ca aveti aceste carti, sau stiti colegi de munca, de facultate, profesori sau alte persoane care le au de vanzare, astept cu nerabdare raspuns, va multumesc si va doresc toate cele bune.

 

Cu deosebit respect si recunostinta,

Mihaela

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mihaela,

 

eu as incerca in doua locuri, la Teora (nu pe website, ci sunand la telefon) si la biblioteci, stiu ca in Romania a merge la biblioteca e ceva exotic, dar merita incercat.

am gasit pe Amazon in UK originalul dupa care a fost tradusa "Dispozitive electronice - Thomas L. Floyd, Ed. Teora, 2003" dar e scumpa pentru cumparatorul din Ro.

http://www.amazon.co.uk/Electronic-Devices-Conventional-Current-Version/dp/0132668882/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1339137769&sr=1-1

 

in general posesorii cartilor de specialitate, nu le vand.O carte de specialitate o folosesti de mai multe ori in cariera profesionala (si nu stii cand o sa-ti trebuiasca in viitor)

Oricum succes.

RR

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Mima

Stimate domn,

 

Multumesc frumos pt raspuns, insa credeti-ma de la biblioteca am imprumutat aceasta carte "Dispozitive electronice" dar nu mi-o lasa mai mult de doua saptamani iar de xerox-at am xeroxat-o insa nu a rezistat prea mult caci o rasfoiam periodic si cum e foarte groasa avand peste 1000 pag si cum legarea la xerox si hartia nu sunt de calitate s-a desfacut si nu rezista. Eu, precum bine ati subliniat si dumneavoastra, despre detinatorii de carti tehnice, as avea nevoie de aceste carti pt tot restul vietii si cand am nevoie sa le pot consulta.

Am incercat si la editura Teora, in speranta ca poate ma pot ajuta si mai gasesc vreun exemplar ratacit, dar nici pomeneala, daca ar mai fi tiparit pt mine si pt o prietena, doua exemplare iar era foarte bine, eram dispusa sa platesc pretul integral, dar nu, asta e, mi-am si pierdut speranta sa o gasesc vreodata sa o cumpar chiar si uzata si ca vai de ea, doar sa aiba toate filele si sa mai fie scrisul lizibil.

 

Multumesc inca o data pt amabilitatea de a-mi raspunde si a ma indruma.

 

Numai bine,

Mihaela

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cartea "Dispozitive electronice", editata de Teora, mi-aduc aminte ca am vrut sa o cumpar la vremea respectiva dar asta ar fi insemnat atunci sa cheltui toata bursa de student. Asa ca am amanat momentul si cand am avut bani, cum de obicei se intampla, nu am mai gasit cartea. E o carte destul de valoroasa - daca s-ar gasi as cumpara-o si eu - dar se lasa destul de greu vanduta din biblioteca cuiva pasionat de acest hobby numit electronica. Deci, sunt sanse destul de mici sa gasiti cartea respectiva, care, din ultimile informatii pe care le detin, a fost tiparita intr-un numar foarte redus de exemplare. Dar, rasfoind netul am gasit un exemplar aici:

http://www.time-serv...ice-p-9590.html

 

Cealalta carte (Introducere in Electronica, ed. Teora, 2001) o am in biblioteca dar, din pacate, nu este de vanzare. Totusi, cartea asta tin minte ca acum ceva vreme in urma, am vazut-o pe la un magazin de anticariat dar nu imi mai aduc aminte unde (ori pe internet, ori in oras). O sa revin cu precizari daca am s-o gasesc.

Editare ulterioara: http://www.okazii.ro...-k-ibrahim.html

 

Intre timp, o sa mut acest topic la sectiunea Prestarii servicii, Vanzari si Cumparari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Mima

Multumesc de raspuns, ohhho de foarte mult timp am incercat pe ambele site-uri sugerate de dumneavoastra, si daca veti urmari cu atentie pe Okazii veti vedea ca, cartea "Introducere in electronica" nu mai e disponibila iar pe celalalt site, am incercat de mult sa-mi comand cartea si am primit mail ca nu mai este disponibila, so...

Multumesc oricum de bune intentii...am renuntat deja sa mai sper sa le gasesc, m-am plictisit si obosit realmente sa le tot caut peste tot.

 

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa incerc zilele urmatoare sa fac o vizita la o librarie (anticariat) din oras iar daca gasesc unul din titlurile care va intereseaza, o sa va spun. Daca nu este niciun deranj, as putea sa va trimit un mesaj la adresa de email utilizata la inregistrare, daca doriti (astept un raspuns in acest sens) ?

Apropo, lucrati in cadrul invatamantului, spre exemplu, profesoara la liceul energetic din Brasov ?

 

O sa ma abtin sa inchei acest post cu "Numai Bine" pentru ca nu se cade in cazul dvs.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc oricum de bune intentii...am renuntat deja sa mai sper sa le gasesc, m-am plictisit si obosit realmente sa le tot caut peste tot.

Numai bine!

Electronic Devices -in limba engleza. Da-mi o adresa de internet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock