Jump to content

Dan57

Members
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Dan57 last won the day on January 4

Dan57 had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Dan57

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 10/12/1952

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

5,307 profile views
 1. Ai uitat sa mentionezi ca in pret sunt si 2 (doi) papuci aurii. Cabluri de 10-15 lei metru, ai dreptate a inebunit lumea iar de cand sunt si acasa mai tot timpul, suntem la apogeu.
 2. Cine a spus ca e prototip, a cerut cumva filmele de la cablaje? Am vrut doar sa scap de ceva efort si sa ajut un coleg mai tanar dar este mai ieftin la fabrica sau in China. Daca tie ti se pare corect sa ceri un pret si apoi sa-l maresti de 7,4 ori inseamna ca foametea a inebunit lumea in Romania, ori m-am prostit eu. La asa preturi ma apuc si eu sa fac cablaje, imprimanta laser este, am instalatie de expunere UV din Germania, clorura ferica inca se gaseste si gata afacerea. Sau mai simplu le comand in fabrica in Bucuresti si castig si eu un procent. Nu consider ceva corect acesta metoda de a manipula preturile.
 3. 4,6 x 2,8 cm (aproximativ) simplu cablat.
 4. Dragii mei, eu imi retrag oferta pentru colegul nostru din cauza pretului cerut care este SUBSTANTIAL mai mare ca in oferta. Nu vreu sa supar pe nimeni, imi pot face si singur cablajele dar un pret de 65 roni pentru un cablaj de 0,135 dm2 echivaleaza cu peste 480 de roni 1 dm2. Eu ma retrag copii sau comand in China cu cel mai mare pret la DHL.
 5. Dragi mei, fara sa supar pe nimeni spun ca pentru cateva cablaje putem apela cu incredere la colegul nostru iar pentru o cantitate mai mare cu mai multe straturi, pana la 12, cu gauri metalizate (nu capsate) si restul bazaconilor putem apela cu mare incredere la firma specializata in cablaje de pe platforma Pipera unde am realizat fizic multe cablaje pentru firma unde pana de curand am lucrat (am apelat la acea firma de cablaje peste 18 ani). Preturile sunt relativ acceptabile avand in vedere transportul din China si sigur respectivi fac (vazut facturi chiar eu) nenumarate cablaje pentru Germania. Pentru a nu fi considerata reclama cautati pe net sau va trimit detalii pe mail. Eu in curand voi apela la tanarul nostru coleg pentru cateva cablaje, pretul este bun pentru simpla fata (15 roni 100 cm2). Voi incerca cu pdf-uri caci eu folosesc OrCAD sau DipTrace.
 6. Fara suparare dar ne trebuie cel putin un sistem de calcul relativ al produselor tale. Este destul de complicat ca sa-ti trimit niste amanunte (fisiere) ca mai apoi sa astept sa-mi spui cat ma costa si inca ceva, ce tip de fisiere doresti si din ce programe.
 7. "De lipit miezul cu diferite solutii... nici vorba, la mine n-a functionat." De retinut experienta, felicitari pentru rezolvare!
 8. Am totusi o nelamurire, pana prin februarie anul asta, transportul standard era 1-2 euro, acum a crescut cam de 5, 6 ori ca valoare, stie cineva de ce? Donpetru, totusi se poate renunta la cativa euro la Banggood fata de cei 80 de la aliexpress dar asa este, pierzi transportul (banii pe).
 9. Am gasit aceiasi scula la Baggood cu 67$ si 14& transportul, vin cam intr-o luna dar pana acum am primit nenumarate pachete de la ei fara probleme. O singura data s-a furat poachetul pe drum si mi-au returnat banii. Sunt mai seriosi ca altii, succes la recuperat scula sau bani. Si inca ceva, la baietii astia daca mai dai un euro poti urmari pachetul unde se afla cand a plecat si cand ajunge postasul cu el la usa.
 10. Iertare dar sunt nelamurit, e bine ce vad? 15$ piesa si 84$ transportul?
 11. Cat te-a costat transportul ca cel afisat este enorm fata de pretul piesei?
 12. Ai incercat sa lipesti miezul spart, se gaseste la noi o solutie pentru lipit sticla care se intareste la UV (la soare). Eu am lipit destule trafuri de ferita cu asa ceva si merg perfect.
 13. "Am citit un articol despre realizarea traseelor de masă, și am observat că metoda este cea în ”stea”, adică, ca în poza atașată. " Nu neaparat sau prea des, traseele de masa trebuie sa fie cat mai scurte si sa suporte curentii care trec prin ele. De multe ori traseele de masa "urmaresc" schema electronica. Au fost destule cablaje expuse, poti observa cum au fost proiectate. Modelul expus de tine se foloseste in general pentru curenti mari.
 14. Exista totusi trei utilitati ale acestor cablaje, primul aspect ar fi economia de solutie de decapare, al doilea, timpul mai scurt de decapare si al treilea armonia desenului.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.