Jump to content

Dan57

Members
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Dan57 last won the day on June 9

Dan57 had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Dan57

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 10/12/1952

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

5,401 profile views
 1. Winamp, nu renunt la ce merge bine.
 2. Formidabil, si cum rezolvi problemele de reproducere, dragoste cu ajutorul TELECOMUNICATILOR?
 3. Iertare, eu nu prea ma pricep in domeniu, ce componente a folosit in 1974 pentru a dezvolta acea statie? Ce integrat a folosit la intrare, dar tranzistori?
 4. Iertare dar tu spui :Una este varianta modificata, A doua este varianta Bernd Ludwig . Deci, nu ai amplificatoare Quad ci diverse versiuni adaptate SA FUNCTIONEZE. Evident ca nu vorbim aceiasi limba.
 5. Daca va uitati atent la roti sigur modulul lor nu este de 3, din cate se vede nu au mai mult de 2 dar eu cred ca se "zbat" chiar pentru 1. Trebuie neaparat cel putin o freza calibrata pentru masurarea modulului altfel nimic nu e cum trebuie din toata discutia. Fara suparare.
 6. Si atunci de ce atatea "reclamatii" pe aici. Eu stiu schema din mijlocul anilor 80 , tot de la unguri venita dar nu am facut-o niciodata, de aceia intreb, eu am avut-o copiata dintr-o revista ungureasca de cineva care mi-a adus schema. Mi s-a part ceva neserios neavand nici un reglaj. Toate componentele au tolerante de 10%, cum poti regla discrepantele dintre ele fara nici un reglaj? Cum puteau sa mearga "bine" in asa situatie, vorbim de anii 80-90 cand componentele cu tolerante mici erau un vis?
 7. Am si eu o intrebare, are cineva facut un amplificator Quad care functioneaza bine? Personal, nu pe auzite.
 8. Cred ca pe laterala mai mare a gauri ar trebui sa faci niste lamele de cca 0,5-7 mm grosime din: cel mai bine ar fi tombac, daca nu din tabla de cupru sau alama. In partea de sus, lamelele indoite in afara si fixate cu ceva rasina. Sigur spatiul se va ingusta si carbunii nu vor mai juca atat de mult.
 9. Ai dreptate, seamana dar nu rasare, nu este acela.
 10. Circuitul se numeste AN6605 si se pare ca este un regulator de turatie, cauta pe Google si vei gasi tot ce trebuie.
 11. Eu cred ca ai un defect complex format dintr-o suma de doua sau mai multe defecte.
 12. Ai uitat sa mentionezi ca in pret sunt si 2 (doi) papuci aurii. Cabluri de 10-15 lei metru, ai dreptate a inebunit lumea iar de cand sunt si acasa mai tot timpul, suntem la apogeu.
 13. Cine a spus ca e prototip, a cerut cumva filmele de la cablaje? Am vrut doar sa scap de ceva efort si sa ajut un coleg mai tanar dar este mai ieftin la fabrica sau in China. Daca tie ti se pare corect sa ceri un pret si apoi sa-l maresti de 7,4 ori inseamna ca foametea a inebunit lumea in Romania, ori m-am prostit eu. La asa preturi ma apuc si eu sa fac cablaje, imprimanta laser este, am instalatie de expunere UV din Germania, clorura ferica inca se gaseste si gata afacerea. Sau mai simplu le comand in fabrica in Bucuresti si castig si eu un procent. Nu consider ceva corect acesta metoda de a manipula preturile.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.