Jump to content

Dan57

Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Dan57 last won the day on January 4

Dan57 had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Dan57

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 10/12/1952

Profile Fields

 • City
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

5,177 profile views
 1. Draga Ola, in primul rand condoleante pentru pierderea suferita (si mama mea tot in 2005 s-a dus la odihna). Sti, problema este nu a individului ci a societatii, noi am trait intr-o vreme in care totusi prima individul, acum, odata cu exarcerbarea celor de dreapta (mai corect, legionarilor de la USR si asazisii liberali) primeaza BANUL, omul este sacrificat dar noi cei mai in varsta nu trebuie sa ne uitam principile si educatia care a fost asa cum a fost fata de cea de acum care LIPSESTE cu desavarsire. Mai acum doi ani in urma (cand inca lucram) am avut o discutie cu un prieten care era prorector in Politehnica si l-am intrebat ce cursuri se fac pentru "educarea" studentilor dpdv civic (ca in America), mi-a spus ca nu se face nimic si ca educatia sociala a acestora e zero, au acelasi comportament ca cei ce vietuiesc prin canale. Daca societatea nu face nimic avand ca "exponenti" de varf unul ca Liiceanu, Plesu sau lautarul de Chiriac, ce pretenti poti avea. Deci prietene, macar noi sa fim cu blandete si toleranta. La multi ani!
 2. Fiecare cum a invatat, nici Hristos nu s-a nascut pe 25 decembrie ci undeva prin noiembrie, cica pe 17 noiembrie asa ca sa fim ingaduitori cu semenii nostri. La multi ani!
 3. Cu ocazia noului an va urez ca HARUL si PACEA Domnului nostru Isus Hristos sa fie cu voi cu totii, Amin! La multi Ani!
 4. Minusul se ataseaza la pinul 2 iar plusul la pinul 1. Daca ai si o baterie cuplata atunci aceasta se ataseaza la pinul 3 ca atunci cand bagi mufa mama in mufa de pe cablaj (mufa in discutie) bateria sa se decupleze.
 5. Din cate stiu eu sunt deja flexuri cu reglaj de turatie, cred ca am si eu unul prin atelier (casa ). Deci ar merge incerecat.
 6. Ai filtat reteaua inainte transformator?
 7. Nu am catalogat pe nimeni, m-am referit la cei ce gandesc ca mine dar imi cer scuze orcui se simte jignit totusi optiunile sunt diferte daca stam sa privim atenti: Q:Hi, I'm confused of this post, is it Nickel-plated steel or pure Nickel (99.96%)? Thank you Urmatorul raspuns spune: B: pure Nickel (99.96%) Jaton answered B: Nichel pur (99,96%) a răspuns Jaton Desigur nu toti au aceiasi parere chiar daca stau demult pe forum cred ca au si ei dreptul la opinie.
 8. Nu-mi ,place sa ma contrazic pe ceva la care interesul meu este minor si nici nu sufar de mandrie dar eu spun sa citim din nou ce scrie acolo: " Oțelul placat cu nichel poate fi sudat și nu afectează utilizarea, puteți conecta celulele bateriei. Rezistenta la coroziune, are luciu, rezistent. 4 mm lățime, dedicat 18650, poate DIY. " Nu scrie ca benzile sunt din sau si cu otel ci ca SE POT FOLOSI (ca au si din alea cu otel) Scrie ca sunt din: Specificație : Dimensiune: 0.1x4x100mm (curea de 100 buc) Material: nichel (99.96%) Pentru 18650 baterii care se conectează, 6 baterii în paralel. Pachetul inclus: Foaie de curea metalică 100 nichel DACA era si cu otel scria la material :Nickel-plated steel Unde e otelu? Sincer aceste bare le am trecut pe lista mea de achizitii ca nu scrie nicaieri ca sunt din otel placat ca la celelalte. Unde este fake-ul din postarea mea? "https://www.banggood.com/100Pcs-Pure-Nickel-99_96-Low-Resistance-Battery-Tabs-Mat-for-Welding-0_1x4x100mm-p-1362428.html?akmClientCountry=RO&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN" Asta e un fake pentru credinciosii electronisti.
 9. 100Pcs Pure Nickel 99.96% Low Resistance Battery Tabs Mat for Welding 0.1x4x100mm Pentru necredinciosii electronisti.
 10. Nu contest cele afirmate, probabil se folosesc ambele feluri de benzi, eu am vazut doar pe cele de nickel la chinezi dar or fi si de otel. Cand imi voi face un aparat de genul asta atunci voi putea face diferenta calitativa.
 11. Uite un aparat din China ceva mai ieftin: https://www.banggood.com/SUNKKO-787A-LED-Pulse-Battery-Spot-Welder-Precision-Welding-Machine-with-Pedal-Power-for-Phone-Battery-p-1108489.html?rmmds=detail-bottom-alsobought__12&cur_warehouse=CN
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.