Jump to content

Dan57

Members
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Dan57 last won the day on October 26

Dan57 had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Dan57

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 10/12/1952

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Minusul se ataseaza la pinul 2 iar plusul la pinul 1. Daca ai si o baterie cuplata atunci aceasta se ataseaza la pinul 3 ca atunci cand bagi mufa mama in mufa de pe cablaj (mufa in discutie) bateria sa se decupleze.
 2. Din cate stiu eu sunt deja flexuri cu reglaj de turatie, cred ca am si eu unul prin atelier (casa ). Deci ar merge incerecat.
 3. Ai filtat reteaua inainte transformator?
 4. Nu am catalogat pe nimeni, m-am referit la cei ce gandesc ca mine dar imi cer scuze orcui se simte jignit totusi optiunile sunt diferte daca stam sa privim atenti: Q:Hi, I'm confused of this post, is it Nickel-plated steel or pure Nickel (99.96%)? Thank you Urmatorul raspuns spune: B: pure Nickel (99.96%) Jaton answered B: Nichel pur (99,96%) a răspuns Jaton Desigur nu toti au aceiasi parere chiar daca stau demult pe forum cred ca au si ei dreptul la opinie.
 5. Nu-mi ,place sa ma contrazic pe ceva la care interesul meu este minor si nici nu sufar de mandrie dar eu spun sa citim din nou ce scrie acolo: " Oțelul placat cu nichel poate fi sudat și nu afectează utilizarea, puteți conecta celulele bateriei. Rezistenta la coroziune, are luciu, rezistent. 4 mm lățime, dedicat 18650, poate DIY. " Nu scrie ca benzile sunt din sau si cu otel ci ca SE POT FOLOSI (ca au si din alea cu otel) Scrie ca sunt din: Specificație : Dimensiune: 0.1x4x100mm (curea de 100 buc) Material: nichel (99.96%) Pentru 18650 baterii care se conectează, 6 baterii în paralel. Pachetul inclus: Foaie de curea metalică 100 nichel DACA era si cu otel scria la material :Nickel-plated steel Unde e otelu? Sincer aceste bare le am trecut pe lista mea de achizitii ca nu scrie nicaieri ca sunt din otel placat ca la celelalte. Unde este fake-ul din postarea mea? "https://www.banggood.com/100Pcs-Pure-Nickel-99_96-Low-Resistance-Battery-Tabs-Mat-for-Welding-0_1x4x100mm-p-1362428.html?akmClientCountry=RO&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN" Asta e un fake pentru credinciosii electronisti.
 6. 100Pcs Pure Nickel 99.96% Low Resistance Battery Tabs Mat for Welding 0.1x4x100mm Pentru necredinciosii electronisti.
 7. Nu contest cele afirmate, probabil se folosesc ambele feluri de benzi, eu am vazut doar pe cele de nickel la chinezi dar or fi si de otel. Cand imi voi face un aparat de genul asta atunci voi putea face diferenta calitativa.
 8. Uite un aparat din China ceva mai ieftin: https://www.banggood.com/SUNKKO-787A-LED-Pulse-Battery-Spot-Welder-Precision-Welding-Machine-with-Pedal-Power-for-Phone-Battery-p-1108489.html?rmmds=detail-bottom-alsobought__12&cur_warehouse=CN
 9. Platbanda care se foloseste in sudura prin punctura la bateri este din Nickel si se gaseste de cumparat in China, inclusiv aparatura de sudat (cine doreste) (nu este o reclama).
 10. Am fost (actualmente pensionar) tehnician electronist si am lucrat mult timp in depanare, pentru a putea lucra si ca depanator de aparatura electrotehnica a trebuit sa fac un nou curs ce a durat un an. In electronica cum se spunea mai sus se lucreaza si cu tensiuni mari, ca: televizoare, convertoare, etc. DAR in timpul lucrului se foloseau transformatoare separatoare de mare putere ca atunci cand te electrocutezi sa nu fi cuplat sub nici o forma la potentialul solului (priza impamantare, etc). Luai un soc dar nu era fatal. Este evident ca sunt doua lucruri deosebite ce seamana dar au "campuri" de activitate diferite.
 11. -iti dai seama daca oscileaza cu osciloscopul sau finalii se incing fara semnal -montezi pe tranzistorii de la intrare condensatori intre colector si baza de zeci sau sute de pf. -se ard finali si prefinali
 12. Cam ce ti-ai dori sa "primesti" din casa? Fiecare are stilul si experienta sa castigate in ani multi de activitate in domeniu, este degeaba daca primesti un "pont" dar nu sti la ce sa-l folosesti. Mai este ceva, majoritatea s-au indreptat spre programe de top sau profesinale, tu ai fixat deja ce program sa se foloseaca ingustand calea spre realizarea dorita. Uite, eu de exemplu folosesc OrCAD pentru probleme mai de serviciu si DipTrace pentru home, mi-am facut librari personalizate asa ca nu m-as apuca acum sa fac ceva in Eagle. Si inca ceva, parca Domnul Miron te-a intrebat de cateva ori DIMENSIUNILE pieselor pe care le vei folosi la statie, ai inteles de ce?
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.