Sari la conținut

Actualizari setari de e-mail - Tehnium Azi


donpetru

Postări Recomandate

Incepand cu acest an am inregistrat cateva probleme privind interactiunea intre platforma software a forumului si setarile email folosite la confirmarea noilor conturi de utilizator Tehnium Azi dar si pentru alte activitatii specifice site-ului (spre ex, confirmarea schimbarii parolei, anunturi privind noi postari in site etc.). Au fost cateva conturi de utilizatori noi care au intampinat probleme in acest sens si pe care am reusit sa le rezolv astazi in timp util. Incepand de astazi am comutat setarile e-mail-ului pe vechile setari SMPT care folosesc direct adresa de e-mail a site-ului Tehnium Azi binecunoscuta utilizatorilor cu vechime. Deci, incepand din acest moment nu ar trebui sa mai existe probleme de primire a mesajelor pentru confirmarea contului de utilizator Tehnium Azi sau alte mesaje trimise la casutele dvs. de e-mail cand sunteti avizat ca au fost postate raspunsuri la subiectele pe care le-ati deschis. Daca mai apar in viitor asemenea probleme va rog sa-mi transmiteti acest lucru in acest topic.

 

Multumesc si multumesc inca o data si utilizatorilor noi veniti care au avut rabdare sa gasesc o solutie pt confirmarea conturilor dumnealor.

 

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock