Sari la conținut

Modificare boxe pc


yode

Postări Recomandate

Salut,

Vreau sa modific A4tech as-7.

Vreau sa inlocuiesc difuzoarele originale cu PY-AQ352C(am masurat si au loc in cutie). Statia de amplificare foloseste UTC2025 care are 1-2W, si am vazut ca are si un condensator de 16V/2200microfarazi.

Eu ma gandeam sa schimb UTC2025 cu TDA1557Q si condensatorul cu 1 de 16V/10000.

Astept sugestii in legatura cu modificarea statiei.

poze placa:

Multumesc! :help:

post-9079-0-56545300-1353018747_thumb.jpg

post-9079-0-66266500-1353018765_thumb.jpg

Editat de yode
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu este prea clar, dar eu inteleg ca in general doriti s-o modificati pentru a obtine o putere mai mare, daca este asa trebuie avut in vedere si daca alimentarea existenta suporta un consum de curent mai mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, asa este, vreau sa o modifica sa obtin o putere mai mare, sa poata face fata difuzoarelor, cat despre surasa de alimentare.....s-ar putea sa nu tina....am vazut ca are o sarma cam subtire si e posibil sa se prajeasca....presupun ca as avea nevoie de o sursa de 40-50W

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema se pune invers, difuzoarele trebuie sa poata suporta puterea maxima a amplificatorului, am cuplat un casetofon Star la o incinta de 100W, pot sa va sigur ca finalul casetofonului n-a decedat, din acest punct de vedere corelarea impedantei dintre amplificator si difuzor este definitorie.Difuzoarele specificate de Dvs. nu sunt cumva de auto?

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca sunt auto inseamna ca sunt proiectate pentru un volum mic de aer(habitaclu) deci presiunea sonora(mobilizarea unui volum de aer) este mai mica, deoarece daca asimilam difuzorul cu o pompa, la aceiasi cursa a membranei un diametru mai mic al acesteia deplaseaza un volum mai mic.Daca nu le-ati cumparat deja, mai bine va orientati spre alt model.

Editat de miron1947
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock