Sari la conținut

Eminence GAMMA15A


Bleks

Postări Recomandate

Salut. Tocmai am achizitionat un difuzor GAMMA15A Eminence si acum am o mare dilema ce incinta i s-ar potrivi. Eu as vrea daca s-ar ptea sa il folosesc ca subwoofer. Voi ce parere aveti? scratchchin.gif si daca se poate sa ma ajute cineva cu o incinta. multumesc :hi:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Banda frecventa reprodusa ne poate da un raspuns la intrebarea daca poate fi utilizat intr-un subwoofer difuzorul GAMMA15A Eminence

Banda de frecvente 48Hz - 3.3kHz

 

P.S. Am sters link-ul catre firma in cauza pentru a nu se interpreta ca "reclama". Sunt nenumarate firme in Romania care comercializeaza acest difuzor si nu cred ca este drept sa promovam numai o singura firma din acestea, mai ales daca acesta firma nu are vreun contract de pubilicitate cu site-ul, respectiv forumul TEHNIUM AZI.

 

Deci, este suficient sa postati denumirea difuzorului sau sa atasati un PDF cu caracteristicile acestuia.

 

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand imi cer scuze. Deci ar trebui sa imi iau gandul de la subwoofer :hi: Atunci ce tip de incinta mi-ati recomanda? Am inteles de la TzuTzu ca ar merge un fullrange. Si daca se poate si o schema. Si facand o comparatie cu un PA hp 15W sau hp 15S care ar fi mai "rasarit".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci ce tip de incinta mi-ati recomanda?

Avand in vedere domeniul de frecventa reprodus, difuzoarele Eminence GAMMA-15A se preteaza in incinte bassreflex fullrange tip satelit.

 

Am facut o simulare a parametrilor TS a acestui difuzor, ca sa vad daca corespund cu cei postati aici:

http://www.usspeaker.com/Gamma-15A-1.htm

In urma calculelor efectuate avand la baza parametrii TS postati in site-ul de mai sus, atat in programul BassBox Pro cat si separat, a rezultat ca SPL-ul difuzorului Eminence GAMMA-15A nu este 98 dB/W/m, ci este mult mai mic. Spre exemplu, utilizand ca date de intrare parametrii TS a difuzorului Eminence GAMMA-15A postati in site-ul anterior, a rezultat in programul BassPro un SPL de circa 88 db/W/m pentru acest difuzor. Acest lucru denota fara indoiala, ca anumiti parametrii TS postati in site-ul anterior mentionat sa nu fie adevarati (e greu de spus care parametrii ?). Aceeasi problema am intalnit-o si la unele modele de difuzoare SAL.

 

In concluzie, daca nu ai cumparat inca acest difuzor, iti recomand sa te orientezi catre achizitia unor marci mai "serioase" care prezinta parametrii TS in totalitate adevarati. Din pacate, firma Eminence nu mai este "Eminence" care era odinioara.

 

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din nefericire nu am mai putut anula comanda. Am intrat in posesia difuzorului il pun pe amplificator si...NIMIC...difuzorul e ars. Deci eminence chiar a ajuns o firma de tot rasul thumbdown.gif ...acum trebuie sa imi mai bat capul cu cei de la garantie pe care ii sun de doua zile si nu vor sa raspunda telephone.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock