Sari la conținut

Un OZN luminos si doi extraterestri


dfi_57

Postări Recomandate

Prin acest proiect am incercat sa leg trei dintre pasiunile mele, electronica, modelismul si OZN-urile. Cred ca am reusit si ma bucur de aceasta realizare. In ce consta acest proiect. Este vorba de un modulator de lumina pe trei canale care a fost montat intr-o cutie de baza. Acest modulator se poate conecta la o sursa de sunet, muzica si luminile se vor aprinde in functie de samnalul luminos de la intrare. Peste cutie se afla OZN-ul, o semisfera de sticla alb mat asezat pe trei suporti, picioare. Lumina de la becuri se reflecta de interiorul semisferei de sticla si se amesteca culorile, culoarea exterioara schimbandu-se in functie de frecventa semnalului de intrare. Pe panoul cutiei se afla intrerupatoarele si butoanele pt. reglarea nivelului canalelor si semnalului de intrare. De asemenea panoul cutiei este prevazut un capac in locul caruia pe viitor doresc sa montez un ceas electronic. Pentru a fi mai atractiv am hotarat ca langa OZN sa fie si doi extraterestri cenusii. Asa ca am confectionat doua modele de ET, putini diferiti pt a simula ca sunt diferiti ca sex. Proiectul este complet functional dar este ne finalalizat. Nu am stabilit locul exact unde voi plasa pe cei ET, deasemenea aproape de colturile cutie doresc sa pun patru stalpi mici de inaltime si in capul fiecaruia sa montez cate un LED albastu care sa dea inpulsuri luminoase scurte, ca si cum perimetrul ar fi asigurat. Mai multe gasiti aici:Linkul meu

post-4483-028703600 1292707466_thumb.jpg

post-4483-026425700 1292707493_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt facuti dintr-un lemn foarte moale, cred ca plop. In picioare am montat doua sarme de cupru de 2mm pt. fixare. La constuctie am folosit bomfaer, cuter, pile, smirghel, etc.

Editat de dfi_57
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website, pentru a-ți oferi conținut și reclame personalizate și pentru a analiza traficul și audiența website-ului. Înainte de a continua navigarea pe www.tehnium-azi.ro te rugăm să fii de acord cu: Termeni de Utilizare.

ATENTIE !!! Functionarea Tehnium Azi depinde de afisarea de reclame.

Pentru a putea accesa in continuoare site-ul web www.tehnium-azi.ro, va rugam sa dezactivati extensia ad block din browser-ul web al vostru. Dupa ce ati dezactivat extensia ad block din browser dati clic pe butonul de mai jos.

Multumim.

Apasa acest buton dupa dezactivarea extensiei Adblock