Jump to content

edypro

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About edypro

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  craiova
 1. Eu am făcut ceva văzut pe YouTube, și anume o antena formata dintr un dipol deschis plus o bara plasata la 10 cm de laturile dipolului, lungimea totala dipol 150 cm, 75 latura, din bara aluminiu 6mm, cablu coaxial 75 ohmi, lungime 6 m pana la receiver....... Locuiesc în Craiova la bloc, etaj 4 și am montat o pe suportul de rufe pe balcon ,, înainte de aceasta antena cu cablul lângă geam prindeam un singur post local cu semnal maxim stereo, cu aceasta antena prind toate posturile cu semnal maxim plus posturi de radio locale care emit din alte județe, de exemplu avem digi fm în Craiova pe 105,5 dar recepționez stereo și digi fm transmis din releul costila 99,6 sau Europa FM transmis de pe releul costila Bucegi 107,5 ori național fm transmis din părâng 105,9, în plus recepționez Stereo următoare posturi aflate la distanta -90,60 radio energy bulgaria -87,85 radio infinit targu Jiu -88,20 Hristo botev bulgaria -91,00 darik radio bulgaria -91,50 virgin radio râmnicu Vâlcea -93,20 deli jovan Serbia -96,90 radio eveniment rm valcea -101,40 BNR horizont bulgaria -103.90 radio vidin -98,90 tot ceva din Serbia, nu am găsit numele Tunerul este un receiver technics sa gx 530, dacă doriți pot atașa și o poza.
 2. Ce inseamna mai exact ledurile situate deasupra vumetrelor și cand ar trebui sa se aprindă? La mine, încep sa licare când acele ajung în jurul valorii 0db...... Este bine?
 3. Am remediat problema, am montat condensatori de 2200 la 63 v, nu am vrut sa umblu la punte..... În alta ordine de idei, am descoperit doi condensatori bipolari de 10 micro la 16 v care au scăpat neschimbati pe placa cu selectorul de viteze, sunt ultimii din tot magul și as vrea sa ii schimb sar nu găsesc nicăieri în oraș la mine bipolar..... Am citit ca se poate face un bipolar din doi polarizati la care se leagă minusurile împreună.... Deci dacă mie îmi trebuie 10 m 16v, de cât trebuie sa fie cei doi condensatori polarizati pe care trebuie sa ii leg împreună?
 4. Ok, deci am filtrajul prea mare acum, am ascultat azi la mag vreo doua benzi după ce am pus noii electrolitici și ce am observat diferit a fost faptul ca la play-derulare nu mai scade lumina la vumetre deloc, înainte, cu condensatorii vechi se diminua puțin intensitatea........ Rămâne sa mai studiez problema, apoi voi vedea dacă renunț la un condensator, puntea am văzut ca e cu diode, 8 la, număr, adică doua punți, una pentru mag și alta pentru amplificare din câte vad, e corect?
 5. puntea nu as umbla la ea , mai degraba as elimina un condensator , din cate vad pe schema sunt conectati in paralel si stiu ca ,capacitatile se aduna la paralel asa am ajuns la valoarea respectiva.......as ruga totusi sa imi confirme cineva.
 6. va salut stimati pasionati de rostov , am si eu unul rusnac -inscriptionat in slavona- care merge foarte bine , chiar azi i-am schimbat bateria de condensatori de la sursa , in loc de 3x2000 50 v am pus 3x4700 63 v si in loc de 1x5000 25 v tot un 4700 63 v toti SAMWHA , asadar am acum 18.800 micro in loc de 11.000 cat era original, e vreo problema? as fi pus 2200 in locul celor de 2000 dar am gasit doar niste chinezarii dubioase care mai erau si mici ca gabarit.....deasemenea am manualul de uilizare in original si caietul cu scheme , daca va intereseaza ceva pot poza pagini din ele.
 7. s-a rezolvat , intr-adevar erau defecte STK-urile , amplificatorul functioneaza insa trebuie schimbat si releul de protectie al boxelor care lucreaza doar cand vrea el
 8. am comandat , astept sa primesc circuitele
 9. scuza-mi te rog scepticismul , dar daca ar fi 10 lei bucata as lua vreo 5 , vad ca scrie acolo 2007 ......niste preturi mai actuale?
 10. am dat integratele jos si initial incepuse sa imi lucreze releul fara ele pe placa , acum vad ca nu mai vrea ............la ce pret pot fi oare stk-urile astea ?
 11. NU le arde , dar prezinta simptomele de mai sus ............stie cineva cat costa integratele astea sau cum s ale masor sa vad daca sunt duse?
 12. simptome - porneste dar nu cupleaza releul de protectie boxe , daca il strapez un vumetru se duce la maxim semn ca avem tensiune continua pe acea iesire iar celalalt ramane nemiscat -radiatoarele si STK-urile ramana reci -am gasit si sigurantele de alimentare arse , din pacate nu am avut norocul sa fie numai alea ce sanse credeti ca am sa nu se fi dus STK-urile ? sunt DARLINGTON 0050 POWER MODULE.............mi-e mila de acest amplificator , arata superb , vumetre mari pe fata , egalizator parametric , lodness , filtraj 20000 micro ...............din experienta mea limitata stiu si eu ca daca nu cupleaza releul sunt sanse mari sa fie arse integratele ......astept pareri , multumerc anticipat ................................................................ ................................................................
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.