Jump to content

romi67

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

romi67 last won the day on November 11

romi67 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About romi67

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Brasov
 1. Buna ziua, Supun atentiei dvs. sursa SMPS din atasament, cu rugamintea sa va spuneti parerea daca merita sau nu construita pentru a alimenta doua module AV400V2, inlocuind astfel necesitatea unuia sau doua transformatoare toroidale. As dori sa folosesc aceasta sursa din motive de spatiu si cost. Cu totii stim cat costa un trafo toroidal de 1000VA la Petra sau in alta parte. Rog pe cei cu experienta in surse SMPS sa comenteze schema, sa aduca imbunatatiri daca se poate. Schema nu-mi apartine, proiectul este de pe internet, cei care l-au publicat sustinand ca sursa poate debita pana la 1000VA, in anumite conditii. Rog pe admin daca considera postarea offtopic sa o mute la sectiunea potrivita. Multumesc tuturor care vor comenta acest proiect. self-osc smps.rar
 2. As mai dori un Attiny programat pentru o sursa TA 1000 PS . Va rog sa mi-l trimiteti prin Posta Romana cu ramburs. Adresa sper ca o mai aveti, daca nu o voi trimite din nou. Multumesc.
 3. Revin cu pozele promise, ele reprezinta amplificatorul AV400 V2.1 (Mosfet), asamblat in viziunea mea, intr-o carcasa DIY verticala. Iluminatul este provizoriu, intentionez sa plasez pe radiatoare, in partea dinspre panoul frontal care este inca in lucru, doua benzi de led-uri albastre. Multumesc lui "donpetru" pentru ajutor, indrumare si de ce nu pentru intregul proiect, multumesc lui "nicsound" pentru ajutor si sfaturi.
 4. As avea o intrebare si anume daca pentru o retea de domiciliu de 230V fara impamantare (casa veche din 1891, cu instalatie electrica noua dar fara impamantare) se poate utiliza filtrul de retea, care dupa schema, foloseste conexiunea de impamantare. Multumesc,
 5. Buna seara, Am realizat si eu cu succes aceasta sursa. Doresc sa il felicit pe donpetru pentru proiect, si sa multumesc lui niksound pentru cablaje si sfaturi.
 6. Buna seara, Doresc si eu un cablaj, va rog sa-l introduceti in coletul destinat mie cu celelalte obiecte. Multumesc.
 7. Azi am finalizat si eu acest proiect. Nu am intampinat nicio dificultate. Am reglat castigul din cele doua semireglabile pe osciloscop si am legat carcasele potentiometrelor la masa. Corectorul cu preamplificare functioneaza corect.Felicitari lui donpetru si succes tuturor celor care doresc sa-l construiasca.
 8. As dori sa stiu si eu unde ati facut placa frontala, cam cat a costat si unde ati facut PCB la TA1000PS si la ce pret. Multumesc niksound.
 9. As dori, ca rezerva, sa mai achizitionez doua cablaje AV400V2. Plata prin paypal.
 10. Salutare tuturor, Eu as dori sa construiesc amplificatorul de aici: http://www.angelfire.com/electronic/funwithtubes/Amp-EL34_UL.html Va rog sa-mi spuneti, din experienta dvs. daca merita incercat. Din descrierea autorului reiese ca performantele ar fi notabile pentru un PP Ultralinear. Transformatoarele de iesire si tuburile 6CG7 se gasesc in SUA la preturi destul de accesibile. Si celelalte tuburi sunt de gasit la preturi destul de bune. Multumesc pentru orice sfat sau comentariu.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.