Jump to content

remus68

Tehnium Azi
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

remus68 last won the day on July 20 2019

remus68 had the most liked content!

Community Reputation

75 Excellent

About remus68

 • Rank
  Premium User

Profile Fields

 • City
  Timisoara

Recent Profile Visitors

2,300 profile views
 1. Masoara tensiunea fata de masa pe pinii 3 si 5 de la IC301 si spune cat este.
 2. Reducerea a fost ieri... si a fost reala... cumpar lunar de la ei piese in valoare de 2...3 mii de lei si chiar ma intereseaza pretul.
 3. Actionati! Mai aveti mai putin de 12 ore pana sa dispara discountul de 20%... Eu am cumparat un sac de electrolitici snap-in si inca ceva maruntisuri...
 4. M5218L au tensiunea maxima de alimentare de +/-18V. Daca au scapat cu -24V pe bara negativa, esti norocos... si nu e imposibil.
 5. Era normal sa gasesti tensiunea aia pe GND-ul integratelor stabilizatoare daca ele sunt bune dar nu au conexiune la masa. Continuam discutia atunci cand ai aparatul in fata.
 6. Daca mai tii minte... in urma cu 2 ore am spus sa masori DIRECT pe pinii integratelor... Verifica in primul rand daca pe pinii GND ajunge masa. Daca nu raspunzi la ce intreb, intrerup orice comunicare cu tine!
 7. Pai de acolo ar trebui plecat cu masuratul tensiunii - de la sursa. Atentie la dispunerea terminalelor! 7915 are altfel dispuse terminalele decat 7815.
 8. Masoara direct pe terminalele IC900 si IC901(amandoua testerele sa fie conectate direct la terminalele IC-ului testat).
 9. Unde ai avut referinta de masa a testerului aparatului de masura?
 10. TME are asemenea promotii de cateva ori pe an... de exemplu, prin iunie, anul asta, de Ziua Energeticianului (in Polonia), au avut reduceri semnificative la mai multe componente. Atunci am cumparat mai multe transformatoare de 1kVA cu 380 lei/buc, fata de pretul normal de 463 lei/buc.
 11. Daca ai senzorii, poate postezi si o imagine cu ei...
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.