Jump to content

remus68

Tehnium Azi
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

remus68 last won the day on April 3

remus68 had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

About remus68

 • Rank
  Premium User

Profile Fields

 • City
  Timisoara

Recent Profile Visitors

2,392 profile views
 1. In Sprint Layout activezi "Zone" si desenezi ce forma geometrica vrei. La inchiderea perimetrului, se genereaza automat suprafata dorita, pe oricare dintre cele patru layere.
 2. Eu am asamblat un kit de pe ebay si merge perfect de mai bine de doi ani. L-am testat impreuna cu un sistem de achizitii de date Bruel&Kjaer si masurarea este foarte precisa. Pentru verificarea semnalelor cu amplitudine mica, i-am adaugat un preamp cu OP, cu gain variabil. https://www.ebay.com/itm/1Hz-50MHz-Crystal-Oscillator-Frequency-Counter-Meter-Tester-DIY-LED-DISPLAY-KIT/254553622756?epid=10019482097&hash=item3b449408e4:g:XSYAAOSwwyFea6LI
 3. Totusi, cu un search pe google, se gasesc de cumparat ace pentru acest tip de doza. Depinde cate zeci de euro esti dispus sa cheltuiesti pentru aceasta operatiune.
 4. Am primit cateva placute de astea de la un prieten, in urma cu cativa ani, atunci cand m-a rugat sa ii construiesc un montaj, dar nu le-am utilizat. Ce avantaje au fata de constructia clasica, in care piesele se monteaza pe o placuta din material izolant si pe cealalta fata se executa legaturile intre componente cu bucatele de conductor?
 5. Deci era retezata placuta cu stratul rezistiv. Asta inseamna ca piulita potentiometrului nu a fost stransa si la actionarile repetate ale axului, zona dintre terminalele lipite si carcasa a fost supusa la tensiuni mecanice. Daca piulita era stransa corespunzator, inseamna ca nu a fost fixat pcb-ul prea bine, dar acest fapt ar fi putut duce la defectarea mai multor potentiometre fixate pe pcb. Toate acestea le presupun considerand ca ai dezlipit corect potentiometrul de pe placa, indepartand complet cositorul de pe paduri inainte de a trage de potentiometru sa iasa din gaurile de prindere.
 6. Pai... demonteaza potentiometrul si vezi ce are! Nituri slabite intre terminale si portiunea rezistiva? Cursor uzat? Pista de carbon cu intreruperi?
 7. Daca montai rezistenta aia asa cum ti-am spus, defectiunea potentiometrului NU mai "scotea din uz" ...
 8. Decat sa ma uit la emisiunile alea tv care prostesc poporul, prefer sa lucrez ceva sau sa citesc o carte... mai mult, in ecuatia aia de mai sus (cu NWO) nu intra numa' Chinezu' sau Unchiu' Sam... adica e ceva ce da cu virgula.
 9. Mno'... s-o terminat si cu actiunea principala a acestui topic... Ne-au auzit Martzienii si au convins Guvernu' Mondial sa faca pauza de tzigara si cafea... Next! https://edition.cnn.com/2020/03/11/politics/us-military-europe-coronavirus/index.html?fbclid=IwAR3M9KalQYAAmbkMHhkiwSbUQU2gCEAejfw-ZOMw8c06xd-dZg_43DDwtR8
 10. Daca printre alte state sunt invitate la Vatican si Venezuela, Coreea de Nord si mai ales Palestina... e OK.
 11. Asa o fi... dar aia de dincolo spun ca e vorba doar de incapacitatea unui sistem de a face fata unui numar urias de bolnavi... https://www.capital.ro/marturii-din-infernul-italian-fiti-pregatiti-pentru-ce-e-mai-rau-romania-vizata-de-avertisment.html?fbclid=IwAR0H6boGEXi3QjVMm88OIUPVY_Q8vLF_o47jh-5RxoUuvFVyzs06saRmTmE
 12. Ai citit ce am scris in postarea anterioara?
 13. Monteaza o rezistenta de 470k...1M in paralel pe C410 - o poti lasa acolo si dupa ce inlocuiesti potentiometrul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.