Jump to content

cata2

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cata2

 • Rank
  Membru
 1. Se pare ca am baut apa dupa Botezatul....
 2. Si functia care nu mergea:
 3. Sa traiasca roadrunner...... merge domnule foarte bine:
 4. Hmm...am citit si eu asm-ul si desi nu ma pricep am gasit ceva....tinand apasat 2 butoane la pornire intra in modul voltmetru care imi lipsea din meniul principal si functioneaza chiar corect. Ma duc sa iau o cazma sa mai sap un pic .A ramas taho...
 5. Am versiunea 4.35 cea realizata cu pic 16f88 pe modelul de cablaj a lui Serghei Zhuravlev . Serghei are si un clip pe youtube cu el functional 100%. Curios este ca Philip Sun este recunoscut in bransa noastra de modelisti ca un om serios si mai ales ca mai am proiecte realizate dupa scheme de ale lui si merg foarte bine .
 6. Curios ca nu i-am dat protectie la citire....oricum vad ca ai un interes egal cu al meu in rezolvarea problemei , lucru mai rar intalnit pe forumuri . Atasez mai jos link-ul cu pricina . http://ilufa.orgfree.com/MT_E.htm
 7. Ok...treaba sta in felul urmator: hex-ul rezultat la RR este functional la fel ca si cel al autorului (partea de voltmetru lipseste din meniu si cea de tahometru se blocheaza ).Treaba este ca am vazut pe youtube dispozitivul functionand la mai multe persoane . Cred ca buba este la programare...o treaba care nu mi s-a mai intamplat niciodata si pt mine este foarte curioasa . Iata cum arata hexul cand il incarc si cum arata in pic la citirea dupa ce l-am programat Voi ce parere aveti despre asta ?
 8. Super tare tipul....rapid ca numele .De verificat il verific maine dimineata ca este cam tarziu acum . Oricum mii de multumiri...si ceva berica . Promit sa pun burta pe carte mai serios .
 9. Cine stie , cunoaste......chiar exista ,eu nu am stiut ce este ,dar iata-l: MATH16.zip
 10. Daca nu merge asta este....mai sap un pic . Povestea este ca am facut un multitester rc cu pic 16f88....autorul proiectului a pus la dispozitie fisierul care l-am pus pe forum si un hex . Problemele au inceput la programarea picului ,dand eroare la verificare . Dupa ce l-am sters si rescris de 2 ori i-am dat citire am avut surpriza sa vad ca toate adresele au valoarea 0x000...ciudat nu ? Am scos picul din programator si l-am bagat in montaj.....stupoare functiona , dar in partea de tahometru se blocheaza , iar partea cu voltmetru lipseste total . Partea buna este ca cele 2 parti nu-mi trebuiesc ca am sculele necesare , dar ar fi pacat de proiect .Multumesc oricum pentru amabilitate si promtitudine si va atasez si poza proiectului .
 11. Luat dupa web....nu ma pricep la programare .
 12. Hmmmm...voi vreti sa invatati oul sa se cloceasca singur.....nu asta a fost intentia mea de a ma ajuta sa fac eu asta , dar daca am intrat in hora atunci sa jucam . Atasez eroarea mai jos :
 13. Am instalat Mplab ide v.8.63...m-am invartit prin el si consultand ceva tutoriale am esuat in erori...tone de fisiere generate dar nici unul .hex . Asta este sunt branza la capitolul asta . Am inceput sa iau si lecitina dar cred ca degeaba.
 14. Salutare la toata lumea . Rog colegii de forum , cei care pot , vor si stiu sa ma ajute sa convertesc un fisier .asm in .hex . Eu nu am reusit , deoarece ma depaseste rau treaba asta si am si 2 nopti de cautari si citit . Atasez mai jos fisierul .asm . Multumesc anticipat. DST435.ASM.txt
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.