Jump to content

ovirgil

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ovirgil last won the day on June 4 2013

ovirgil had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About ovirgil

 • Rank
  Utilizator Tehnician
 • Birthday 04/08/1954

Contact information

 • Website URL
  http://

Profile Fields

 • City
  Braila

Recent Profile Visitors

5,069 profile views
 1. Eu cred ca boxele acelea nu au nimic , mai ales ca in urma verificarilor nu ai gasit nimic care te-ar duce spre o defectiune . Amplifuri defecte și gata .
 2. Aici aveti ce va intereseaza . La pg 30 si 109. https://files.fm/u/fmj5uz4f
 3. Sarbatori fericite , cu multe bucurii in suflet si multa sanatate !
 4. Merita la banii aceea . Eu am luat din Dedeman la oferta 17lei . Foarte bune . De 1 an nu am avut nici o problema . Sper sa fie la fel calitativ .
 5. Detine cineva un manual service , sau ceva scheme pentru aparatul din titlu ? Paratul arata ca in poza din atasament . Am gasit ceva aici https://www.radiomus...er_ra_6500.html dar nu pot descarca . Daca are cineva cont si poate descarca , as fi recunoscator . Va multumesc .
 6. Nici eu nu am inteles conexiunile . Folosesc doua module cu 2x7294 in punte . Pentru cazul acesta, înteleg asa , dupa schema , la conectorul HD2 . 1,2,3, se conecteaza/strapeaza impreuna , reprezentand un canal , R 3,4,5, se conecteaza/strapeaza impreuna , reprezentand celalalt canal ,L Gresit ?
 7. IR2153 . Mosfetii sant dusi sigur . Asa cum e desenata , sursa nu are nici un fel de protectie .
 8. Dupa niste ani de functionare , elementul pozitiv (+) se degradeaza , in asa masura ca nu se mai poate reactiva . Sau daca se reactiveaza capactatea lui lasa de dorit . Din spusele dv , sa zicem ca se face o revenire de 60%,(am mari indoieli) dar capacitatea adevarata si timpul de utilizare in continuare ? Probabil este o chestie de compromis pina se gasesc bani ptr alti acumulatori . Nu cred in minunea asta , deoarece am lucrat cu acumulatori cu plumb , am desfacut foarte multi (Inaite de 89 si putin dupa ) in vederea schimbarii elementilor (moment in care se putea observa starea precara a elementilor pozitivi) , in acele cutii care permiteau asta , cele capsate nu permiteau .Poate alti colegi are alte opinii.
 9. Aveti careva pcb-ul de la reglaj ton/balans , de la amplificatrul A350 ? Vas fi recunascator daca l-ati posta . Multumesc
 10. Doresc sa-l aduc in DipTrace , apoi, s?-l modific. O ducere in pdf (deja este in pdf si jpg)nu-l vede DipTrace .Nu stiu eu cum se procedeaza , Ca sa instalez Sprint Layout , nu ma complic ca este cu bani , si nu am chef sa platesc ceva care nu stiu cat va fi de folos . Ca sa-l modificati dv este mai complicat , lucrul asta vreau sa-l fac eu . Nu sant prea optimist ca se poate , dar astept si parerea altor useri . Va multumesc .
 11. Daca poate cineva sa-mi spuna cum se poate aduce un pcb , dintrun jpg , sau pdf , in DipTrace . Daca se poate aduce . Va multumesc pentru atentie .
 12. ovirgil

  Sondaj

  Sigur este binevenit . Da .
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.