Jump to content

MCXC

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MCXC last won the day on January 31

MCXC had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About MCXC

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • City
  Bucuresti
 1. Este un pistol de sablat. Interesant este ce praf de saplare foloseste.
 2. Eu doresc 2 bucati, va rog sa ma anuntati cind aveti pretul si procedura de plata.
 3. Parerea mea, poate nu cea mai obiectiva, este ca configuratia respectiva prezinta mai multe avantaje, dat fiind faptul ca producatorul trebuie sa vinda in mai multe tari cu diverse standarde. De exemplu poti face o analiza in cazul in care se foloseste o conexiune cu nulul izolat?
 4. La toate utilajele care au in dulapurile de comanda PLC-uri sau alte aparate electronice transformatoarele de separatie , surse 24V, etc. sunt legate la masa, (la pamant) , in acest mod se reduce posibilitatea unor semnale false pe intrarile acestora. Trebuie lucrat cu mare atentie ! in acest fel se renunta la protectia pentru electrosecuritate .
 5. Multumesc pentru raspuns. Am cumparat un convertor tot cu cip ftdi cu care am reusit sa ma conectez la un alt OP7 pe care incerc sa invat ( nu imi pare rau daca stric ceva), Am salvat ce se afla in el pe calculator insa nu il pot edita ,fiind varianta cu ProSave , cu ProTool nu am reusit sa descarc nimic. Am inteles ca exista un editor si pentru aceasta varianta insa nu am gasit pina acum. Cu siguranta voi apela la oferta dumneavoastra ( din PM), insa voi mai intirzia ceva timp acum fiind alta problema urgenta.
 6. se gasesc: http://www.instalmen.ro/fisa-fc-p14346.html
 7. Pentru aceasi problema, insa eu nu am umblat in partea de program Siemens, puteti specifica daca este vorba de programul scris in OP7 sau im PLC-ul asociat (S7-200 in cazul meu) . Pentru OP7 backup-ul facut cu ProSave am inteles ca nu se poate edita, iar pentru ProTool trebuie neaparat un port serial. Daca ar functiona cu un adaptor USB-RS232 imi puteti recomanda unul probat ( am incercat doua astfel de adaptoare cu un Mitubisi alfa controler fara succes). Multumesc .
 8. Da, este vorba de U2, chiar am intrebat daca era mai bine din U3. Am studiat configuratia, originala, a lui U2B, respectiv U2C, am crezut ca este un sumator cu o singura tensiune de intratre (cea din potentiometru). Acum l-am transformat in amplificator. Nu am boxe pentru a incerca zgomotul cu intrarea la masa, insa cu difuzoarele cu care am lucrat nu se auzea nimicchiar si cu intrarea in gol (aer, fara o mufa RCA cuplata). Am mai facut ceva modificari in partea de protectie care nu a mers din prima, poate si din cauza tensiunii prea mici de alimentare, le voi posta dupa anul nou.
 9. Buna ziua . Am reusit sa realizez partea electronica a acestui proiect si tin sa multumesc autorului, pentru documentatia pusa la dispozitie. Partea de putere functioneaza rece la cei 15V cc. cu care l-am alimentat, am reusit sa fac reglajele ,masurate de colegul care a facut testele, fara nici o dificultate. Dorind o sensibilitate mai mare am pus cite o rezistenta de 4,7K dela intrarea inversoare, a ci U2B respectiv,U2C la masa. Acest lucru a crescut tensiunea la potentiometrul de volum la 0,7Vrms. Nu am o rezistenta la o putere compatibila pentru a masura puterea la iesire pe volum maxim insa cred ca are cei 10W pe care ii vroiam. Nu stiu daca nu era mai bine sa cresc amplificarea din U3, sau daca e mai bine asa sa atac corectorul de ton cu un semnal mai mare. Daca imi poate da cineva o idee voi ramine recunoscator!
 10. Buna ziua, doresc doua bucati cablaje si daca mai sunt disponibile componente conform postului 70, pentru acestea. Cum am putea lua legatura pentru detalii, eu nu pot folosii mesajele private...... Cu stima!
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.