Jump to content

marcel

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by marcel

 1. Felicitari si multa sanatate la toata familia si multa bafta la urmatorul sa nu fie singur sa mai aibe un fratior sau o surioara. Desigur voi 2 hotarati. Un sfat de la un tatic mult mai in varsta: Sotia trbuie ajutata in aceasta perioada foarte mult. Eu am fost ajutat si de parinti dar si de o carte: Mama si Copilul. Daca nu o gasesti, sau ceva asemanator trimite-mi e-mail si o sa o caut eu pe a mea (sa vad pe la cine mai este data si dupa ce o gasesc o sa iti trimit prin posta. Multa sanatate.
 2. marcel

  Nikon D 80

  ATENTIE La dealeri agreati de firma Nikon in perioada 1-31 Martie, poti preda un aparat foto tip SLR pe film sau un DSLR si primesti un Nikon D 80 la pretul de 2000 lei (RON), pretul real fiind de 3000 lei. Bucurestenii pot cumpara usor un SLR la mana a doua pretul variind intre 100 si 200 lei, facand astfel o economie destul de consistenta. Nu sunt specialist in DSLR dar Nikon are un brend bun si parerea mea personala este ca D 80 este un aparat semi-profesional de foarte buna calitate, trecand la excelent daca folosesti obiectivele corespunzatoare la ceea ce vrei sa faci si nu obiectivul din kit.
 3. Daca semnalul prin de radio este mic, comutatorul este pe pozitia stereo, beculetul este tot stins si desigur semnalul ce intra in amplificatorul sterea v-a fi tot mono (nu intra decodorul stero in functiune). Pentru ca semnalul sa fie mai mare sunt mai multe posibilitati: antene ptr. banda UUS (cu cablu corespunzator 75 ohmi cu bucla sau 300 ohmi unde nu este nevoie de bucla) si/sau un amplificator de radiofrecventa UUS, excelent ar fi ambele. Atentie la antenele ptr. UUS conteaza enorm si orientarea lor in spatiu.
 4. Desigur trebuie sa mergem la vot, fara a vota reprezentantii artidului tovarasului iliescu, daca doriti sa scapati de comunism.
 5. Raspuns 1: Puterea muzicala scade lent la deconectarea de la 220 V, deoarece condensatorii de filtraj de pe tensiunea de alimentare au valori foarte mari. Raspuns 2: Unele mufe din amplificator au conectati toti cei 5 (cinci) pini astfel: 1 - semnal intrare stanga; 2 - semnal intrare dreapta; 3 - masa amplificatorului; 4 - semnal iesire stanga; 5 - semnal iesire dreapta. Atentie! Semnalele de iesire sunt complet diferite de cele de intrare, functie de sursele de intrare aplicate statiei si pozitiilor comutatoarelor din " surse program si surse inregistrare". Invata sa citesti cu atentie schemele electronice si totodata atentie la vocabular ( dispare soft; soft conform DEX: Fire de bumbac sau de celofibra putin rasucite si moi, folosite ca batatura pentru unele tesaturi scamosite si varianta 2: soft prescurtare de la software, in nici un caz lent.) PS. Amplificatorul si tunerul 350( are ambele benzi de UUS estice si vestice, adica OIRT si CCIR) produse de Electronica Industriala sunt cele mai fidele si fiabile produse in tara noastra. Singura problema este schimbarea potentiometrelor la un anumit interval de timp (circa 10 ani). Eu le am de aproximativ 25 ani.
 6. Mici probleme cu un kit de amplificare 2x500W PMPO PMPO W Nu exista. Ce putere reala are kit-ul? Un transformato corect construit are un randament de 90%. Daca doreste cineva pot afisa modul de calcul ptr trafo E+I. Tensiunea se masoara in gol iar cea reala la consumul nominal (scade cu IxR a secundarului). Stie cineva ce valoare are rezistenta de sarcina astfel incit sa obtin pe ea puterea maxima atunci cand cunosc E si r interna a sursei? In curent alternativ sau in curent continiuu ? Am aflat cum se poate masura W RMS conform unui standard. In US, in 1974, (FTC) Federal Trade Commission, a definit "Amplifier Rule" CFR 16 Part 432, care mai apoi a fost extinsa in 1998 ca sa cuprinda si boxele cu amplificator incorporat, asa cum sint cele de computer. Respectiva lege cere producatorilor sa specifice puterea RMS. Mai nou exista un standard (CEA2006) si pentru amplificatoarele si difuzoarele folosite in masini.
 7. 2x500 w PMPO .Ce fel de wati sunt acestia? 1. Stiu sa calculez putera.in curent continuu. curent alternativ. 2.Stiu sa calculez putera muzicala in WATI RMS. CINE ESTE IN STARE SA IMI EXPLICE W PMPO??
 8. Un rau necesar. Pentru cei de pe acest forum nu am de ales (pentru ai ajuta) sa verifice singuri daca nu ma cred acum la banc post (scuze ptr.reclama) se dau caduri la care banii de pe card primesc dobanda. 11.05.2008.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.