Jump to content

SAL

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SAL

 1. Multumesc pentru informatii.
 2. Deci unde sa pun condensatorii aia mari de care am vorbit anterior ca sa nu mai faca BUM in boxe la pornire si la oprire?
 3. Iar aceasta este sursa de tensiune si filtrare. AD_051V2.pdf
 4. Nu am schema deocamdata dar am o fotografie.
 5. montajul este facut se aude acel bubuit in boxe atit la pornire cat si la opreire. Deci am o statie romaneasca A350 si nu are nici un soft start. Cand o pornesc pur si simplu nu se aude nimic in boxe iar la oprire muzica continua sa se auda pentru 2,3 secunde dupa care dispare soft nu brusc. Deci e din condensatoare. Vreau acelasi lucru si la noul montaj. Dau jos condensatorii de pe vechiul montaj si ii pun in cel nou. Se poate?
 6. Deci sa inteleg ca acei condensatori babani (fizic vorbind) trebuiesc montati pe iesirea sursei de alimentare pentru a obtine acel asa zis soft start? Deci vreau sa obtin acelasi lucru pentru un amplificator construit de mine din module achizitionate de la un magazin de electronice on line. Adica soft start si la pornire si la oprire.(fara releie!) Amplif are finali MJ si este de 2x200W iar sursa de alimentare-filtrare de 10000 MF. Banuiesc ca se poate obtine asa ceva!
 7. Am un amplificator made in Romania A350 de 2x35W, si ceea ce imi place la el este ca atunci cant il pornesc nu se aude acel bubuit in boxe, iar dupa ce il opresc muzica continua sa se auda pentru cateva secunde, dupa care scade incet. Cine ma poate ajuta cu o explicatie. Unde trebuie sa pun condensatorii aia mari pentru a obtine acelasi lucru la un alt amplificator.
×
×
 • Create New...

Important Information

We use cookies and related technologies to improve your experience on this website to give you personalized content and ads, and to analyze the traffic and audience of your website. Before continuing to browse www.tehnium-azi.ro, please agree to: Terms of Use.